canim ben ezberden yapıyorumVideoları nereden bulabilirim kızlar ben de başlamak istiyorum fakat youtubeda vs. yarım yarım var sanırım yapanlar bi yardımcı olabilir mi
herkes yapcam diyor kimse yapmıyorKızlar bende başlamak istiyorum buna. Bacak ve bel incelsin istiyorum. Ölçülerimi koyacağım beni de araniza alinnn:))
herkes yapcam diyor kimse yapmıyor((
umarim sen gerçekten baslarsin canim baş üstünde yerin var....
canim yaa aynen birbirimize destek olalim ikimiz de birer fistik olalim cikalim insallaaah :))Canim ben kesin basliyorum birbirimizi gaza getirelim burdan super olur:))
Simdi yuruyusten geliyorum hatta ek olarak yuruyus yapacagim her aksam.
Bende İc bacak yumusamasi var etkili degil mi? Bir de 10 yas genclesme olanla mi baslayayim?
o 1 saatlik videoyu yapiyorum canim ben de ama ezberden .Ben de yapmak istiyorum videoları nereden bulabilirim daha önce orjinal 1 saatlik videoyu yaptım 21 günlük maratoon nasıl oluyor acaba
Videoları nereden bulabilirim kızlar ben de başlamak istiyorum fakat youtubeda vs. yarım yarım var sanırım yapanlar bi yardımcı olabilir mi
Ben de yapmak istiyorum videoları nereden bulabilirim daha önce orjinal 1 saatlik videoyu yaptım 21 günlük maratoon nasıl oluyor acaba
Canım masallah ölçülerin de cok iyiymiş senin sen zaten taş gibisindir
diyet degil de yarindan itibaren yediklerime dikkat edecegim insallah ama senin kilo sorunin yok gibi canim ne tarz besleniyorsun?
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
Kizlar video bu.
C cranial canim senin yaptiginda bu di mi
aynen bu video canim cok tesekkurler :)Tsk ederim tatlim evet ben hic kilo sorunu yasamadim suana kadar. Ama bu sene masa basinda calismaktan ve hareketsizlikten bacaklarim sarkti. Aslinda tek istedigim sıkılaşmak, vücudumun toparlanması :)
Ben de bunu yapmistim nereden indirebilirim bir de 21 gunluk maraton nasil oluyor acabahttps://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
Kizlar video bu.
C cranial canim senin yaptiginda bu di mi
kesinlikle buna baslamalisin hem de cabucak aslapisman olmayacaksinBende yapmak istiyorum ama vermem gereken kilolar var aslında.Yani rakamsal olarak da oynama istiyorum.Sizce önce leslie yapıp sonra buna geçsem olur mu?
Ya da bana önerebileceğiniz kilo verdiren bir program var mi