SUyuma ben de kaıyorum karanfil limon falan da katıyorum.Teşekkür ederim hedefime az kaldı inşallah
Kesinlikle tarçın herşeye tarçın koyun derim içtiğiniz suyun içinde bir çubuk tarçın olduğunda bütün gün hem tok tutuyor hem tatlı krizi gelmiyor ben yaptığım kahveye de atıyorum yediğim yogurda da hiç sevmezdim ama bu süreçte çok ise yarıyor
Tartıldın mı canım.geldim canım, menü yazıyoruz dimi?
Bende varım canım oncesini devam ettiremedik ama inşallah bunu başarıyla bitiririz
Alışkanlık canımİki lokma ekmek niye ya hiç beyaz ekmek yok
Yarın tartıl bekliyorum.
Neyse yarın hiç yok. Benim başıma ağrı girdi.Alışkanlık canım
Bu sabah uykuluydum biraz
Yedikten sonra farkettim
Çay kahve içmediysen o beni mahvediyorNeyse yarın hiç yok. Benim başıma ağrı girdi.
Nasıl bağımlı olmuşuz
Evet çok aşırı içiyorum bırakmak istiyorum. Salatalık kemiriyorum ha bire sabahtan beriÇay kahve içmediysen o beni mahvediyor
Öğlen mercimek yemeği Yoğurt yedim 50 dk civarında yürüdüm suyum as artırmalıyımKIzlr nerdesiniz nasıl gidiyor
Ben taze fasulye yedim şimdi salatalık yiyorumÖğlen mercimek yemeği Yoğurt yedim 50 dk civarında yürüdüm suyum as artırmalıyım
Ben taze fasulye yedim şimdi salatalık yiyorumbir kilo yedim sanırım
zorlananlar için that sugar filmini öneriyorum resmen şekerden tiksindiriyorKIzlr nerdesiniz nasıl gidiyor
1 saat spor salonunda calistiktan sonra 2 saat yuruyus yaptim kacamakta yapmadimKIzlr nerdesiniz nasıl gidiyor
Ezberledim nerdeyse ama yok bi süre gidiyor sonra yine başlıyorumzorlananlar için that sugar filmini öneriyorum resmen şekerden tiksindiriyor
1 saat spor salonunda calistiktan sonra 2 saat yuruyus yaptim kacamakta yapmadim
Iyi gidiyor yani:)
Yok sadece cacık olmaz akşama ben de cacık yapayım bol salatalık nane ileTam zamanı kütür kütür yarasın bebişe
Akşam çok hafif yemem lazım bu kadar salata muhabbetinden sonra mesela cacık olabilir
Ben yeni izlediğim için etkili sanırım hala bendeEzberledim nerdeyse ama yok bi süre gidiyor sonra yine başlıyorum
Süper çalışmışsın1 saat spor salonunda calistiktan sonra 2 saat yuruyus yaptim kacamakta yapmadim
Iyi gidiyor yani:)
Bu sefer kararlıyım bakalım son zamanlarda çok cozuttum hep karbonhidrat almaya başladım nerdeyseBen yeni izlediğim için etkili sanırım hala bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?