Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çayı şekersiz içiyorum senelerdir ama kahveyi denedim olmadı 21 gün içmesem unuturmuyum ki
Tek zevkim de buydu :)
Sadece bunları mı yedin? Eğer öyleyse çok çok az günlük en az kilonun 3 te ikisi kadar. Protein alman lazım sadece inşallah bu kadarcık değildirHey kızlar iyi geceler..
Akşam üstü 5 gibi 1kase yoğurt içine elma doğrayıp yedim.
19.00 gibi 1tabak kadar kuru fasulye yedim.
Sabah 82.0 görmüştüm.
Ilk hedeftim 78 inşallahhhhhhhhh
Son hedef 73 amannnn
Hopp naptın canım sen. En iyisi unut bu günü sabah yeniden başlaBaklava ve pasta
. Süper menü ama öğünlerin saati de önemli. Menü yazarken saatlerinide yaz canımMenum ve spor
Sabah yumurta salatasi domates salatalik
1 kkpeynir
Ara 1 yesil elma 1 bardak ayran
Oglen 6 kasik patlican yemegi 1 dilim tb ekmegi salata
Ara 5 taze yesil erik 1bardak ayran
Aksam 6 kasik et yahnisi salata
Su 3litre
Spor
40dk kardiyo+20dk aletle calisma=1 saat salon calismasi
125 dk yürüyüs
. Benim 1. Günüm süper geçti. Zaten şekersiz bir hayatım var ama bu 21 gün beni kaçamaksız mezun edecek inşallahEvettttt 2. Günü başarıyla bitirenler haydi halayaaaa
O ne ola ki acepCallanetics en zoru bence
Bugün fenaydı ysvruyu sütten kestim zor bir gündü dikkat edemedim yarın temiz bir sayfa inşallah kaptanH Hamzakifzulal hiç sesin çıkmıyor hayırdır
Yaaa Bu yorum sayesinde 3 ü 1 aradan bir anda soğudum hay Allah razı olsunBence bırakma dene yine. Inan çok seveceksin.
Seker süt tozu inanılmaz kalorili. Onu geçtim süt tozu selülit yapıyor
Cumaları tartılalım aslında ya motivasyon olur21 günün sonunda mı kilo bildirimi yapılacak
Evet unuttunuzSelam kızlar takımdaki hareketli günlerden sonra buraya yazmayı unutmusum
52 kilo ile başladım
Ben menüye bugünden baslayim takımdan bikac kişi dukan ekspress yapıyoruz bugün sp günüydü
Sabah
Oğlumun okulunda toplantı vardı yetismek için acele ederken sadece peynir yedim
Öğle
İki haşlanmış yumurta
Akşam
Tavuk ızgara
Su 3lt hergun 10.000 civarı adım atıyorum bugün dinlenme günüydü 3000 adım da kaldım
Aralarda bir yerde bir fincan yeşilçay daha içmiştim :))
Eki Görüntüle 2138684
Hopp naptın canım sen. En iyisi unut bu günü sabah yeniden başla
. Süper menü ama öğünlerin saati de önemli. Menü yazarken saatlerinide yaz canım
. Benim 1. Günüm süper geçti. Zaten şekersiz bir hayatım var ama bu 21 gün beni kaçamaksız mezun edecek inşallah
O ne ola ki acep
Allah kolaylık versin de hep bahanen var ya.Bugün fenaydı ysvruyu sütten kestim zor bir gündü dikkat edemedim yarın temiz bir sayfa inşallah kaptan
Ha ha hadi bakalımYaaa Bu yorum sayesinde 3 ü 1 aradan bir anda soğudum hay Allah razı olsun
Günaydın canım Bana çok kolay geçiyorGünaydın canlarrrrr. Şekersiz 3. Günümüz herkese kolaylıklar diliyorum
Sen menü ekledin mi.Günaydın canım Bana çok kolay geçiyor
Bizim takıma yazdım da buraya kopyalayacaktım unuttum Hemen yazıyorumSen menü ekledin mi.
Merak ettim de ondan sordum ama takımda gördüm artık. Ben uzunnnnn zamandır şeker yemiyorsun sanmıştım ama hafta sonu gitmiş bişeylerBizim takıma yazdım da buraya kopyalayacaktım unuttum Hemen yazıyorum
Sagol kaptanGünaydın canlarrrrr. Şekersiz 3. Günümüz herkese kolaylıklar diliyorum
MenümMerak ettim de ondan sordum ama takımda gördüm artık. Ben uzunnnnn zamandır şeker yemiyorsun sanmıştım ama hafta sonu gitmiş bişeyler
Ayy benim de canım çekti squatgirl ün şekersiz aşuresi vardı onu bi deneyeyim bari
Senin nasıl gidiyor canım. Zaten sen çok disiplinlisin kaçamaksıx gidiyordun bıraktığımdaSagol kaptan
Eskiden benim de arada kaçamak oluyordu ama son zamanlar nerdeyse sırf şekerle beslenmeye başladım. Çok fenaydı halim bebeğe de zarar sigara içsem bu kadar zararı olmaz şeker daha zararlı diye bi 21 yapayım dedim.Menüm
Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
Üç parça tel peynir
Öğle (12:45)
4 tane kiremitte köfte mantar ve sebze de vardı
Üzerinde de biraz kaşar
Bol bol salata
Akşam Yok
2 kupa şekersiz siyah çay
1 fincan sade nescafe
2 lt su
Ben öyle bilerek şekersiz beslenme yapmıyordum canım. Sizin yasaklı listeniz benim de yasaklı listemin aynısı ama arada kaçamak oluyordu. Şimdi bu 21 gün hiç kaçamaksız halledebilirim diye düşünüyorum. 62.2 çıktım bu sabah. 21 gün sonra böyle gidersem 59 u bile görebilirim. Bu arada dün akşamı bilerek yemedim çünkü bu gün tartı günüydü. Şükür kilo verebildim yoksa iyi artıdaydım.
21 ilk etapta zor aslında sen önce porsiyon azaltarak başla istersen bi anda kesince beyin bi afallıyor kriz gönderiyor.Yaaa valla kusura bakmayın. Birtakım özel durumlardan dolayı tüy dikmiş oldum dün...
Arkadaşla avmye gittik, şekersiz içemem diye çay kahve dahi içmedim. Kuru kuru gittim geri döndüm.
Evde de lahana çorba yedim öğlen. Ama sonra işte özel durumlardan dolayı bir anda nevrim döndü galiba.
Normalde de insülin direncim var. Zaten zor yani yeme krizleriyle baş etmek. Ama dün ilaç da yazdırdım, ilaca başladım dün akşam.
21 güne de sanırım pazar ya da pazartesi başlarım artık
Iyi gidiyor kaptan 3 aydir diyetteyim zatenSenin nasıl gidiyor canım. Zaten sen çok disiplinlisin kaçamaksıx gidiyordun bıraktığımda
İyi düşünmüşsün canım. Ben şimdiden ufaklıkları şekersiz alıştırmaya çalışıyorum. Ama babaları sayesinde abur cuburdan kurtaramıyorum. Ufaklık diyor ki markette sen almazsan babam alırEskiden benim de arada kaçamak oluyordu ama son zamanlar nerdeyse sırf şekerle beslenmeye başladım. Çok fenaydı halim bebeğe de zarar sigara içsem bu kadar zararı olmaz şeker daha zararlı diye bi 21 yapayım dedim.