canim insallah 40 gün sonunda olcmeyi planliyorum.kızzz ölçülerini aldın mımaşallaahh baya azimlisin
bende 2haftalık plates sonrası call a başlıycam :) azcık inceleyim sonra kasları uzatayımdaha mantıklı geldi
yaaa belki de ama o yaşlı teyze ayarımı bozuyorcanim insallah 40 gün sonunda olcmeyi planliyorum.
call seni daha cok inceltir bence benden söylemesi :)
Ben platese bayılırım 1 ay yapsam keşke dr incelsem hemenbende ebrunun tüm pilates dvd leri var
hepsini yaptım
ve tabiki işe yarıyor cnm :) ama hiç pilates yapmayan biri için biraz fazla zorlar haberin olsun :)
o zaman yapacaksın :) kendin içinBen platese bayılırım 1 ay yapsam keşke dr incelsem hemen
Canım dün 66 kiloydum bugün 64.5o zaman yapacaksın :) kendin için
pilatesden sonra başlıycam cnm :)canim 2 3 yapistan sonra ezberlersin zaten izlemene gerek kalmaz
canim sıkılaşmak istiyorsan hemen baslabeni bir itekleyiverin canimsiniz belki bir kipirdanma olur... dunden beri izliyorum bu hanim ablamizi keske izlerken kilolar gitse sikilassam diyorum kendi kendime... yarin bende baslamayi planliyorum yada cumartesi cunku yarin yuzme gunum olacak... ilk basladiginizda neler hissetmistiniz ? belki paylasimlarda vardir lakin ben hepsine bakamadim birdaha anlatirmisiniz vaktiniz olursa .... kolayliklar diliyorum
maşallah cnım
bende dün ara vermiştim biraz her yerim ağrıyodusagol canimin içi
sen naptin?
26 gunden sonra nasil oldu durumlar? Bariz sıkılasma var mi?sagol canimin içi
sen naptin?
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
Kizlar video bu.
C cranial canim senin yaptiginda bu di mi
var tabii canim bacaklarim duzgunlesmeye basladi resmen26 gunden sonra nasil oldu durumlar? Bariz sıkılasma var mi?