Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzinde kafami vuracak cok bos vaktim oldu ondan iddialı bir geri dönüş yaptimOooooo listeleri alt üst edecek yarışmacıııı çok iddalııııı
Tesekkurler kaptanim hayırlısıyla herkes istedigi kiloya iner insallahZaten beyinde bitirdikten sonra takımlar sadece destek. Sen her türlü verirsin
Çok iyi yapmışsınİzinde kafami vuracak cok bos vaktim oldu ondan iddialı bir geri dönüş yaptim
Suyu mu az içtin ki.Bende 101 çıktım bu sabah
+200 aslinda çok da dikkatli idim ama bilemedim nedendir
İnşallah canımTesekkurler kaptanim hayırlısıyla herkes istedigi kiloya iner insallah
Bebiş şimdiden 200 gr aldıysa yırtar benim karnımı sonraSen almamışsındır onu bebiş almıştır belki
Normalde ben 3/5 bardak anca icerim suyuSuyu mu az içtin ki.
Aa hamile misin Allah tamamina erdirsinBebiş şimdiden 200 gr aldıysa yırtar benim karnımı sonra
1,5 çok az canım en az 3 iç. Çok çok önemli hem de. İstersen 1 ltresini limonlu tarçınlı maydanozlu detox suyu olarak da hazırlayabilirsin.Normalde ben 3/5 bardak anca icerim suyu
Bu hafta 1,5 litreye tamamladim
Su önemli dimi ödem atmak icin
Evettt teşekkür ederim canımmmmAa hamile misin Allah tamamina erdirsin
Bende kilo verirken 3 ay yaptım bi sorun olmadı canim ekspress tam dukan sayılmaz onun bir haftaya bölünmüş halı bütün evreler bir haftada bitiyorCumaları tartılalım aslında ya motivasyon olur
Evet unuttunuz
Dukan express bildiğimiz dukan mı. O benim böbreklerimi mahvetti taş ve üre oluştu çok tehlikeli bir diyet. Ölümden döndüm resmen.
Çok olmamış mı 3 fincan çay 4 lt su. Ben hiç su içemiyorum yaa
Çok eski bir video 21 günde çok büyük değişim oluyor.
Allah kolaylık versin de hep bahanen var ya.
Ha ha hadi bakalım
Anladım canım. Onu bilmiyorum ben baya 4 4 lük dukan yapmıştım.Bende kilo verirken 3 ay yaptım bi sorun olmadı canim ekspress tam dukan sayılmaz onun bir haftaya bölünmüş halı bütün evreler bir haftada bitiyor
Emziriyorum diye baslayamamistim artik 1aydan fazladir emzirmeyi de bıraktım deneyebilirim aslinda1,5 çok az canım en az 3 iç. Çok çok önemli hem de. İstersen 1 ltresini limonlu tarçınlı maydanozlu detox suyu olarak da hazırlayabilirsin.
Emzirirken de içebilirdin aslında ben hamileliğimde emzirirken hep içtim. Hala emziriyorumEmziriyorum diye baslayamamistim artik 1aydan fazladir emzirmeyi de bıraktım deneyebilirim aslinda
Deniyim bian önce benEmzirirken de içebilirdin aslında ben hamileliğimde emzirirken hep içtim. Hala emziriyorum
Dene çok faydasını görürsün canım. Yok canım şimdilik liste belki haftaya verdiğimiz kiloya göre tablo yaparım.Deniyim bian önce ben
Burda da liste yapacak miyiz
Tamamdır her cuma kilo bildirimi dışında neler yapilacak pekiDene çok faydasını görürsün canım. Yok canım şimdilik liste belki haftaya verdiğimiz kiloya göre tablo yaparım.
Her gün gelip muhabbet ediyoruz başka bişey yok. 1. Sayfadaki yasakları yemiyoruz o kadar.Tamamdır her cuma kilo bildirimi dışında neler yapilacak peki
Tek tük tatli yiyodum ama abartili degil en fazla 1kasik diğerlerini zaten yemiyorumHer gün gelip muhabbet ediyoruz başka bişey yok. 1. Sayfadaki yasakları yemiyoruz o kadar.