yok canım çok değil regl öncesi sıvı alımını arttırıyorum ona rağmen yine şişiyorum o başka ama sağlıklı bireylerin tansiyon problemi olmayanlar için 3-4 fincan yeşilçay kilo verme döneminde toksinlerin atılması açısından çok yardımcı oluyor :)Çok olmamış mı 3 fincan çay 4 lt su. Ben hiç su içemiyorum yaa
Süpersin hayranım sanaIyi gidiyor kaptan 3 aydir diyetteyim zaten
Sekersiz detokstan sonra yaptigim tek farklilik patates yemeyi birakmak oldu onun dışında zaten rutin diyetimle ayni o yuzden zorlanmiyorum
Valla zor ama olabildiğince uzak tutmak lazım inşallah başarırız.İyi düşünmüşsün canım. Ben şimdiden ufaklıkları şekersiz alıştırmaya çalışıyorum. Ama babaları sayesinde abur cuburdan kurtaramıyorum. Ufaklık diyor ki markette sen almazsan babam alır
Tamam o zaman canım. Bana çok geldi ondan dedim.yok canım çok değil regl öncesi sıvı alımını arttırıyorum ona rağmen yine şişiyorum o başka ama sağlıklı bireylerin tansiyon problemi olmayanlar için 3-4 fincan yeşilçay kilo verme döneminde toksinlerin atılması açısından çok yardımcı oluyor :)
Valla kaptanim 3 hafta koruma yaptigim icin takimdan diskalifiye ettiler beni almak istemezdinSüpersin hayranım sana
Keşke bizim takıma alsaydık seni
Aaaa gerçekten miValla kaptanim 3 hafta koruma yaptigim icin takimdan diskalifiye ettiler beni almak istemezdin
Takim kaptani ozel mesajla takimdan diskalifiye edildigimi soyledi en buyuk sebep olarak koruma yapmammis oyle soylendi banada soylenecek birsey birakilmadi zaten iste hayirlisi bende diyet gunlugunde kendi topigimi actim ordan tek basima devam ediyorumAaaa gerçekten mi
Ondan değildir o ya haberim yok benim. Ben hala takımdasın sanıyorum
Şimdi tuzsuzla konuşmadığım için bişey diyemem ama genel olarak 3 hafta artı veya sabit gelen eksiye geçemeyen diskalifiye olur. Sağlık olsun bakalım.Takim kaptani ozel mesajla takimdan diskalifiye edildigimi soyledi en buyuk sebep olarak koruma yapmammis oyle soylendi banada soylenecek birsey birakilmadi zaten iste hayirlisi bende diyet gunlugunde kendi topigimi actim ordan tek basima devam ediyorum
Zaten takmiyorum artik tek basima devam ediyorum arada baska topiklerde takiliyorum idare ediyorum iste hayirlisi isteŞimdi tuzsuzla konuşmadığım için bişey diyemem ama genel olarak 3 hafta artı veya sabit gelen eksiye geçemeyen diskalifiye olur. Sağlık olsun bakalım.
Sadece bir hafta sabit gelmişsin bunun için diskalifiye olman saçma geldi bana. Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsin. Canın sıkılırsa beklerim 13. takıma.Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7(koruma yaptığım icin takimdan diskalifiye edildim)
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5(bugun ki kilom)
Kilo verme tablom boyle
Tesekkurler diyeti ve sporu hic birakmadim cok sukur azimle devam ediyorum hayirlisi bakalim nereye kadar gidersem :)Sadece bir hafta sabit gelmişsin bunun için diskalifiye olman saçma geldi bana. Tebrik ederim çok iyi ilerlemişsin. Canın sıkılırsa beklerim 13. takıma.
Gel gel müthiş bir temizlik olacak inşallahBende geliyim bahar temizliğine
Oooooo listeleri alt üst edecek yarışmacıııı çok iddalıııııBende geliyim bahar temizliğine
Zaten beyinde bitirdikten sonra takımlar sadece destek. Sen her türlü verirsinZaten takmiyorum artik tek basima devam ediyorum arada baska topiklerde takiliyorum idare ediyorum iste hayirlisi iste
Masa başı bir işim olduğu için tüm mesajları okuyorum ara ara tatlım daha çok katılım sağlarım
Maşallah canımİlk bildirim benden gelsin o zaman 54,4 geldim bu sabah
Sen almamışsındır onu bebiş almıştır belkiMaşallah canım
Ben 63,2 geldim 200 gr almışım salatalığı abarttım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?