Menü süper mekik ondan süperMenum ve spor
Sabah 8.15 1 haslanmis yumurta domates salatalik biber 1 kkpeynir
Ara10.30 1 dilim karpuz
Oglen 12.45 2 kozlenmis patlican 5 kasik yogurt 1 dilim cok tahilli ekmek
Ara 15.30 1 yesil elma
Aksam 18.00 mangalda bir derisiz but biber domates patlican 1 dilim cok tahilli ekmek
Su 3.5 litre
Spor 90 dk yuruyus
250 mekik
Cocukla zor oluyordur tabi allah yardimcisi olsun tum annelerinBen de severim kış çocuğuyum ama 3 çocukla çıkılmıyor:))
Tesekkurler kaptanim sizin menuyude merakla bekliyorumMenü süper mekik ondan süper
Ben menü yazmıyorum ama bu gün yazayım senin için :))Tesekkurler kaptanim sizin menuyude merakla bekliyorum
O zaman boşuna aç bırakma kendini normal beslen canım.6gundur hic bir şey yemiyorum her öğün yoğurt ve hurma hiç bir değişiklik yok
. Yok ondan değil arada kaçamak yapıyordum bi de ödem atmış olabilirim ödem sorunum var. Bir de ben 60 da mezun oluyorum. Boyum 170 21 gün sonra iyice iğne iplik olmayayımDemek baya şeker giriyormuş bilmeden
Konya da da durum ayni
. Olmamış o hiçYa eşim un helvasi istedi dün dayanamadım yedim bikac kasik
Az önce yine aldim bikac kaşık bi baslayamadim yaaa offffff
21 gün aynı hızda gitmez zaten. Merak etme sağlıklı olursun cildin parlar daha enerjik olursun devam aynen. Yok ondan değil arada kaçamak yapıyordum bi de ödem atmış olabilirim ödem sorunum var. Bir de ben 60 da mezun oluyorum. Boyum 170 21 gün sonra iyice iğne iplik olmayayım
Anka 9 sene yaşadım Konya’da. Yeni geldim Kırıkkale ye. Bi Konya buluşması ayarlardık önceden haberimiz olsaydı
. Olmamış o hiç
Valla canım süper olurdu. Arada gelip gidiyorum haber veririm denk gelirse görüşürüz21 gün aynı hızda gitmez zaten. Merak etme sağlıklı olursun cildin parlar daha enerjik olursun devam aynen
Ahhh keşke Konyada olsaymışsın çok iyi olurmuş.
İnşallah canımValla canım süper olurdu. Arada gelip gidiyorum haber veririm denk gelirse görüşürüz
Sen niye geliyosun konya yaValla canım süper olurdu. Arada gelip gidiyorum haber veririm denk gelirse görüşürüz
Beni görmeye gelcek :)))Sen niye geliyosun konya ya
GünaydınBeni görmeye gelcek :)))
Günaydın canım nasılsın. Kaçamak var mı dün.
Ooooo kaçamak yok yaşasınnnnGünaydın
Menüm
Kahvalti
Domates
1kk peynir
8zeytin
3/4catal kaymak
1dilim tb ekmegi
2fincan çay
Ara14:50
Sade Türk Kahvesi
3hurma
1cay kaşığı çikolata
Öğle (15:20)
1kase baharatlı yoğurt
Aksam 17:30
1kase tavuk döner
1tabak peynirli ve zeytin ezmeli salata
Spor 30dk dans
Su 1,5 litre
Dünkü menü canım
Bikac kasik un helvasi disinda dun demistim yaOoooo kaçamak yok yaşasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?