• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Ben zaten türk kahvesi daha çok seviyorum ama cezvenin başında beklemeye üşeniyorum. Filtre kahve nasıl hazırlanıyor

çok basit nescafeden az zor :)

french-press_1024x1024.jpg

şöyle bi aparat var; french press, içine filtre kahveni koyuyosun, kaynayan suyunu üstüne koyup 4 dk bekliyosun, sonra demleme işi bitip içme kısmına geçiyosun :)

çok basit nescafeden az zor :)

Eki Görüntüle 2137861

şöyle bi aparat var; french press, içine filtre kahveni koyuyosun, kaynayan suyunu üstüne koyup 4 dk bekliyosun, sonra demleme işi bitip içme kısmına geçiyosun :)
Aaa çok sağol canım. Bundan var bende içinde çay demliyordum rezene ıhlamur falan. Filtre kahve almam lazım o zaman gidip bakayım .

Aaa çok sağol canım. Bundan var bende içinde çay demliyordum rezene ıhlamur falan. Filtre kahve almam lazım o zaman gidip bakayım .

starbucks'ın filtre kahvesi çok güzel, tavsiye ederim, içimi yumuşak. ama bi bak nete, kafeinsiz daha iyi olur sanki sana, sonra bebiş uyumuyo deme bak :KK48:

Mrb anka misali yeniden mi detoks başlattın bende katilmak isterim :)

starbucks'ın filtre kahvesi çok güzel, tavsiye ederim, içimi yumuşak. ama bi bak nete, kafeinsiz daha iyi olur sanki sana, sonra bebiş uyumuyo deme bak :KK48:
Yaaa hemen karşıda bi koşu gidiyorum ama bu starbucks ın kahvelerinde bişey çıkmamış mıydı zararlı. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Valla 3 çocuğum var hiç biri uykuyu sevmiyor. Bunun da uyuyacağını sanmıyorum:-)

Yaaa hemen karşıda bi koşu gidiyorum ama bu starbucks ın kahvelerinde bişey çıkmamış mıydı zararlı. Ben mi yanlış hatırlıyorum.

ay duymadım onu ben, bakim bi. türk kahvesi en sağlıklısı gerçi de insan sıkılıyo ya. bi de nescafenin zararları yanında bu ak kaşık :)

Valla 3 çocuğum var hiç biri uykuyu sevmiyor. Bunun da uyuyacağını sanmıyorum:-)
ay ben senin 2 var sanıyodum ya, 4. mü geliyor :rolleyes:

anka misali kaptanim bu arada hayirli olsun hamileymissin Allah anali babali buyutsun bebisini:KK73::KK39::KK9:

Selam kızlar
Selam wendy wendy
5. Takım mezunuyum ama hala buralardayim korumadayim. Bugün vegan beslenme 2 .gün 3 gün yapacam yarın bitiyor şekersiz 21 günde bir kere olsun tam yapsan fena olmaz. Aslında glutensiz beslenmeye çalışıyorum

Selam kızlar bende geldim medusa38 medusa38 önerisiyle bol bol kilo verelim şekersiz beslenmede en fazla yağ kaybı bel çevresinde oluyormuş bizimde en çok istediklerimizden birisi :halay:

Ben 5.takımdayım bir kac haftadır yarışmadayim şekersiz 21 güne başlamıştım tek başıma 8.günüm burayla baştan başlayacağım hemde pekiştirmiş olurum :super::KK68:

Makarnalı ekmekli detoks mu olur ya? Şüphe ile yaklaşıyorum olaya. :KK64:

anka misali kaptanim bu arada hayirli olsun hamileymissin Allah anali babali buyutsun bebisini:KK73::KK39::KK9:
Teşekkür ederim canım :36:

Selam kızlar
Selam wendy wendy
5. Takım mezunuyum ama hala buralardayim korumadayim. Bugün vegan beslenme 2 .gün 3 gün yapacam yarın bitiyor şekersiz 21 günde bir kere olsun tam yapsan fena olmaz. Aslında glutensiz beslenmeye çalışıyorum
Yapalım canım. Bunu 21 yapabilirsem ben de glutensiz istiyorum aslında ama öyle bağımlı olmuşuz ki çok zor geliyor.

Selam kızlar bende geldim medusa38 medusa38 önerisiyle bol bol kilo verelim şekersiz beslenmede en fazla yağ kaybı bel çevresinde oluyormuş bizimde en çok istediklerimizden birisi :halay:
Hoşgeldin canım:36: aynen benim de göbek çok fena valla 6 aylık hamile gibiyim. Altıncı ayımda nolur sen düşün:D şekersiz beslenirsem gider inşallah.

Ben 5.takımdayım bir kac haftadır yarışmadayim şekersiz 21 güne başlamıştım tek başıma 8.günüm burayla baştan başlayacağım hemde pekiştirmiş olurum :super::KK68:

Vayy 8 gün harikasın :5:

ay duymadım onu ben, bakim bi. türk kahvesi en sağlıklısı gerçi de insan sıkılıyo ya. bi de nescafenin zararları yanında bu ak kaşık :)

ay ben senin 2 var sanıyodum ya, 4. mü geliyor :rolleyes:
Aynen neskafe çok zararlı yaaa daha önce bırakmıştım nerdrn başladıysam yine:(
Evet yaa 4. Olacak allah izin verirse. Ben boşa mı şoka girip tası tarağı toplayıp gittim :confused:

Back