ay canim hevesini kirmak istemiyorum ama 30da ölçtüm 1- 2 cm incelme var fazla yok cok inatci ciktilar anlamadim..son 9 mu :))) büyük bi hevesle bekliyorum
call dan başka egzersiz yapmıyor musun?ay canim hevesini kirmak istemiyorum ama 30da ölçtüm 1- 2 cm incelme var fazla yok cok inatci ciktilar anlamadim..
ama inanki bacaklarim normal insan bacaklarina benzemeye basladi
löpür löpür yağlı kalin bacakli olanlar ne demek istedigimi anlayacaklardir
canim yürüyüş de yapiyorum halbuki..call dan başka egzersiz yapmıyor musun?
kardiyo ile yapsan mesela daha çok incelme olurdu sankiama tabi emin değilim..bünyeden bünyeye-kas oranına -yağ oranına göre değişiyor hepsi
yağ ölçümüne baktır bicanim yürüyüş de yapiyorum halbuki..
ya ben anladim ki benim yag oranim cok fazla onu düşürmeye calisacagim nasılolcak bilmiyorum gerçi ama...
aynen canım saglik daha önemliCuma günü 6. Günü yaptım ama devam etmeyeceğim. Sabahları belimde ağrı ile uyanıyorum.
yag olcumu yaptırmak şart oldu yediklerimi de kontrool altina alacagim.senin nasil gidiyor?yağ ölçümüne baktır bi
bi de hormonlarına
bir de ne yiyorsun içiyorsun bi kağıda yaz belki hata vardır
2 gündür regldim,bu akşam sıkıntım olmazsa kaldığım yerden devam edicem :) 2 günüm heba olduyag olcumu yaptırmak şart oldu yediklerimi de kontrool altina alacagim.senin nasil gidiyor?
ayy dedim 2 günde hamladım mı acabakaslarin dinlendi öyle düşün canım
helal sana tam gaz devam)
jillian mi yapiyosun canim ben bu sıcakta cesaret edemiyorum ona yaa..ayy dedim 2 günde hamladım mı acabaçok korkmuştum ama çookk iyiyiddiimmm hatta çok hafif geldi de diyebilirim
evet cnm jillian yapıyorumjillian mi yapiyosun canim ben bu sıcakta cesaret edemiyorum ona yaa..
olculerini aldin mij
masallah sanaa hakediyosun fit olmayievet cnm jillian yapıyorum
resmen su akıyor her yerimden
yaklaşık 1.5 saat
aldım göbeğimde ( en sonki ölçü ile ) 4 cm incelme var
bunu beklemiyordum şahsen
ama aynaya bakınca da belli oluyor artık