• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Çok olmamış mı 3 fincan çay 4 lt su. Ben hiç su içemiyorum yaa :KK43:
yok canım çok değil regl öncesi sıvı alımını arttırıyorum ona rağmen yine şişiyorum o başka ama sağlıklı bireylerin tansiyon problemi olmayanlar için 3-4 fincan yeşilçay kilo verme döneminde toksinlerin atılması açısından çok yardımcı oluyor :)

Iyi gidiyor kaptan 3 aydir diyetteyim zaten
Sekersiz detokstan sonra yaptigim tek farklilik patates yemeyi birakmak oldu onun dışında zaten rutin diyetimle ayni o yuzden zorlanmiyorum :hamarat:
Süpersin hayranım sana :9: :9:
Keşke bizim takıma alsaydık seni :-)

İyi düşünmüşsün canım. Ben şimdiden ufaklıkları şekersiz alıştırmaya çalışıyorum. Ama babaları sayesinde abur cuburdan kurtaramıyorum. Ufaklık diyor ki markette sen almazsan babam alır :KK70::KK70:
Valla zor ama olabildiğince uzak tutmak lazım inşallah başarırız.

yok canım çok değil regl öncesi sıvı alımını arttırıyorum ona rağmen yine şişiyorum o başka ama sağlıklı bireylerin tansiyon problemi olmayanlar için 3-4 fincan yeşilçay kilo verme döneminde toksinlerin atılması açısından çok yardımcı oluyor :)
Tamam o zaman canım. Bana çok geldi ondan dedim.

Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7(koruma yaptığım icin takimdan diskalifiye edildim)
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5(bugun ki kilom)
Kilo verme tablom boyle

Aaaa gerçekten mi:KK57:
Ondan değildir o ya haberim yok benim. Ben hala takımdasın sanıyorum :KK57:
Takim kaptani ozel mesajla takimdan diskalifiye edildigimi soyledi en buyuk sebep olarak koruma yapmammis oyle soylendi banada soylenecek birsey birakilmadi zaten iste hayirlisi bende diyet gunlugunde kendi topigimi actim ordan tek basima devam ediyorum

Takim kaptani ozel mesajla takimdan diskalifiye edildigimi soyledi en buyuk sebep olarak koruma yapmammis oyle soylendi banada soylenecek birsey birakilmadi zaten iste hayirlisi bende diyet gunlugunde kendi topigimi actim ordan tek basima devam ediyorum
Şimdi tuzsuzla konuşmadığım için bişey diyemem ama genel olarak 3 hafta artı veya sabit gelen eksiye geçemeyen diskalifiye olur. Sağlık olsun bakalım.

Şimdi tuzsuzla konuşmadığım için bişey diyemem ama genel olarak 3 hafta artı veya sabit gelen eksiye geçemeyen diskalifiye olur. Sağlık olsun bakalım.
Zaten takmiyorum artik tek basima devam ediyorum arada baska topiklerde takiliyorum idare ediyorum iste hayirlisi iste

Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7(koruma yaptığım icin takimdan diskalifiye edildim)
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5(bugun ki kilom)
Kilo verme tablom boyle
Sadece bir hafta sabit gelmişsin bunun için diskalifiye olman saçma geldi bana. Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsin. Canın sıkılırsa beklerim 13. takıma. :KK36::KK36:

Sadece bir hafta sabit gelmişsin bunun için diskalifiye olman saçma geldi bana. Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsin. Canın sıkılırsa beklerim 13. takıma. :KK36::KK36:
Tesekkurler diyeti ve sporu hic birakmadim cok sukur azimle devam ediyorum hayirlisi bakalim nereye kadar gidersem :)

Back