- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
İkna oldum yarin başlıyorum İnşallahkesinlikle buna baslamalisin hem de cabucak aslapisman olmayacaksin
Yazarım buraya değişiklik oldukça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkna oldum yarin başlıyorum İnşallahkesinlikle buna baslamalisin hem de cabucak aslapisman olmayacaksin
hep yaz canim daha iyi motive olursun ; ))İkna oldum yarin başlıyorum İnşallah
Yazarım buraya değişiklik oldukça
canimm bir sayfa once paylasildi link hemen hemen basla. etkisine inanamayacaksin.Merhaba kızlar. Kilo 64den 52e inmeme rağmen istediğim görüntüye ulaşamadım. Bende etkinliğe katılmak istiyorum. İlk olarak 10 yaş gençleş yapacağım. Ama cardio gibi setleride varmış. Elinde link bulunan arkadaşlar atarsa çok sevinirim.
canimm bir sayfa once paylasildi link hemen hemen basla. etkisine inanamayacaksin.
ve tebrik ederim nasil kilo verdin acaba benim de ihtiyacım var kilo vermeye
Canım detayli anlatirsan cok sevinirim masallah sporumu yapiyorum ama beslenme konusunda cok sacmaliyorum ya ben de 64 kiloyum 50li kilolari en son ne zaman gördüm hatırlamıyorumDiyetistenlik taslamak gibi olmasın ama, kalori hesabi yaptim canim. Hipotroid hastasıyım ona rağmen 3 ay gibi bir sürede kurtuldum cok şükür. Yardımcı olurum detayli anlatırım istersen
p.tesi ancak başlayabilirim sanırım..aksamaması için :)daha fazla ozguven harika bir vücut istiyosan tabi ki başla; ))
Canım detayli anlatirsan cok sevinirim masallah sporumu yapiyorum ama beslenme konusunda cok sacmaliyorum ya ben de 64 kiloyum 50li kilolari en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum
bir program kullandun mi canim kalori hesaplamasi için tatli filan yedin miAh ben bir ara dedim ki 50 kilolar hayal ancak.. Ama çok kolay oldu. Pes etme. Kalori hesabi yap. Beyaz ekmek yerine çavdar tam tahilli veya tam bugday kullan. Makarna pilav hic yeme. Yiyeceksen kepekli bulgur hasla oda 3 kaşığı geçmesin. Ayça kayanin sayarak zayifla kitabini okumani öneririm orda ki formül harika ötesi
canim zaten ikisi ayni klasik olan video iki sayfa ince link paylasildi.Merhaba Cranial bugün kesin başlıyorum ama hangisi daha etkili ise onu yapmak istiyorum once. 10 days olan mi 21 olan mi daha iyi sonuç verir. Yani hangi videodaki hareketler daha iyi ?
Ebru Şallı nin 21 gun pilatesinden daha mi iyi kizlar yani genel olarak da pilatesten etkili mi kisa sure zarfinda
Allahima bin şükür 21 günü tamamladim.
Masallah bana
gecen sene araya 4 5 gün girerek tamamlamistim 21i.Ama bu sefer bahanelere firsat vermedim.
Çünkü ben en güçlü bahanemden daha güçlüyum.Bacaklarim resmen şekle girmeye başladı.
Tabiki maratona devam. Artik pismanliklara yer yok.Ozguvenle salinacagim ortaliklarda kimselere ozenmeden