21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

kızzz ölçülerini aldın mı maşallaahh baya azimlisin
bende 2haftalık plates sonrası call a başlıycam :) azcık inceleyim sonra kasları uzatayım daha mantıklı geldi
canim insallah 40 gün sonunda olcmeyi planliyorum.
call seni daha cok inceltir bence benden söylemesi :)

o zaman yapacaksın :) kendin için
Canım dün 66 kiloydum bugün 64.5 Sanırım sudan gitti,yeme sitilim tamamrn değişti tuzu yemeklerden kestim zaten sebzelerin içinde tuz var,1 gram tuz vücutta 250 gr su bitiktiriyormuş anaaaam ben meğer ondan şişiyomuşum
Hedef 58....
Bugün sizden farklı bi spora başladım yarım saat tempolu yürüyüş,yarım saat üst bacağa yönelik bölgesel çalışıyorum toplam 1 saat ediyo,2.5 litrede su içiuorum

beni bir itekleyiverin canimsiniz belki bir kipirdanma olur... dunden beri izliyorum bu hanim ablamizi keske izlerken kilolar gitse sikilassam diyorum kendi kendime... yarin bende baslamayi planliyorum yada cumartesi cunku yarin yuzme gunum olacak... ilk basladiginizda neler hissetmistiniz ? belki paylasimlarda vardir lakin ben hepsine bakamadim birdaha anlatirmisiniz vaktiniz olursa .... kolayliklar diliyorum

Son düzenleme:
canim sıkılaşmak istiyorsan hemen basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…