canım ben şuan yapıyorum ramazanda en rahat yapabilinen bölgesel çalışmaMerhaba arkadaslar
15 Haziran carsamba günü basliyorum 21 gün callanetis yapacagim. Callanetics in mucizevi etkilerini bilmeyen yoktur sanırım. Herkesi davet ediyorum :))
canım ben şuan yapıyorum ramazanda en rahat yapabilinen bölgesel çalışma
canimm klasik olani mi yapıyorsun? ??Geçen hafta çarşamba başlayabilmiştim bugün 4.gün oldu buradan paylaşalım
hadi bize katılll :))Bikac sene önce yapmıştım kilom aynı olduğu halde nekadar zayıflamıssın diyorlardı çok güzel egzersiz kasları uzatıyor yapmak lazım off off
Ay bilemiyorum ki belim ve dizim sorunlu o sorunlar varken yapılabiliyormuydu biliyormusunhadi bize katılll :))
benim yaptığım 10 saatte 10 yaş gençleşti karnımdan çok güzel gitmişti 21 saat yapmıştım .şuan Evolation yapıyorum 15 günde 2 beden incelme vaad ediyor İnan bana sadece bize göre .Bol bol bacak ve basen çalıştırıyor.Gerçi ramazan bitimine kadar yapabildiğim kadar yapmayı düşünüyorum yanınada Qick kalça ve basen 20 dk yanına iftardan sonra genelde gece 23 den sonra kardiyo yapıyorum aklıma ne eserse yürüyüş ,dans ,zumba vs.canimm klasik olani mi yapıyorsun? ??
yaa hic ardarda 21 gün yapamamistim ben inşallah bu sefer hedefim o o kadar güzel yorumlar okuyorum ki...
sen en fazla kac gün yaptin ardarda ne gibi etkilerini gördün? ?
Bence kardiyoya ağırlık verin iftardan sonra yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum.Ay bilemiyorum ki belim ve dizim sorunlu o sorunlar varken yapılabiliyormuydu biliyormusunbide oruç tutuyorum iftardan sonramı yapmalı ben bayağı kikoluyum 115 kadar
evet ilk bunu yaptım
Bundan bahsediyorsunuz dimi
İşte şuanda öyle ağır şeyler yapamıyorum belimdeki kayma izin vermiyor biraz zayıfladıktan sonra kardio olabilir ama callanetics yavaş egzersizler olduğundan yapabilirmiyim diye düşündümBence kardiyoya ağırlık verin iftardan sonra yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum.
ufak ufak başlayıncada mı zorlamnıyorsunuz 15 dk falan yürüyüş zorlar mı sizi bilmiyorum ama yüzmede olabilir ama ramazandan sonra anca olurİşte şuanda öyle ağır şeyler yapamıyorum belimdeki kayma izin vermiyor biraz zayıfladıktan sonra kardio olabilir ama callanetics yavaş egzersizler olduğundan yapabilirmiyim diye düşündüm
ayy canim belinde dizinde sorun varsa yapma bence allah korusun daha kötü olurAy bilemiyorum ki belim ve dizim sorunlu o sorunlar varken yapılabiliyormuydu biliyormusunbide oruç tutuyorum iftardan sonramı yapmalı ben bayağı kikoluyum 115 kadar
canim 21 gün klasik yaptığında kalcadan gitmemis miydi hic??benim yaptığım 10 saatte 10 yaş gençleşti karnımdan çok güzel gitmişti 21 saat yapmıştım .şuan Evolation yapıyorum 15 günde 2 beden incelme vaad ediyor İnan bana sadece bize göre .Bol bol bacak ve basen çalıştırıyor.Gerçi ramazan bitimine kadar yapabildiğim kadar yapmayı düşünüyorum yanınada Qick kalça ve basen 20 dk yanına iftardan sonra genelde gece 23 den sonra kardiyo yapıyorum aklıma ne eserse yürüyüş ,dans ,zumba vs.
ufak ufak başlayıncada mı zorlamnıyorsunuz 15 dk falan yürüyüş zorlar mı sizi bilmiyorum ama yüzmede olabilir ama ramazandan sonra anca olur
Yürüyüş yaparım ama şimdi callanetics canım çekti nedenseufak ufak başlayıncada mı zorlamnıyorsunuz 15 dk falan yürüyüş zorlar mı sizi bilmiyorum ama yüzmede olabilir ama ramazandan sonra anca olur