- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
kiz sen diyetedemi başladinBen akşam 1 saatliğine çıkıyorum sonrasında bir ara öğün yapıyordum ama dün diyet bölümüne bir diyetisyen geldi ona sordum ara öğün yapma dedi. Bu akşam yapmadım açlıktan ölüyorum şu aninternette oyalanmaya çalışıyorum.
kiz sen diyetedemi başladin
cildinize ozel bi bakim uyguluyormusunuz benim cildim berbat oldu siğaradan nasıl bi bakim yapmam gerek bilemedim gozenekler çoğaldi renk bozukluğu bide sivilce izleri tam bi enkaz yani çok üzgünüm
Hayir ya resmen bi iştah patlamasi yaşıyorum siğara hiçmi hiç canım istemiyor ama onun dişında ne varsa yiyorum elim ağzim durmuyor hiç dengem iyice gitti kimyam bozuldu biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnBugün burası tatil sanırımkimse uğramamış. Bu arada benim de 40. günüm hayırlısıyla ve de hep açım ne zaman normale döneceğim bilmiyorum.
Arkadaşlar sizlerin yeme içme durumu nasıl, bir çözüm buldunuz mu
kilolar kapıdakizlar bu duruma acilen bi çozüm üretmemiz lazim yoksa işimiz zor
Aklından silmediğin sürece 8 senede geçse nafile çok kısa bi zaman geçmesine rağmen ALLAH ın izniyle daha almam o pisliği elimeAy ben de bıraktım sigarayı.Hatta 8 ay kadar oldu.Ama sürekli aklımdadün yarım sigara içtim arkadaşımda.Midem bulandı.Çok hoşuma gitti.Ama yine de aklımda nefret ediyorum bu durumdan.
Neyse şu siğara illetinden kurtulalımda tek derdimiz kilo olsun onunda üstesinden geliriz biz
Ay ben de bıraktım sigarayı.Hatta 8 ay kadar oldu.Ama sürekli aklımdadün yarım sigara içtim arkadaşımda.Midem bulandı.Çok hoşuma gitti.Ama yine de aklımda nefret ediyorum bu durumdan.
En çok sabah ferah uyandığımda motive oluyorum.Ama zaman zaman feci aklıma düşüyor işte.Minicik bebeğim için içmeyeceğim Allahın izniyle.Ona kötü kokmak bile istemiyorum.
Nasil gidiyor canlarım ne durumdasinız
Ayyyy o iştah sorunu bendede var onun dişinda herşey 10 numara 15. güne yaklaştim çok iyi gidiyorumBenim orta şekerli idare eder diyeyim. Biraz iştahım kesilse daha iyi olacakSen nasılsın aylincim umarım her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?