• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Hey kızlar iyi geceler..

Akşam üstü 5 gibi 1kase yoğurt içine elma doğrayıp yedim.

19.00 gibi 1tabak kadar kuru fasulye yedim.

Sabah 82.0 görmüştüm.

Ilk hedeftim 78 inşallahhhhhhhhh
Son hedef 73 amannnn

Hey kızlar iyi geceler..

Akşam üstü 5 gibi 1kase yoğurt içine elma doğrayıp yedim.

19.00 gibi 1tabak kadar kuru fasulye yedim.

Sabah 82.0 görmüştüm.

Ilk hedeftim 78 inşallahhhhhhhhh
Son hedef 73 amannnn
Sadece bunları mı yedin? Eğer öyleyse çok çok az günlük en az kilonun 3 te ikisi kadar. Protein alman lazım sadece inşallah bu kadarcık değildir :skandal:

Baklava ve pasta:110:
Hopp naptın canım sen. En iyisi unut bu günü sabah yeniden başla ;)

Menum ve spor
Sabah yumurta salatasi domates salatalik
1 kkpeynir

Ara 1 yesil elma 1 bardak ayran

Oglen 6 kasik patlican yemegi 1 dilim tb ekmegi salata

Ara 5 taze yesil erik 1bardak ayran

Aksam 6 kasik et yahnisi salata

Su 3litre
Spor
40dk kardiyo+20dk aletle calisma=1 saat salon calismasi
125 dk yürüyüs
. Süper menü ama öğünlerin saati de önemli. Menü yazarken saatlerinide yaz canım

Evettttt 2. Günü başarıyla bitirenler haydi halayaaaa
:halay: :halay: :halay:
. Benim 1. Günüm süper geçti. Zaten şekersiz bir hayatım var ama bu 21 gün beni kaçamaksız mezun edecek inşallah

Callanetics en zoru bence :KK45:
O ne ola ki acep :KK53:

21 günün sonunda mı kilo bildirimi yapılacak
Cumaları tartılalım aslında ya motivasyon olur :5:

Selam kızlar takımdaki hareketli günlerden sonra buraya yazmayı unutmusum
52 kilo ile başladım
Ben menüye bugünden baslayim takımdan bikac kişi dukan ekspress yapıyoruz bugün sp günüydü
Sabah
Oğlumun okulunda toplantı vardı yetismek için acele ederken sadece peynir yedim
Öğle
İki haşlanmış yumurta
Akşam
Tavuk ızgara
Su 3lt hergun 10.000 civarı adım atıyorum bugün dinlenme günüydü 3000 adım da kaldım
Evet unuttunuz :110:
Dukan express bildiğimiz dukan mı. O benim böbreklerimi mahvetti taş ve üre oluştu çok tehlikeli bir diyet. Ölümden döndüm resmen.

Aralarda bir yerde bir fincan yeşilçay daha içmiştim :))
Eki Görüntüle 2138684

Çok olmamış mı 3 fincan çay 4 lt su. Ben hiç su içemiyorum yaa :(

Hopp naptın canım sen. En iyisi unut bu günü sabah yeniden başla :KK66:

. Süper menü ama öğünlerin saati de önemli. Menü yazarken saatlerinide yaz canım

. Benim 1. Günüm süper geçti. Zaten şekersiz bir hayatım var ama bu 21 gün beni kaçamaksız mezun edecek inşallah

O ne ola ki acep :KK53:

Çok eski bir video 21 günde çok büyük değişim oluyor.

Bugün fenaydı ysvruyu sütten kestim zor bir gündü dikkat edemedim yarın temiz bir sayfa inşallah kaptan :halay::KK71:
Allah kolaylık versin de hep bahanen var ya.

Yaaa :KK17: Bu yorum sayesinde 3 ü 1 aradan bir anda soğudum hay Allah razı olsun :KK49:
Ha ha hadi bakalım :5:

Bizim takıma yazdım da buraya kopyalayacaktım unuttum :KK70: Hemen yazıyorum
Merak ettim de ondan sordum ama takımda gördüm artık. Ben uzunnnnn zamandır şeker yemiyorsun sanmıştım ama hafta sonu gitmiş bişeyler :D
Ayy benim de canım çekti squatgirl ün şekersiz aşuresi vardı onu bi deneyeyim bari:D

Merak ettim de ondan sordum ama takımda gördüm artık. Ben uzunnnnn zamandır şeker yemiyorsun sanmıştım ama hafta sonu gitmiş bişeyler :KK70:
Ayy benim de canım çekti squatgirl ün şekersiz aşuresi vardı onu bi deneyeyim bari:KK70:
Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
Üç parça tel peynir

Öğle (12:45)
4 tane kiremitte köfte mantar ve sebze de vardı
Üzerinde de biraz kaşar
Bol bol salata

Akşam Yok

2 kupa şekersiz siyah çay
1 fincan sade nescafe
2 lt su

Ben öyle bilerek şekersiz beslenme yapmıyordum canım. Sizin yasaklı listeniz benim de yasaklı listemin aynısı ama arada kaçamak oluyordu. Şimdi bu 21 gün hiç kaçamaksız halledebilirim diye düşünüyorum. 62.2 çıktım bu sabah. 21 gün sonra böyle gidersem 59 u bile görebilirim. Bu arada dün akşamı bilerek yemedim çünkü bu gün tartı günüydü. Şükür kilo verebildim yoksa iyi artıdaydım.

Yaaa valla kusura bakmayın. Birtakım özel durumlardan dolayı tüy dikmiş oldum dün...

Arkadaşla avmye gittik, şekersiz içemem diye çay kahve dahi içmedim. Kuru kuru gittim geri döndüm.

Evde de lahana çorba yedim öğlen. Ama sonra işte özel durumlardan dolayı bir anda nevrim döndü galiba.

Normalde de insülin direncim var. Zaten zor yani yeme krizleriyle baş etmek. Ama dün ilaç da yazdırdım, ilaca başladım dün akşam.

21 güne de sanırım pazar ya da pazartesi başlarım artık:110:

Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
Üç parça tel peynir

Öğle (12:45)
4 tane kiremitte köfte mantar ve sebze de vardı
Üzerinde de biraz kaşar
Bol bol salata

Akşam Yok

2 kupa şekersiz siyah çay
1 fincan sade nescafe
2 lt su

Ben öyle bilerek şekersiz beslenme yapmıyordum canım. Sizin yasaklı listeniz benim de yasaklı listemin aynısı ama arada kaçamak oluyordu. Şimdi bu 21 gün hiç kaçamaksız halledebilirim diye düşünüyorum. 62.2 çıktım bu sabah. 21 gün sonra böyle gidersem 59 u bile görebilirim. Bu arada dün akşamı bilerek yemedim çünkü bu gün tartı günüydü. Şükür kilo verebildim yoksa iyi artıdaydım.
Eskiden benim de arada kaçamak oluyordu ama son zamanlar nerdeyse sırf şekerle beslenmeye başladım. Çok fenaydı halim bebeğe de zarar sigara içsem bu kadar zararı olmaz şeker daha zararlı diye bi 21 yapayım dedim.

Yaaa valla kusura bakmayın. Birtakım özel durumlardan dolayı tüy dikmiş oldum dün...

Arkadaşla avmye gittik, şekersiz içemem diye çay kahve dahi içmedim. Kuru kuru gittim geri döndüm.

Evde de lahana çorba yedim öğlen. Ama sonra işte özel durumlardan dolayı bir anda nevrim döndü galiba.

Normalde de insülin direncim var. Zaten zor yani yeme krizleriyle baş etmek. Ama dün ilaç da yazdırdım, ilaca başladım dün akşam.

21 güne de sanırım pazar ya da pazartesi başlarım artık:110:
21 ilk etapta zor aslında sen önce porsiyon azaltarak başla istersen bi anda kesince beyin bi afallıyor kriz gönderiyor.

Senin nasıl gidiyor canım. Zaten sen çok disiplinlisin kaçamaksıx gidiyordun bıraktığımda:KK5:
Iyi gidiyor kaptan 3 aydir diyetteyim zaten
Sekersiz detokstan sonra yaptigim tek farklilik patates yemeyi birakmak oldu onun dışında zaten rutin diyetimle ayni o yuzden zorlanmiyorum :hamarat:

Eskiden benim de arada kaçamak oluyordu ama son zamanlar nerdeyse sırf şekerle beslenmeye başladım. Çok fenaydı halim bebeğe de zarar sigara içsem bu kadar zararı olmaz şeker daha zararlı diye bi 21 yapayım dedim.
İyi düşünmüşsün canım. Ben şimdiden ufaklıkları şekersiz alıştırmaya çalışıyorum. Ama babaları sayesinde abur cuburdan kurtaramıyorum. Ufaklık diyor ki markette sen almazsan babam alır :KK70::KK70:

Back