- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Ayy canm hoşgeldinsiz benden sinra birakmaya basladiniz ama sizcçok iyi çok sakin geciriyorsunuz tebrik ediyorum sizleri
Ben yeni üyeyim sırf siğara için üye oldum daha doğru dürüst çozemedim ne yapılır nasil konu açilır hiçbişeybilmiyorum bildiğim sadece topiklerde dolaşmak sana maşallah sen bayağı bi rütbelisinBu arada 4 Şubatta benim KK de 7 yılım bitmiş 8. yıla başlamışım.Şimdi fark ettim. Seneler nasıl da geçiyor daha dün gibiydi üye olmam. İnşallah hep beraberce sağlıkla nice yıllara...
Bu da en sevdiğim hamarat örgücüm olmazsa olmazım
çooooooooooookkk geçmiş olsun sanada bebişinede canmburdayim hanimlar kizimla bereber hala gribiz alistim icmemeye ama yinede yeri çok belli
canm bizde seni ozledik yerin belliydiözlediim sizleri
Sizleri ve gayretinizi can-ı gönülden destekliyorum 1-2 yıl sonra burada icmiyorum diyebilmek çok keyifli, aynı keyfi yasamanızı dilerim.
kizlar cildinizde bi değişim varmi bende neden hiç bi değişim yok sanki siğaranin karalığı hala yüzümde gibi geliyor bana ne zaman etkisini gorürüm
Ayy canm hoşgeldin
Ben yeni üyeyim sırf siğara için üye oldum daha doğru dürüst çozemedim ne yapılır nasil konu açilır hiçbişeybilmiyorum bildiğim sadece topiklerde dolaşmak sana maşallah sen bayağı bi rütbelisin
özlediim sizleri
kizlar cildinizde bi değişim varmi bende neden hiç bi değişim yok sanki siğaranin karalığı hala yüzümde gibi geliyor bana ne zaman etkisini gorürüm
teşekkürler canm light-blue sabirsizlıkla beklicm değişimiSigaradan sonra 1 ay gecince ciltte bariz degisimi hissettmeye başlamıştım ve asıl fark 4. ayda oluyor renk degisimi tamamlanıyor cilt sıkılaşıyor, gözenekler hepsi değişiyor. Yeter ki gayreti devam ettirin ve bir şans verin kendinize
Bende hiç zorlanma yok ilacin etkisinden sanirım aklıma bile gelmiyor desem yeridir yarın 10.gün oluyor sana ne kadar oldu tam olarakhanimlar ben aksamlari cok zorlanıyorum siz neler yapıyorsun uz
cildinize ozel bi bakim uyguluyormusunuz benim cildim berbat oldu siğaradan nasıl bi bakim yapmam gerek bilemedim gozenekler çoğaldi renk bozukluğu bide sivilce izleri tam bi enkaz yani çok üzgünüm
hanimlar ben aksamlari cok zorlanıyorum siz neler yapıyorsun uz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?