• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

siz benden sinra birakmaya basladiniz ama sizcçok iyi çok sakin geciriyorsunuz tebrik ediyorum sizleri
Ayy canm hoşgeldin
Bu arada 4 Şubatta benim KK de 7 yılım bitmiş 8. yıla başlamışım.:nazar: Şimdi fark ettim. Seneler nasıl da geçiyor daha dün gibiydi üye olmam. İnşallah hep beraberce sağlıkla nice yıllara...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK200::KK68::KK50::nazar:
Bu da en sevdiğim hamarat örgücüm olmazsa olmazım :KK69::KK48:
Ben yeni üyeyim sırf siğara için üye oldum daha doğru dürüst çozemedim ne yapılır nasil konu açilır hiçbişeybilmiyorum bildiğim sadece topiklerde dolaşmak sana maşallah sen bayağı bi rütbelisin

kizlar cildinizde bi değişim varmi bende neden hiç bi değişim yok sanki siğaranin karalığı hala yüzümde gibi geliyor bana ne zaman etkisini gorürüm

kizlar cildinizde bi değişim varmi bende neden hiç bi değişim yok sanki siğaranin karalığı hala yüzümde gibi geliyor bana ne zaman etkisini gorürüm

Evet canım cildim yumuşadı ve pürüzsüzleşti. Sen de zamanla fark edeceksin biraz zaman alıyor. Gün gün değil de birkaç günde bir değişim gözlemleniyor.

Ayy canm hoşgeldin

Ben yeni üyeyim sırf siğara için üye oldum daha doğru dürüst çozemedim ne yapılır nasil konu açilır hiçbişeybilmiyorum bildiğim sadece topiklerde dolaşmak sana maşallah sen bayağı bi rütbelisin

Evet yıllar nasıl geçti bir çırpıda:KK52: topiklerde yazmakla konu açmanın çok bir farkı yok. Bölüme girdiğinde sağ başta' yeni konu aç' yazıyor. Onu tıklayıp başlık yazıyorsun, mesajını yazıyorsun tamamdır:KK69:

Sigaradan sonra 1 ay gecince ciltte bariz degisimi hissettmeye başlamıştım ve asıl fark 4. ayda oluyor renk degisimi tamamlanıyor cilt sıkılaşıyor, gözenekler hepsi değişiyor. Yeter ki gayreti devam ettirin ve bir şans verin kendinize

Sigaradan sonra 1 ay gecince ciltte bariz degisimi hissettmeye başlamıştım ve asıl fark 4. ayda oluyor renk degisimi tamamlanıyor cilt sıkılaşıyor, gözenekler hepsi değişiyor. Yeter ki gayreti devam ettirin ve bir şans verin kendinize
teşekkürler canm light-blue sabirsizlıkla beklicm değişimi

cildinize ozel bi bakim uyguluyormusunuz benim cildim berbat oldu siğaradan nasıl bi bakim yapmam gerek bilemedim gozenekler çoğaldi renk bozukluğu bide sivilce izleri tam bi enkaz yani çok üzgünüm :KK61::mad:

cildinize ozel bi bakim uyguluyormusunuz benim cildim berbat oldu siğaradan nasıl bi bakim yapmam gerek bilemedim gozenekler çoğaldi renk bozukluğu bide sivilce izleri tam bi enkaz yani çok üzgünüm :KK61::mad:

Biraz sabırlı ol Aylincim her şeyin bir zamanı var :KK54: telaş yokkkkk :KK48:ben defne sabunu ile yıkıyorum ve sabah çıkarken nemlendirici kullanıyorum. saat 7 de yürüyüşe çıktığımdan soğuktan etkilenmesin diye. başka bir şey kullanmıyorum. Makyajı da mecbur olmadan yapmıyorum. Cildimin doğal kalmasını tercih ediyorum.

hanimlar ben aksamlari cok zorlanıyorum siz neler yapıyorsun uz

Ben akşam 1 saatliğine çıkıyorum sonrasında bir ara öğün yapıyordum ama dün diyet bölümüne bir diyetisyen geldi ona sordum ara öğün yapma dedi. Bu akşam yapmadım açlıktan ölüyorum şu an:KK48: internette oyalanmaya çalışıyorum.

Back