2025 ÜÇÜZ ANNELERİ

zorlu bir süreç gazlı bebek, emmeyen, bebek arabası vs kabul etmeyen bebekler allah yardımcınız olsun. benim büyük ihtimal erken doğum ve sezeryanla bu sorunlar daha fazla olacak biliyorum x3 olunca napcaz bilemiyorum. Anne sütü vermek hem ikiz hem ilerleyen aylarda geceleri daha zordur ama daha faydalıdır. büyüyünce farkını daha fazla görürsünüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amiiin.
Evet zaten gittiğimiz cogu doktor bunlar prematüreliğin getirisi zamanla geçecek diyorlardı. Dedikleri çoğu seyi yapmamamıza rağmen sadece hafifletebiliyorduk ne gazları ne reflüleri hiç biri geçmedi sadece büyümeleri çözüm oldu.
Gece gündüz farketmez sütüm olsun da nası alırlarsa alsınlar ne zorlukları atlattık buda en kötü iki, iki bucuk yaşında biticek
Tek üzüntüm gerçekten sürekli birilerine ihtiyac duymak, ikisine aynı anda yetememek o kadar günler telaşeli koşturmacalı geciyor ki çoğu güzel anlarını da kaçırıyoruz.
Gerçekten çok zor çok güzel zamanlar.

Allah yardımcınız olsun. tek çocuk büyütmüş biri olarak söylüyorum. ona yetemediğimi düşünüyordum hep kendimi eksik görüyordum bir süre sonra sinir seviyem ve tahammülsüzlüğüm artmaya başladı. büyük bir hataydı. siz yapmayın. kabul edin herseyi ilk önce. benim yanı başımdakiler yardım etmedi. bi o kadar kıymet değer yüklediler kendilerine. üzüntüm çocuklara evime yansıdı hep yıllarca. kabullendim ve gönlümden bircok kişiyi azad ettim. savaşım bitti o gün.

mümkün oldugunca yetiyorsunuz aslında eksik değilsiniz tam tersi çok özenli annesiniz. birileri yanınızda olsa bir de onlara minnet edeceksiniz belki eviniz biraz daha temiz toplu olacak. belki yemeğiniz olacak. kim olursa olsun size yardım edenin sizden beklentisi de büyüyor. ama şunu bilin bu yavrular yine bu sureçten geçecek hastalıklar büyüme atakları vs . o zamana dönsem çocuk dışındaki çogu şeye bosverirdim. kolay yemekler kolay kıyafet kolay esya secimi fln. bu telaşeli günler en güzeli aaslında. buyunce sizinle takılmıyorlar . bu söylediklerimi x3 ile sil baştan nasıl yapcam bilmiyorum tabi başkasına söylerken kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…