21 gün temiz beslenme

Evet ödem ve geç saatte yenilen yemek ertesi gün tartıya yansıyor ama geçer o bende haftasonu eşimle dışarı çıktım ve bizim beyefendi beni iskenderciye götürmesin mi :) E bende yedim haliyle o kokuyu alınca nasıl olsa bütün gün dışarıdayım yürür yakarım dedim ve sonuç sabah 69.3 yani yarım kilo fazla çıktım umarım cumaya kadar 68 olurum. Hep o kocam olacak adamın yüzünden :) Birde diyor ben o zaman kendime söyleyeyim sadece sen yeme. Tabi canım oldu.

Ya kuşum sen kim 21 gün dayanmak kim..

Bunun 3 günlük pardon 3 saatlik olani var mı sen onu yap hahaahaa

İlacı da unuttum 2 gün

Bu sabah içtim neyse ki. İlaç etki etse bile sıkıntıdan ve alışkanlıktan yiyorum
Olsun zamanla düzelecek canım hemen umutsuzluğa kapılma. Düzenli menü paylaşsan yazdıkça daha az kaçamak yaptığını farkedeceksin

Günaydın kızlarrr
Hadi bakalım bozanlar bu gün 0 dan başlıyoruz

Lahmacun olabilir bence. Nadiren. Yani çok ince ve mayasız bir hamur.
Undan bir süre uzak durup sonra yiyince bir lokma dahi olsa ödem yapıyor...
Normalde dediğin gibi bir lahmacundan bir şey olmaz ama ben hem iki yedim hem de geç saatte yedim Neyse şükür dün dengelemiş oldum.

Canım haşlanmış bile olsa patates yememeliyiz diye düşünüyorum. Yasaklı listemizde yok muydu?

Ekmeklerini yedin mi? Yemediysen bişey olmaz ama ekmekleri de yediysen problem Geçenlerde bir gün biz de gecenin bir yarısı künefeciye gittik. Ama benim hiç bir suçum yoktu. Diyetteki bir insanın yanında hiç tatlıdan söz edilir mi? Gözüm döndü resmen. Ama artık tuzaklarına düşmüyorum. Her defasında ye yaaa bi taneden bişey olmaz diyor

Geldim kızlarrrr. LAydLiNe benim de bozuldu.
Demekki yesa ve @MiuLego ya söyleyince nazar ediyorlar
Gizli gizli yapalım bu sefer
Ben çok bozuldu saymıyorum canım yaaa sonuçta tatlı, ya da şekerli değil. Lahmacun ama beyaz undan yapıldığı için olmamalıydı. Belki evde kendim yapsam tam buğday unuyla olurdu ama dışarıdan söyleyince sıkıntı oldu. Şu anlık tek fire o bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak. Dünkü menüm güzeldi. Mükafaatını da tartıda aldım şükür. 61.3 çıktım bu sabah Nazar etmesinler aman deyim

Günaydın kızlarrr
Hadi bakalım bozanlar bu gün 0 dan başlıyoruz
Günaydın canım

Dünün menüsünü yazayım eksik kalmasın.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)

4-5 tane minicik can eriği

Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı

1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe

Hani akşam

Dünkü lahmacunun acısını çıkarttım akşam. İşten eve gider gitmez kurulumcular geldi kızlara ranza almıştık. Adamları bırakıp yemek hazırlamak olmazdı, hazırda da yemek yoktu. Bende geçiştirdim. Ama iyi de oldu. Sabaha tekrar bir gün önceki kiloma döndüm. Biliyorsun cumaya az kaldı. Mezuniyetime son 1,3 kg ramazan gelmeden biran önce mezun olmam lazım çünkü ramazanda kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…