- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Tamam o da yok 21 günTek tük tatli yiyodum ama abartili degil en fazla 1kasik diğerlerini zaten yemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o da yok 21 günTek tük tatli yiyodum ama abartili degil en fazla 1kasik diğerlerini zaten yemiyorum
AnlaştıkTamam o da yok 21 gün
Kırıkkalede misin ben Ankara dayımm ama bir ayağınıza da orda eşim de Kırıkkale liHer yerde sanırım hava kötü. Kırıkkale' de de sıkıntı var. Sabah yaz sabahına uyanıyoruz şu saatte de kış gelmiş gibi.
Evet bende moralmen çıktım dışarda yağmur altında 6000 adım atabildim sadeceAnkarada hava resmen çööktü bu kadar moral bozucu bir hava olamaz ya Benim yürüyüşte leslie olacak artık
Yine iyi yürümüşsün benceEvet bende moralmen çıktım dışarda yağmur altında 6000 adım atabildim sadece
Saol cnm bugün biraz da ek spor yapacağım bakalımYine iyi yürümüşsün bence
Eksi olsun bizim olsunBugün bildirim günü mü ben de yazayım madem sabah 68.8 200 gram fark etmiş birkaç günde sadece
Hahah aynen doğru diyorsunEksi olsun bizim olsun
Kırıkkalede misin ben Ankara dayımm ama bir ayağınıza da orda eşim de Kırıkkale li
Oh afiyet olsun Neyse şeker yok en azından telafi edersin bir şekilde bol su iç geçerBen biber kızartması yedim sosuna da eppek bandım
Ben biber kızartması yedim sosuna da eppek bandım