Rica ederim canım,bende teşekkür ederim videolara göz atacağım:)aykirikadin teşekkürler canım
Meditaston videoları izliyorum. Youtubeda evrim akıncı diye bi kadın var videolarına bi göz at istersen
Ekstra olarak hergün içimden geldiğince kendimi seviyorum saygı duyuyorum ve evimi seviyorum diyorum sakin anlarımda
Evrim akıncı yazmışım ya evrim balıkçı olacaktıRica ederim canım,bende teşekkür ederim videolara göz atacağım:)
:)))) Videoyu araştırınca anladım:) hep evrim balıkçı çıkıyordu,ses etmedim:))Evrim akıncı yazmışım ya evrim balıkçı olacaktı
:)))) Videoyu araştırınca anladım:) hep evrim balıkçı çıkıyordu,ses etmedim:))
Kitaplari goz onunde bulundurKızzzlaarr yardım
Ders çalışamıyorum yaaa.
Ertelemeler üşenmeler dur şundan sonra çalışıyımlar.. vaktim yok diye bahanelerimde var tabii
Bana yardım edin birkaç taktik birşey söyleyin
Mia- tavsiyelerini bekliyorum senden bişeyler çıkar gibime geliyo düzenli kadın
Bende işe yarayan bir taktik diyim sana kendine en uygun saati belirle masanda çalışman gerekenler hazır bulunsun. Hiç aksatmadan vaktin gelince otur masaya. Bir iki çaluşmasan bile üçüncü de muhakkak çalışırsın.Kızzzlaarr yardım
Ders çalışamıyorum yaaa.
Ertelemeler üşenmeler dur şundan sonra çalışıyımlar.. vaktim yok diye bahanelerimde var tabii
Bana yardım edin birkaç taktik birşey söyleyin
Mia- tavsiyelerini bekliyorum senden bişeyler çıkar gibime geliyo düzenli kadın
Uygun tek vaktim kızımın uyuduğu vakitler. 2 kez gündüz yatıyo. İlkinde 1.5 ikincide yarım saat uyuyo.Bende işe yarayan bir taktik diyim sana kendine en uygun saati belirle masanda çalışman gerekenler hazır bulunsun. Hiç aksatmadan vaktin gelince otur masaya. Bir iki çaluşmasan bile üçüncü de muhakkak çalışırsın.
Kızının ilk uykusunu drğerlendir bence cnm. Benim kızım 1 kez yatıyo. O sırada da kitap okumaya gayret ediyorum ve de birkaç iş. Kızın ne kadarlıkUygun tek vaktim kızımın uyuduğu vakitler. 2 kez gündüz yatıyo. İlkinde 1.5 ikincide yarım saat uyuyo.
Bazen birkez yatıyo. İkinciye yatmaz.
İlk yattığında ev toplama kahvaltı vs işlerle geçiyo. Bu ara çok miskinim daha hızlı olsam ah.
İkinci yatışında dinleniyorum genelde.
Bana dinlenmek olmamalı aslında.
9 da gece uykusuna yatar. Ondan sonra çalışabilirim. Ama ben o saatten sonra yorgunluktan geberiyo oluyorum. Çoğu zaman kafam ve bedenim müsait olmuyo. Yatıyorum uyuyorum.
Ama artık dur demem lazın. 25 günüm var hergün çalışmam gerek. Motive düştü aslında yoksa bunlar hep bahane
13 aylık canım. 2. Ye bazen yatar bazen yatmaz o yüzden 2. Uykuya çok güvenmiyorum. Kısa olduğundan pek bişeye yaramıyo.Kızının ilk uykusunu drğerlendir bence cnm. Benim kızım 1 kez yatıyo. O sırada da kitap okumaya gayret ediyorum ve de birkaç iş. Kızın ne kadarlık
ben olsam gece daha verimli çalışırdım cnm. İkinci üniversiteye kayıt olacaktım kaçırdım planım buydu. Gece çok yorgunum diyosan en mantıkslısı öğle uykusunda.13 aylık canım. 2. Ye bazen yatar bazen yatmaz o yüzden 2. Uykuya çok güvenmiyorum. Kısa olduğundan pek bişeye yaramıyo.
Haklısın ya o ara bişeyler yapmam lazım. Bide gece uykusuna yattıktan sonra tekrar yapsam. Ya keşke günde 2 ünite bitirebilsem. Son haftada tekrarla geçer. Ahh ahh hep plan kuruyorum icraat yok
Yazı da tamam 1/21Süt ürünü ve meyve 2/21
Düzenli olmak 2/21 (bugün ayrıca temizlik de yaptım)
Yazı yazmak onu da yazıcam İnşaAllah
Bende öyle yapacağım canım. Uyur uyumaz derse oturacağım. Gün içinde o oyun falan oynarken yanında soru çözüp tekrar edeceğim. Akşam uyuduğunda bende yatınca yatakta tekrar özet mp3ü dinleyeceğim ardından tekrar soru.ben olsam gece daha verimli çalışırdım cnm. İkinci üniversiteye kayıt olacaktım kaçırdım planım buydu. Gece çok yorgunum diyosan en mantıkslısı öğle uykusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?