- 17 Mart 2012
- 37
- 44
canım bu 29 gündeki değişimi paylaşabilirmisin kilo ve incelme olarak bende başlamayı düşünüyorum ama benim sorunum basen bölgem o yüzden alt kısımda nekadar etkili bir egzersiz bilmiyorum karar veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu 29 gündeki değişimi paylaşabilirmisin kilo ve incelme olarak bende başlamayı düşünüyorum ama benim sorunum basen bölgem o yüzden alt kısımda nekadar etkili bir egzersiz bilmiyorum karar veremiyorum
klasik olanla basliyoruz canim istersen haftada 3 gun de yapabilirsin yeter ki yapKizlar ilk hangi video ile basliyoruz.Birde ben cok spor yapamiyorum.Haftada bir ara az degil mi ya.
canim bu kilo verdirmiyor ama beraber diyet yaparsan verdigin 5 kiloyu 10 kilo vermis gibi gosterir sikilastirir yani. ben yemegime pek dikkat etmedigim icin kilo vermedim ama bacaklarim şekle giriyor şükür benim de basenler sıkıntılı ama onemli olan sureklilikcanım bu 29 gündeki değişimi paylaşabilirmisin kilo ve incelme olarak bende başlamayı düşünüyorum ama benim sorunum basen bölgem o yüzden alt kısımda nekadar etkili bir egzersiz bilmiyorum karar veremiyorum
diger herhangi bir spordan cok daha fazla :)Tavsiye eder misiniz. Bir ayda ne kadar inceltiyor
hemen 1 onceki sayfada var :)Video onerir misiniz nasil bulmam gerekiyor :)
İnditdiğin videoyu 21 gün yaptıktan sonra youtube da koyduğun videodan devam edebilirsin.Başladın mı?Kizlar ilk hangi video ile basliyoruz.Birde ben cok spor yapamiyorum.Haftada bir ara az degil mi ya.
Bende yaptımmm ve çok mutluyum.
supersin canimmm .Bende yaptımmm ve çok mutluyum.
Karman çorman oldu.supersin canimmm .
bildirim yapabilmek icin benim mesaji alintilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silerek isminin yanina 2. gün tamamdir diye yazabilirsin
her yaptığımiz kâr canim 2den devamAma çok ara verdim birden başlamış olmuyor muyum?
supersin canim masallah :)
Teşekkürler canım.supersin canim masallah :)
ben de yarina artik kismetse yapamadim bugün