• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Vay be 5. güne geldim resmen:KK45:
Bu gün misafirim var poğaça tuzlu kurabiye pudingli kek browni kurabiye mercimek köfte var menümde inşallah yemem evde enfess poğaça koktu ucundan tadınq bakim dimi hamileym :KK45:

Kanguru_ Kanguru_ @wendigo @MiuLego @yesa1 bakın 5. güne geldim :KK45:
Normal zamanda yapmazsın iradenle:skandal:hamileyken o iradeyi mi gösterdin:skandal:

Ay bravooooooo:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kıskandım mı yoooo ne alakası var :KK17::oops:

İlk sayfayı okuyayım bi ben de yapacaaaam:KK53:

Vay be 5. güne geldim resmen:KK45:
Bu gün misafirim var poğaça tuzlu kurabiye pudingli kek browni kurabiye mercimek köfte var menümde inşallah yemem evde enfess poğaça koktu ucundan tadınq bakim dimi hamileym :KK45:

Kanguru_ Kanguru_ @wendigo @MiuLego @yesa1 bakın 5. güne geldim :KK45:
Tebrik ederim canin :) 21 gune tamamla hadi :) kiz yesen seker orucunu bozarsin :D

Dün menü yazacaktım unuttum yine elieli2 elieli2
Sabah: 2 yumurtalı omlet 4 ceviz peynir domates
Aralarda bol bol salatalık 1 muz
İkindi saatlerinde taze fasulye yedim yanında ayran
Akşam da 5 tane bulgurlu sarma yedim yoğurtladım
3-4 tane daha salatalık yedim :KK53:
Su 2 lt
Spor yürüyüş yoko_O
Sanki et eksik kalmis kaptanim onun haricinde guzel menu bence:KK54::KK54:

Merhaba
Bende yarın başlıyorum. Ramazana kadar arınmaca... 21 gün ...
Üç beyaz yok. Meyvede istemem. Belki gün kurusu. Paketli zaten seyrek yerim zorlanmam da ekmek işte zaaf.

Ben kaçıncı günüm olduğunu unuttum :KK70::KK70:

Ve eğitimdeki onca güzel ikrama yüz çevirdim. Kaçamaksız arınmaya devam :KK9::KK9:

Menüm

Kahvaltı (07:30)
10 tane fındık
1 tane gün kurusu

Ara (10:30)
İki küçük küp peynir

Öğle (13:00)
1 kepçe çorba
Avuç içi büyüklüğünde ince dilim tavuk

Ara (16:00)
10 tane fındık
1 tane gün kurusu

Akşam (17:45)
5 tane ızgara köfte
Salata

2 lt su, 750 ml sade nescafe

Şekersiz 4. günüm bitti :rolleyes::KK9::KK9::KK71::KK71:

Bugün ilk gün.
Kahvaltım yağda yumurta
Siyah zeytin. Ezine peynir. Yeşillik ve bir gün kurusu. Çay.

Saat 4 te ikinci öğün.
Balık salata ve balık çorbası da vardı.
Bu çorbalardaki unlardan kaçamıyoruz malesef.
Yürüyüş yine yok. Dört gündür yürümüyorum. Yarın artık.

Günaydın kızlar internetim bitti haftasonu katılamadım malesef inşallah 21 gün bozmamışsınızdır ben bozmadım çok şükür bugün 15. günüm reglimin ilk günü belki akşama sağlıklı çikolatalar yaparım belki puding belkide yapmam şimdilik sabah kakaolu yulaf ezmesi yedim beni kesti akşama ne olur tabi bilemiyorum :D

Günaydın kızlar :KK200:

Şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir

Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata

2 lt su, 2 fincan sade nescafe

21 Günüm bozuldu dimi @Phoenix_32 Anka kaptanım :oops:

Lahmacun olabilir bence. Nadiren. Yani çok ince ve mayasız bir hamur.
Undan bir süre uzak durup sonra yiyince bir lokma dahi olsa ödem yapıyor...

Bende normal kahvaltımı yaptım 8.30 da peynir zeytin yumurta yeşillik kaynamış patateste vardı.
Şimdide ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat yürüdüm ve canım birşeyler yemek istedi. Son üç günlük abartmadan sonra henüz adapte olamadım . Ara yapmam aslında...

Back