- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Yarın sıfır şekerli günlere başlıyoruz da bu günden yiyebildiğin kadar tatlı börek çörek ye diyor kaptanın canımNe bu anlamadim cepten girdim eve gidince bi bakayim detayli kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sıfır şekerli günlere başlıyoruz da bu günden yiyebildiğin kadar tatlı börek çörek ye diyor kaptanın canımNe bu anlamadim cepten girdim eve gidince bi bakayim detayli kuzum
Ben zaten türk kahvesi daha çok seviyorum ama cezvenin başında beklemeye üşeniyorum. Filtre kahve nasıl hazırlanıyor
Aaa çok sağol canım. Bundan var bende içinde çay demliyordum rezene ıhlamur falan. Filtre kahve almam lazım o zaman gidip bakayım .çok basit nescafeden az zor :)
Eki Görüntüle 2137861
şöyle bi aparat var; french press, içine filtre kahveni koyuyosun, kaynayan suyunu üstüne koyup 4 dk bekliyosun, sonra demleme işi bitip içme kısmına geçiyosun :)
Aaa çok sağol canım. Bundan var bende içinde çay demliyordum rezene ıhlamur falan. Filtre kahve almam lazım o zaman gidip bakayım .
Yaaa hemen karşıda bi koşu gidiyorum ama bu starbucks ın kahvelerinde bişey çıkmamış mıydı zararlı. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Valla 3 çocuğum var hiç biri uykuyu sevmiyor. Bunun da uyuyacağını sanmıyorumstarbucks'ın filtre kahvesi çok güzel, tavsiye ederim, içimi yumuşak. ama bi bak nete, kafeinsiz daha iyi olur sanki sana, sonra bebiş uyumuyo deme bak
Evet canım inşallah bu sefer 21 gün tamamlayacağız inşallah katıl tabii yarın sabah tartılıp başlıyoruzMrb anka misali yeniden mi detoks başlattın bende katilmak isterim :)
İşlerini yaparken abur cubur mu yiyon kiYaaa durun daha benim 2 hafta önemli işlerim var
Yaaa hemen karşıda bi koşu gidiyorum ama bu starbucks ın kahvelerinde bişey çıkmamış mıydı zararlı. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
ay ben senin 2 var sanıyodum ya, 4. mü geliyorValla 3 çocuğum var hiç biri uykuyu sevmiyor. Bunun da uyuyacağını sanmıyorum
TmmdirEvet canım inşallah bu sefer 21 gün tamamlayacağız inşallah katıl tabii yarın sabah tartılıp başlıyoruz
Ha ha serbest mi yazmışım bakıyorum hemen tabii ki yasakMakarnalı ekmekli detoks mu olur ya? Şüphe ile yaklaşıyorum olaya.
Tam buğday unu serbest ya normal makarna değil tam buğdaylı serbest canım.Makarnalı ekmekli detoks mu olur ya? Şüphe ile yaklaşıyorum olaya.
Teşekkür ederim canımanka misali kaptanim bu arada hayirli olsun hamileymissin Allah anali babali buyutsun bebisini
Yapalım canım. Bunu 21 yapabilirsem ben de glutensiz istiyorum aslında ama öyle bağımlı olmuşuz ki çok zor geliyor.Selam kızlar
Selam wendy
5. Takım mezunuyum ama hala buralardayim korumadayim. Bugün vegan beslenme 2 .gün 3 gün yapacam yarın bitiyor şekersiz 21 günde bir kere olsun tam yapsan fena olmaz. Aslında glutensiz beslenmeye çalışıyorum
Hoşgeldin canım aynen benim de göbek çok fena valla 6 aylık hamile gibiyim. Altıncı ayımda nolur sen düşün şekersiz beslenirsem gider inşallah.Selam kızlar bende geldim medusa38 önerisiyle bol bol kilo verelim şekersiz beslenmede en fazla yağ kaybı bel çevresinde oluyormuş bizimde en çok istediklerimizden birisi
Ben 5.takımdayım bir kac haftadır yarışmadayim şekersiz 21 güne başlamıştım tek başıma 8.günüm burayla baştan başlayacağım hemde pekiştirmiş olurum
Aynen neskafe çok zararlı yaaa daha önce bırakmıştım nerdrn başladıysam yineay duymadım onu ben, bakim bi. türk kahvesi en sağlıklısı gerçi de insan sıkılıyo ya. bi de nescafenin zararları yanında bu ak kaşık :)
ay ben senin 2 var sanıyodum ya, 4. mü geliyor