- 4 Şubat 2025
- 48
- 64
- 3
- Konu Sahibi suphankardeleni
-
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inilmezMerhabalar. İki yıllık bir tedavi süreci sonrası üçüz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim. Şuan 18+4 günlük bir kız, iki erkek bebek bekliyoruz. Önceki dönemlerde burada üçüz anneleri süreçlerini çok güzel paylaşmışlar, umarım ben de süreci paylaşabileceğim başka yoldaş bulabilirim.
Rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın inşallahMerhabalar. İki yıllık bir tedavi süreci sonrası üçüz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim. Şuan 18+4 günlük bir kız, iki erkek bebek bekliyoruz. Önceki dönemlerde burada üçüz anneleri süreçlerini çok güzel paylaşmışlar, umarım ben de süreci paylaşabileceğim başka yoldaş bulabilirim.
Allah razı olsun. Bol bol duaya talibizYaa ne guzel. Baslığı okuyunca ben bile heyecanlandım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahher şey gönlünce olsun
Amin cümlemize inşallahRabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın inşallah
Dua grubu var herkes birbirine dua ediyor buyur gel oraya 20 kişi bir birine dua ediyorAmin cümlemize inşallah
Nasıl gidiyor? Doktora gittin mi?Merhaba kizlar ben de tedavi sonrası ikiz hamilelik almis iken 8.haftada ikizler in birinin kesesinin icinde iki bebek gorunmesiyle 3uz oldugunu ogrendik... İnşallah bu buz surecten bebeklerimizi sağlıklı kucagimiza alarak cikariz
benim durumlarda değişiklik oldu tiroidim çıktı gebeliğe bağlı olmayan nodul kaynaklıymış. folik asitim iyot içerikli olduğundan değiştirildi decavit başladık. tsh ım çok düşük t3 t4 yüksek çıktı. propycil diye bi ilaç başladık günde bir şimdilik. ara ara minicik kahve gri leke görmeye başladım iki gündür. muayenemi ayın 21 ine çektim. çok korkuyorum karnımın alt kısmında batma hissediyorum onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum.Nasıl gidiyor? Doktora gittin mi?
Troit bende de var düzenli ilaç kullanıyorsun halloluyor onu kafana takma. Malesef çoğul gebelikte kanama gören bile çok oluyor inşallah ondan da bir şey çıkmaz tabi yine doktora görün için rahat etsin. Belki progestan başlar. Kaç haftalık oldun şimdi bebeklerin durumu nasıl? Biz 20 haftalık olduk, bugün detaylı ultrasona da girdik. Öyle güzeller ki, çok şükür hiçbir organlarında sıkıntı yok her şeyleri olması gerektiği gibi. Birazcık yüzlerini de gördük. Kızımız Aybüke çok şımarık, zaten biliyordum ama gözümle görmek çok garipti iki oğlumu da dövdü resmen bir ona vurdu bir onabenim durumlarda değişiklik oldu tiroidim çıktı gebeliğe bağlı olmayan nodul kaynaklıymış. folik asitim iyot içerikli olduğundan değiştirildi decavit başladık. tsh ım çok düşük t3 t4 yüksek çıktı. propycil diye bi ilaç başladık günde bir şimdilik. ara ara minicik kahve gri leke görmeye başladım iki gündür. muayenemi ayın 21 ine çektim. çok korkuyorum karnımın alt kısmında batma hissediyorum onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum.
sizin nasil gidiyor kaçıncı haftadasınız?
oyyy maşallah. o dönemlere biz de gelebiliriz inşallah. isimleri de çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Troit bende de var düzenli ilaç kullanıyorsun halloluyor onu kafana takma. Malesef çoğul gebelikte kanama gören bile çok oluyor inşallah ondan da bir şey çıkmaz tabi yine doktora görün için rahat etsin. Belki progestan başlar. Kaç haftalık oldun şimdi bebeklerin durumu nasıl? Biz 20 haftalık olduk, bugün detaylı ultrasona da girdik. Öyle güzeller ki, çok şükür hiçbir organlarında sıkıntı yok her şeyleri olması gerektiği gibi. Birazcık yüzlerini de gördük. Kızımız Aybüke çok şımarık, zaten biliyordum ama gözümle görmek çok garipti iki oğlumu da dövdü resmen bir ona vurdu bir onaAtakan uysal bir oğlan olacak inşallah hiç sıkıntısız her şeyini çabucak görebildi doktor bana pek benzemiyor babasına benziyor yüz hatları. Alparslan dehşet inatçı -babası kılıklı- dönmedi bir türlü sonra yüzünü kapattı tamamen, en nihayetinde biraz gördük Çok güzeldi birazcık duygulanıp ağlamış olabilirim. Darısı başına inşallah sen de güzelce bu haftalara ulaş sorunsuz bir şekilde de geç inşallah
peki siz ilk ne zaman perinatolog a gittiniz ve hep o mu sizi takip ediyor? kadın doğum a da gidiyor musunuz? bana 12 haftadan sonra perinatolog takip edecek demişti ama bu muayenede ne olur bilmiyorum.Troit bende de var düzenli ilaç kullanıyorsun halloluyor onu kafana takma. Malesef çoğul gebelikte kanama gören bile çok oluyor inşallah ondan da bir şey çıkmaz tabi yine doktora görün için rahat etsin. Belki progestan başlar. Kaç haftalık oldun şimdi bebeklerin durumu nasıl? Biz 20 haftalık olduk, bugün detaylı ultrasona da girdik. Öyle güzeller ki, çok şükür hiçbir organlarında sıkıntı yok her şeyleri olması gerektiği gibi. Birazcık yüzlerini de gördük. Kızımız Aybüke çok şımarık, zaten biliyordum ama gözümle görmek çok garipti iki oğlumu da dövdü resmen bir ona vurdu bir onaAtakan uysal bir oğlan olacak inşallah hiç sıkıntısız her şeyini çabucak görebildi doktor bana pek benzemiyor babasına benziyor yüz hatları. Alparslan dehşet inatçı -babası kılıklı- dönmedi bir türlü sonra yüzünü kapattı tamamen, en nihayetinde biraz gördük Çok güzeldi birazcık duygulanıp ağlamış olabilirim. Darısı başına inşallah sen de güzelce bu haftalara ulaş sorunsuz bir şekilde de geç inşallah
İnşallah geleceksin. bana da bıraktırmışlardı ama sonradan tekrar başlamam gerekti. bence full kullanmamız daha mantıklı progestanı. beni kontrol etmeyi hiçbir doktor kabul etmedi Diyarbakır'dayım illa perinatolog bakacak dendi. devlette bir tek doktor var o da ben sadece riskli durum varsa bakarım takipli hasta bakmıyorum dedi. özeller de dehşet para istiyor. bir kez 10.haftada gitmiştim bir de şimdi gittim. 24. haftada tekrar gideceğim. Çocuklarımızın canı sağ olsun ama bunlar hep maddi külfet her defasında 5 6 milyar veremeyiz bir kontrole. şimdilik özelde bir kadın doğumcuya gidiyorum doğumu da o yapsın istiyorum. serklaji da o yapmıştı. şimdilik böyle ilerliyor bizim sürecimizoyyy maşallah. o dönemlere biz de gelebiliriz inşallah. isimleri de çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
benim şuan tam 10 +0 cuma göreceğiz bakalım son durumlarını. 3 hafta oldu görmeyeli. progestan yumuşak kapsül ve progestan dex iğne kullanıyorum uzun zamandır.12. haftaya kadar da devam demişti.
evet malesef burda da ozel dr ücretleri 2550 suan. hem kadın dogum hem endokrinoloji aylık gitmem gerekiyor. bir de perinatoloj eklendi. dr um kendi devam etmeyecek gibi konuşmustu bırakacak mı bilmiyorum. ayrıca progestan igne ve kapsül haftalık 1500 ödüyorum. elimizden ne geliyorsa yapmaya ugrasacagız tabi.İnşallah geleceksin. bana da bıraktırmışlardı ama sonradan tekrar başlamam gerekti. bence full kullanmamız daha mantıklı progestanı. beni kontrol etmeyi hiçbir doktor kabul etmedi Diyarbakır'dayım illa perinatolog bakacak dendi. devlette bir tek doktor var o da ben sadece riskli durum varsa bakarım takipli hasta bakmıyorum dedi. özeller de dehşet para istiyor. bir kez 10.haftada gitmiştim bir de şimdi gittim. 24. haftada tekrar gideceğim. Çocuklarımızın canı sağ olsun ama bunlar hep maddi külfet her defasında 5 6 milyar veremeyiz bir kontrole. şimdilik özelde bir kadın doğumcuya gidiyorum doğumu da o yapsın istiyorum. serklaji da o yapmıştı. şimdilik böyle ilerliyor bizim sürecimiz
Allah hepimize kolaylık versin. Eşlerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Ben öğretmenim üçüz olduğunu öğrenince işi bıraktım, özelde çalışıyordum. Bir de şimdi yavaş yavaş alışverişe başladık dehşet bir şeyler olduevet malesef burda da ozel dr ücretleri 2550 suan. hem kadın dogum hem endokrinoloji aylık gitmem gerekiyor. bir de perinatoloj eklendi. dr um kendi devam etmeyecek gibi konuşmustu bırakacak mı bilmiyorum. ayrıca progestan igne ve kapsül haftalık 1500 ödüyorum. elimizden ne geliyorsa yapmaya ugrasacagız tabi.
bi arkadasla tanıstım o da ücüz dogum yapmış 3 aylık bebekleri. ikisi tek kesede ve aralarında zar var. diğeri ayrı kesede. onu da böyle korkutmuslar ama 37. haftada dogum yapıyor ve tek yumurta olanların dogum agırlıkları da 300gr var arada. tek başına bakıyor... inşallah bu zor donemleri atlatacagız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?