• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Aynen neskafe çok zararlı yaaa daha önce bırakmıştım nerdrn başladıysam yine:KK43:
Evet yaa 4. Olacak allah izin verirse. Ben boşa mı şoka girip tası tarağı toplayıp gittim :confused:
Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :KK68:senin için baya güzel bir arınma olacak o zaman :super:

Teşekkür ederim canım :KK36:

Yapalım canım. Bunu 21 yapabilirsem ben de glutensiz istiyorum aslında ama öyle bağımlı olmuşuz ki çok zor geliyor.

Hoşgeldin canım:KK36: aynen benim de göbek çok fena valla 6 aylık hamile gibiyim. Altıncı ayımda nolur sen düşün:KK70: şekersiz beslenirsem gider inşallah.

Vayy 8 gün harikasın :KK5:
Bende son bir aydır yapmaya çalışıyorum arada birkaç kez glutenli yedim ama alışmaya başladım sanırım çok rahatsız oldum :-)
İlk bir hafta gecince aramiyorsunuz denemek lazim

Kimse uyanmadı mı daha :bicak:
Ben kahvaltımı yapacağım. Shake yapacaktım süt yokmuş :( yumurta koydum

Kahvaltımı yaptım sonra geldi tartı aklıma yarına kaldı benim tartı ama bugün başladım iki lokma ekmek dışında cıss yok
Kıymalı yumurta
Çökelek
Domates
Salatalık
Elma yedim
Çay içtim ona dayanamadım malesef
Bugün burada hava güzel ufaklıkla yürüyüşe çıkaruz
Suya da dikkat edersem benden iyisi yok :halay::halay:

Anka Anka kaptanim 78.8 olarak tartildim pazartesi 79.1 di bu arada tartı fotografi koyacak miyiz ben cekmedim de

Kahvaltımı yaptım sonra geldi tartı aklıma yarına kaldı benim tartı ama bugün başladım iki lokma ekmek dışında cıss yok
Kıymalı yumurta
Çökelek
Domates
Salatalık
Elma yedim
Çay içtim ona dayanamadım malesef
Bugün burada hava güzel ufaklıkla yürüyüşe çıkaruz
Suya da dikkat edersem benden iyisi yok :halay::halay:
İki lokma ekmek niye ya hiç beyaz ekmek yok :67:
Yarın tartıl bekliyorum.

Oooo çıtırmışsın sen maşallah :nazar:
Teşekkür ederim hedefime az kaldı inşallah :KK68:
Yazalım canım fikir olsun birbirimize. Özellikle tatlı krizlerini nasıl atlattığımızı yazalım
Kesinlikle tarçın herşeye tarçın koyun derim içtiğiniz suyun içinde bir çubuk tarçın olduğunda bütün gün hem tok tutuyor hem tatlı krizi gelmiyor ben yaptığım kahveye de atıyorum yediğim yogurda da hiç sevmezdim ama bu süreçte çok ise yarıyor :super:

Back