- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Dün müydü o önceki gün sandım. Menüde niye yazmadın kaptandan mı sakladınBikac kasik un helvasi disinda dun demistim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün müydü o önceki gün sandım. Menüde niye yazmadın kaptandan mı sakladınBikac kasik un helvasi disinda dun demistim ya
Dimiiii bence de süper ama bu gün bozabilirim çok güzel mamalar yaptım daha yemedim ama yerim yaa yazık bebişimin canı çekerVayyyyy kanka 5 diyorsun beş fayf
Superr bence :)
Yok canım hoşgeldinŞeyyy ben geç mi kaldım acaba
Hah tamam o zaman yarın başlıyım bende az önce köstebek yesim de :))Yok canım hoşgeldin
Ben bu gün bozcam zaten yarın yine başlayacağım. Ramazana tammm 21 gün var yarından itibaren bana eşlik edebilirsin
Unutmusum bida da eklemedimDün müydü o önceki gün sandım. Menüde niye yazmadın kaptandan mı sakladın
Normal zamanda yapmazsın iradenlehamileyken o iradeyi mi gösterdin
Tebrik ederim canin :) 21 gune tamamla hadi :) kiz yesen seker orucunu bozarsin
Sanki et eksik kalmis kaptanim onun haricinde guzel menu benceDün menü yazacaktım unuttum yine elieli2
Sabah: 2 yumurtalı omlet 4 ceviz peynir domates
Aralarda bol bol salatalık 1 muz
İkindi saatlerinde taze fasulye yedim yanında ayran
Akşam da 5 tane bulgurlu sarma yedim yoğurtladım
3-4 tane daha salatalık yedim
Su 2 lt
Spor yürüyüş yok
Yüzme hakemliği yapıyorum canım eğitim var dı bugün Ankara da ona yetişmek için kalktım ama genelde erken kalkarım zatenİnşallah canım
Sen niye kalktın pazar pazar erkenden
İki kardeşim var Konya da ve bir sürü arkadaşım ziyarete geliyorumSen niye geliyosun konya ya