Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmak cok guzel birsey insan kendiyle anlasmasina kendini bulmasina yol aciyor.. ben de severim ama simdilik sadece uzgun oldugumda ya da isin icinden cikamayinca yaziyorum.. aslinda gunluk tutsam iyi olacak.. blog eger kisisel degilse ve "ifsa" olma durumun yoksa okuyabilirim ben de:)
Bende merak ettim :)
Keske erken kalkmaktan baslasam ama olmuyor olmuyor
Sabah namazımı kıldım saat 08:18 oldu kahvaltımı yaptım saçımdaki bakımı şampuanladım .şimdide türk kahvesi aldım bilgisayarda size mesaj yaızyorum.ve kahvemi yudumluyorum biraz saat geçmesini bekliyorum evi süpürücem sonra etrafı toplicam.sonrada gezmeye gideceim ufak çaplı alışveriş vede gezme amaçlı dışarı çıkacaım şimdilik bukadar.
artık tek alışkanlığım bu olsun yoksa hep yeni baştan
hergün 1 saat spor yapmak 0/30 (şaşırdıkmı hayır alıştık artık )
Normalde sabah yüz yıkamıyormusun ?Çarşamba
1- Sabah yüz yıkamak 19/30
2- Vitamin ve balık yağı içmek 19/30
3- En az 2 lt su içmek 19/30
4- 1 tane maden suyu içmek 19/30
5- Akşam yatmadan diş fırçalamak 19/30
Bunu biri daha sormuştu çocuklu arkadaşlar beni anlıyorNormalde sabah yüz yıkamıyormusun ?
Ders çalışmak 21 / 3
Meditasyon 21 / 3
Bugün çalıştımda daha çalışacağım ders. 3 haftam kaldı zaten. Bu hafta bitirmem gereken 7 ünite var.
Önümüzdeki hafta da 8 tane var.
En son hafta da tekrar ve çıkmış sorulara çalışacağım.
Başaracağım. Başarmak zorundayım
21 gün olmasına 2 gün kaldı ama hala alışkanlık haline gelmedi kendimi zorlayarak yapıyorum bu 21 bende işe yapamıyor emin oldum artık 40a tamamlıyım bakalım işe yarayacak mı
Ben seni çok iyi anlıyorumBunu biri daha sormuştu çocuklu arkadaşlar beni anlıyor
Dünkü alış veriş sonrası uyumuştum biliyosunuzki.malesef uyumuşta uyumuşum .gece 2 de uyandım ve ikindi ve yatsı namazını kılmamıştım doğal olarak.ikindi namazının kazasını yaptım.yatsıyıda normal olarak kıldım ve uyudum.Sabah kalktım kahvaltımı yaptım.biraz saat 12 gibi markete gidicem.ve sonra bizim marketin karşısında .güzel bi park var .böyle banklar falan var.yeşil bi alan.orada oturup. temiz hava alıcam. elimde içecek bişeyler olucak.sonra ucuzluk dükkanları falan var. hem onları gezicem. gözüm gönlüm açılsın. hemde temiz hava alıcam.çok para harcamıcam. bütcem kısıtlı. maaş henüz yatmadı. o yüzden çok az parayla çıkacaım .ama önemli olan hava almak. temiz hava oksijen oh mis. .sonra eve gelicem bugün içimden sadece keyif yapmak geliyo. bugünkü ruh halim bu .sonra bugün sevdiğim bi dizi var. onu izlicem. ismi Eki Görüntüle 2065270 tavsiye ederim biraz komik birazda hüzünlü bir aile hikayesi,bugün günüm bu şekilde geçicek
aöf mü? hangi bölüm okuyorsunuz?