Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de hallettim şükür.
Düzenli olmak 4/21
Süt Ürünleri ve meyve tüketmek 4/21
Yazı yazmak 4/21
İyi gidiyorum şimdilik maşallah :))
Bugün buzdolabına giriştim yarısı halloldu çekmeceler falan yarısı kaldı, bebekle bu kadar oluyor napalım
Super bir topik.
21 gun olumlu dusunmebuzeeine calisacagim.
şuraya ben de ilişeyim. bazen yapıp bazen yapmadığım ama günlük rutine oturtmam gereken pek çok konu var.
listeleyelim:
her gün düzenli yemek yapmak
oğluma günlük 30 dakika ders çalıştırmak
30 dakika kendi derslerimi çalışmak
kişisel bakım/makyaj vs
sadeleşmek için her gün 10 dakika
Evet benim :) 10 aylıkYüz yıkama alışkanlığı için liste yapan sensen evet. Bebişin ne kadarlık?
Genel, her konu. Hissettiklerim, hayaller, toplum , eğitim vs vs. Kendimi bildim bileli yazarım. Doğum yaptıktan sonra her şey gibi o da aksadı. İleride kitap yazma hayalim var liseden beri :) okuyup araştırmak yetmiyor kalemimin açılması için de yazmalıyım. Ayrıca 2 blogum vqr.Nasil yazi yazmak ne konuda oluyor :))
Bende merak ettim :)Yazmak cok guzel birsey insan kendiyle anlasmasina kendini bulmasina yol aciyor.. ben de severim ama simdilik sadece uzgun oldugumda ya da isin icinden cikamayinca yaziyorum.. aslinda gunluk tutsam iyi olacak.. blog eger kisisel degilse ve "ifsa" olma durumun yoksa okuyabilirim ben de:)