- 8 Ekim 2012
- 3.380
- 6.486
- 358
- 36
Masallah ya yılmak yokDünün bildirimi
Ders çalışmak 21/3
Kaş kirpik bakımı 21/ 18
Hayattan keyif alacak birşey yap 21/18
Pozitif olumlama 21/17
Meditasyon 21/0
Meditasyon yapmadım dün zinciri kırdım. Ama artık sıkıldım aynı şeyi dinlemekten o yüzden yani
Ama yine ekledim listeme.
Birsürü meditasyon videosu var. Birsürüde ihtiyacım olan şey var. O yüzden hergün dinleyeceğim. Canım hangisini isterse onu
Masallah ya yılmak yok
1-her gün 1 saat spor zorunlu 3/30
2-günde 2 kere diş fırçalama 2/30
3- 1 yasin ve ezber duaları okuma 0/30 (bugun baslamayi düşünüyodum ama dis cektirdim cok kaniyo halen
Once ders calismaya bakiyorum varmi die tebriklerDers çalışmak 21/4
Kaş kirpik bakımı 21/ 19
Hayattan keyif alacak birşey yap 21/19
Pozitif olumlama 21/18
Meditasyon 21/1
Aynen kurtuldum canimYok
Geçmiş olsun canım sonunda kurtuldun demek geçer yarın başlarsın inş
Ya İnciri kırmasam aslında baya çalıştım 34 ünitem var 17 si bitti çok şükürOnce ders calismaya bakiyorum varmi die tebrikler
Günaydın kızlar. Ben de hedef koymuştum bildirim yapıyorum
Her gün evi toplayıp yatmak 0/21
Yok arkadaş yapamıyorumçok dağınık bi aileyiz hiç içimden gelmiyor
Ay ben annemdeyim şu an. Burada aynı. İşin içinden çıkılır gibi değil hiç içimden gelmiyo. Bende dağınık biri olmaya başladım. Alıştımda iyice. Ama içim daralıyo böyle olmaz biliyorum. Kendi evime gidince böyle değilim. Ama burası böyle. Herkes dağınık herkesGünaydın kızlar. Ben de hedef koymuştum bildirim yapıyorum
Her gün evi toplayıp yatmak 0/21
Yok arkadaş yapamıyorumçok dağınık bi aileyiz hiç içimden gelmiyor
Benden mi bahsediyorsun :)Huysuz bebekle insan banyo bile yapmak için imkan yaratmaya çalışıyor. Ben çok iyi anlıyorum arkadaşım seni. Ahh ahh. Kaç aylık senin. Nickin neydi unuttum.
Yüz yıkama alışkanlığı için liste yapan sensen evet. Bebişin ne kadarlık?Benden mi bahsediyorsun :)
Kalabalikta oyle oluyo canim is bitmiyoAy ben annemdeyim şu an. Burada aynı. İşin içinden çıkılır gibi değil hiç içimden gelmiyo. Bende dağınık biri olmaya başladım. Alıştımda iyice. Ama içim daralıyo böyle olmaz biliyorum. Kendi evime gidince böyle değilim. Ama burası böyle. Herkes dağınık herkes
Kalabalık olunca bide..
Düzen oluşturayım dedim temizlik düzeni. Beceremedim. Çünkü eğer öyle olursa kendime bi hizmetçi kıyafeti diktirmem gerekir heralde. Çünkü bi farkım kalmaz hiç oturamam bebekte var.
Hizmetçi alsak kaçar gider hatta o derece
Ben önümü toplasam arkam dağılıyo
İsyaaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?