- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
kizlar grip oldum yazamiyorum ben ayniyim hala içme isteği var gecmek bilmiyor
5.gün olmasina rağmen ilğinç şekilde bi sakinlik var üzerimde ilacin verdiği bi sakinlik olsa gerek en stresli geçmesi gereken günler çok sakin geçiyor ilerleyen günler daha kolay olur inş
çok geçmiş olsun Asyacmkizlar grip oldum yazamiyorum ben ayniyim hala içme isteği var gecmek bilmiyor
Evet canm haklısin bende geliyorum baktim kimse yok gerı çıkıyorm bu arada ben çok iyiyim 10 güne yaklaştı tek nefes almadim çok çok ıyiyim umduğumdan sakin geçıyorYine ıssızlaşmış buralarzaten aktif olan topik sadece bizimkiydi onu da yavaş yavaş terk ediyoruz gibi.
Ben de sigarayı bırakıyorum destekleyin diyenler de yoklar. Çünkü içerken bırakacağım demek kolay da ilk günlerin zorluğuna çoğu insan dayanamıyor. Ben bir sürü hazırlık yaptığım halde zorlandım
Şu an fena değil ama yine de istemiyorum diyemiyorum 1 ayı devirdiğim halde. İştahım yerinde fakat gereksiz yememeye çalışıyorum.
Aylincim sen ne durumdasınİnşallah her şey yolundadır.
Evet canm haklısin bende geliyorum baktim kimse yok gerı çıkıyorm bu arada ben çok iyiyim 10 güne yaklaştı tek nefes almadim çok çok ıyiyim umduğumdan sakin geçıyor
inşALLAH cnm birakmak isteyen arkadaşlar nerde acaba bi giren bi daha uğramiyorMaşallah sana canım öylece tadını bile unutursun artık.
inşALLAH cnm birakmak isteyen arkadaşlar nerde acaba bi giren bi daha uğramiyor
Aynen oyle cnm ne zaman bunalsam girip goz atiyorum rahatliyorum Allahin izniyle pes etmeden sonuna kadar devam katilmak isteyen buyursun istemezlersede biz bize yeterızEvet Aylincim geleceğiz diyenlerin hiçbiri yok ortalıktaçünkü bırakacağım demek kolay da bıraktım demek zor işte. Yine biz bize kalacağız başladığımız gibi öyle devam edeceğiz fire vermeden inşallah. Baksana koskoca zararlı alışkanlıklar bölümünde bile sadece biz kaldık Bilemiyorum KK nün nasıl bir olumlu etkisi varsa burda yazmak ferahlatıyor.
Aynen oyle cnm ne zaman bunalsam girip goz atiyorum rahatliyorum Allahin izniyle pes etmeden sonuna kadar devam katilmak isteyen buyursun istemezlersede biz bize yeterız
sen 1 ay oldu dedin ben yarın daha 10 gün oldu dicem ama inanıyorumki 1 senede oldu deriz 5 senede yatarki inanarak devam edlim bu arada asya iyice açti arayı ne yapıyor acabaEvet canım kapımız herkese açık her zaman
Özellikle bırakanların yazdıkları şu kadar sene oldu filan çok iyi geliyor. Ben de hayal ediyorum o günleri 2 sene oldu filan diye yazarken belki daha fazla. Allah kısmet ederse biz de yazarız ilerde
sen 1 ay oldu dedin ben yarın daha 10 gün oldu dicem ama inanıyorumki 1 senede oldu deriz 5 senede yatarki inanarak devam edlim bu arada asya iyice açti arayı ne yapıyor acaba
Tabiki saygimız var bizimki sadece merak ben sizlerin içmediğini gordükçe oyle mutlu oluyorumkıAsya asla içmez ama hala zorlanıyor geçenlerde yazdığına göre. O yüzden gelip bir de burda sigarayı hatırlamak istemiyor gibi geldi bana. Biz yazdıkça okudukça rahatlıyoruz ama bazıları sigaranın adından bile uzak kalmayı tercih ederler. Her ne kadar merak ediyorsak da gelip gelmemeyi kendine bırakmak lazım.
Tabiki saygimız var bizimki sadece merak ben sizlerin içmediğini gordükçe oyle mutlu oluyorumkıDualarım sizinle
burdayim hanimlar kizimla bereber hala gribiz alistim icmemeye ama yinede yeri çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?