21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

Videoları nereden bulabilirim kızlar ben de başlamak istiyorum fakat youtubeda vs. yarım yarım var sanırım yapanlar bi yardımcı olabilir mi

Kızlar bende başlamak istiyorum buna. Bacak ve bel incelsin istiyorum. Ölçülerimi koyacağım beni de araniza alinnn:))

herkes yapcam diyor kimse yapmıyor ((

umarim sen gerçekten baslarsin canim baş üstünde yerin var....

Canim ben kesin basliyorum birbirimizi gaza getirelim burdan super olur:))
Simdi yuruyusten geliyorum hatta ek olarak yuruyus yapacagim her aksam.
Bende İc bacak yumusamasi var etkili degil mi? Bir de 10 yas genclesme olanla mi baslayayim?

Ben de yapmak istiyorum videoları nereden bulabilirim daha önce orjinal 1 saatlik videoyu yaptım 21 günlük maratoon nasıl oluyor acaba

Canim ben kesin basliyorum birbirimizi gaza getirelim burdan super olur:))
Simdi yuruyusten geliyorum hatta ek olarak yuruyus yapacagim her aksam.
Bende İc bacak yumusamasi var etkili degil mi? Bir de 10 yas genclesme olanla mi baslayayim?
canim yaa aynen birbirimize destek olalim ikimiz de birer fistik olalim cikalim insallaaah :))

canim o kadar güzel yorumlar okudum ki üst bacagi komple inceltip sekillendiriyormus acayip gaza geldim..
ben de yürüyüş yaparım senle off super olacak :))

aynen canim 10 saatte 10 yas gencles videosunu yapcaz 57 dakikalik olan..

hadi yaz hemen olculerinii

Ben de yapmak istiyorum videoları nereden bulabilirim daha önce orjinal 1 saatlik videoyu yaptım 21 günlük maratoon nasıl oluyor acaba
o 1 saatlik videoyu yapiyorum canim ben de ama ezberden .

21 gün yapcam diye basladim ama insallah 40a tamamlamayi düşünüyorum

C cranial

Boy.1.56
Kilo:47
Bel:67
Ust bacak:50
Kalca:89

Yarinn basliyorum canim o 10 saatlik olana isteyene link atabilirim bu arada videonun
Sıkılaşalım taş gibi olalım inşallah
Bu arada ramazanda dogal olarak benim beslenme duzenim tamamen degisti, siz diyet falan da yapiyor musunuz?

Canım masallah ölçülerin de cok iyiymiş senin sen zaten taş gibisindir

diyet degil de yarindan itibaren yediklerime dikkat edecegim insallah ama senin kilo sorunin yok gibi canim ne tarz besleniyorsun?

ayy cogu kisinin elinde video yok göndersen ne güzel topluluk halinde baslariz insallah görürler bu mesaji

Canım masallah ölçülerin de cok iyiymiş senin sen zaten taş gibisindir

diyet degil de yarindan itibaren yediklerime dikkat edecegim insallah ama senin kilo sorunin yok gibi canim ne tarz besleniyorsun?

Tsk ederim tatlim evet ben hic kilo sorunu yasamadim suana kadar. Ama bu sene masa basinda calismaktan ve hareketsizlikten bacaklarim sarkti. Aslinda tek istedigim sıkılaşmak, vücudumun toparlanması :)

Tsk ederim tatlim evet ben hic kilo sorunu yasamadim suana kadar. Ama bu sene masa basinda calismaktan ve hareketsizlikten bacaklarim sarkti. Aslinda tek istedigim sıkılaşmak, vücudumun toparlanması :)
aynen bu video canim cok tesekkurler :)

insallah beraber sikilasacagiz callanetics ilac gibi gelecek bize :))

Bende yapmak istiyorum ama vermem gereken kilolar var aslında.Yani rakamsal olarak da oynama istiyorum.Sizce önce leslie yapıp sonra buna geçsem olur mu?
Ya da bana önerebileceğiniz kilo verdiren bir program var mi

Bende yapmak istiyorum ama vermem gereken kilolar var aslında.Yani rakamsal olarak da oynama istiyorum.Sizce önce leslie yapıp sonra buna geçsem olur mu?
Ya da bana önerebileceğiniz kilo verdiren bir program var mi
kesinlikle buna baslamalisin hem de cabucak aslapisman olmayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…