- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Karşı komşunda mı hamileKarsi komsu cikarsan ben şok
Olur mu olur dünya küçük.
Kuleye yakın bir yerlerdeyim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşı komşunda mı hamileKarsi komsu cikarsan ben şok
Yok artık bende yakinim orayaKarşı komşunda mı hamile
Olur mu olur dünya küçük.
Kuleye yakın bir yerlerdeyim ben.
Kesin komşuyuzYok artık bende yakinim oraya
Bide kasvetli ruh sıkıcıYaa hava ne biçim dimi dondum resmen çok soğuk
Hic bilmiyorum oralari ben yaaHavalar güzelleşince asmalı parkta yürüyüş yapalım
Yeni mi taşındın sen. park bize biraz uzak ama yine de oraya gidip yürüyorum ben.Hic bilmiyorum oralari ben yaa
2senelik evliyim daha önce adliye tarafında oturuyodumYeni mi taşındın sen. park bize biraz uzak ama yine de oraya gidip yürüyorum ben.
İkizlerin mi var yoksa. Neyse kahveye gelirsen tarif ederim ben sana2senelik evliyim daha önce adliye tarafında oturuyodum
Cocuklugum burda gecti ama unutmusum is cocuklar derken gezme sansi da olmadi
Belki parki biliyorum dur da adını bilmiyorum dur
Evet 9 aylik ikizlerim varİkizlerin mi var yoksa. Neyse kahveye gelirsen tarif ederim ben sana
Ben de işte 5 sene olacak ekimde taşınalı. Ben de pek çıkmam.
Allah bağışlasın canım rabbim uzun ömürler versin zordur ikiz.Evet 9 aylik ikizlerim var
Aminnn teşekkür ederimAllah bağışlasın canım rabbim uzun ömürler versin zordur ikiz.
Haftasonu tatilinde ben gezdim biraz sen naptin kaptanEeeee kızlar napıyorsunuz
Burası soğuktu boş boş kk da takıldım tüm günHaftasonu tatilinde ben gezdim biraz sen naptin kaptan
Bursada soguktu ama ben soguk havayi daha cok seviyorum gezdim bol bolBurası soğuktu boş boş kk da takıldım tüm gün
Ben de severim kış çocuğuyum ama 3 çocukla çıkılmıyor:))Bursada soguktu ama ben soguk havayi daha cok seviyorum gezdim bol bol