• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

Ben akşam 1 saatliğine çıkıyorum sonrasında bir ara öğün yapıyordum ama dün diyet bölümüne bir diyetisyen geldi ona sordum ara öğün yapma dedi. Bu akşam yapmadım açlıktan ölüyorum şu an:KK48: internette oyalanmaya çalışıyorum.
kiz sen diyetedemi başladin o_O

kiz sen diyetedemi başladin o_O

Yok ben kilo almamak için ne yapayım diye sordum diyetisyene o da ara öğünleri bırak dedi. Aslında diyetisyenler hep ara öğünler verirler. Bu farklı söylüyor bakalım. 5 ten beri açım sadece su içiyorum acıktıkça:KK48:

Diyet soru cevap bölümünde soruları cevaplıyor. Soracağınız bir şey varsa sorabilirsiniz. Herkese cevap veriyor sağolsun.

cildinize ozel bi bakim uyguluyormusunuz benim cildim berbat oldu siğaradan nasıl bi bakim yapmam gerek bilemedim gozenekler çoğaldi renk bozukluğu bide sivilce izleri tam bi enkaz yani çok üzgünüm :KK61::mad:

Ben iki turlu desteklemeye calisiyorum cildimi
1 Supplementler, cildi icerden besliyor; Lipoic asit, CoQ-10, Omnium, Efa-Omega3 dönüşümlü olarak kullanıyorum.
2 Dış bakım, yabancı bir bloktan okuyarak uygulamaya baslamistim ; Organik Hindistan cevizi yagini (kati ve beyaz olan) cilde sürerek bir kac dakika bekledikten sonra az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ılık suyla temizliyorsunuz. Yazida sadece su ile temizlik diyordu ama ben doktorumun önerisiyle basladigim sensibo h2O ilede ekstradan siliyorum. Ardindan Organik Rose hip oil (Kusburnu yagi) cilde yuvarlak ve yukari dogru hareketle sürüyorsunuz. Rose hip ciltte kaliyor silinmiyor. Ben cok etkili buldum hem gozenekler hemde kirisiklik icin, yazi her cilt tipine uygun oldugunu söylese de ben güvenemeyip boynumda denemiştim ilk. Cilt bakim urunlerine cok paralar harcamis biri olarak artik gunes koruyucu disinda hiçbir bakim urunu almadigimi soyleyebilirim. Sigarayi bırakmak kendi başına zaten mükemmel bir destek cildiniz icin.

Bugün burası tatil sanırım:KK66: kimse uğramamış. Bu arada benim de 40. günüm hayırlısıyla ve de hep açım:KK16: ne zaman normale döneceğim bilmiyorum.:KK33:
Arkadaşlar sizlerin yeme içme durumu nasıl, bir çözüm buldunuz mu:KK69:

Bugün burası tatil sanırım:KK66: kimse uğramamış. Bu arada benim de 40. günüm hayırlısıyla ve de hep açım:KK16: ne zaman normale döneceğim bilmiyorum.:KK33:
Arkadaşlar sizlerin yeme içme durumu nasıl, bir çözüm buldunuz mu:KK69:
Hayir ya resmen bi iştah patlamasi yaşıyorum siğara hiçmi hiç canım istemiyor ama onun dişında ne varsa yiyorum elim ağzim durmuyor hiç dengem iyice gitti kimyam bozuldu biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn:kk77::rolleyes:

kilolar kapıda:KK53: kizlar bu duruma acilen bi çozüm üretmemiz lazim :cry:yoksa işimiz zor

Evet canım aynen bir ara normale dönmüştü yine açıldı iştahım :KK72:yememeye çalışıyorum bu sefer de hep aç kalıyorum. Yiyecekler gözümün önünden geçiyor şu an ama dokunamıyorum:KK48:

Ay ben de bıraktım sigarayı.Hatta 8 ay kadar oldu.Ama sürekli aklımda :( dün yarım sigara içtim arkadaşımda.Midem bulandı.Çok hoşuma gitti.Ama yine de aklımda :cry: nefret ediyorum bu durumdan.

Ay ben de bıraktım sigarayı.Hatta 8 ay kadar oldu.Ama sürekli aklımda :KK43: dün yarım sigara içtim arkadaşımda.Midem bulandı.Çok hoşuma gitti.Ama yine de aklımda :cry: nefret ediyorum bu durumdan.
Aklından silmediğin sürece 8 senede geçse nafile çok kısa bi zaman geçmesine rağmen ALLAH ın izniyle daha almam o pisliği elime

Ay ben de bıraktım sigarayı.Hatta 8 ay kadar oldu.Ama sürekli aklımda :KK43: dün yarım sigara içtim arkadaşımda.Midem bulandı.Çok hoşuma gitti.Ama yine de aklımda :cry: nefret ediyorum bu durumdan.

Off ya hala mı:KK43: bunca zaman geçmiş nasıl bir illet bu insanı teslim alıyor. Bence başka deneme yapma öyle alışırsın tekrar. Hazır bırakmışsın ne güzel.:KK50:

En çok sabah ferah uyandığımda motive oluyorum.Ama zaman zaman feci aklıma düşüyor işte.Minicik bebeğim için içmeyeceğim Allahın izniyle.Ona kötü kokmak bile istemiyorum.

En çok sabah ferah uyandığımda motive oluyorum.Ama zaman zaman feci aklıma düşüyor işte.Minicik bebeğim için içmeyeceğim Allahın izniyle.Ona kötü kokmak bile istemiyorum.

Evet sigara maddi manevi zarardan başka bir şey değil. Bırakmanın artılarını yaşayarak görüyorsundur. Hele çocuk varsa hiç hatırlama bile. Pasif içici olacak sonra da çocukların çoğu anne babayı taklit ediyor. Büyüdüklerinde sigaraya başlıyorlar. Çok tanıdıklarım var böyle.

Back