Her çocuk isteminde tüp bebek yaptırmak kolay mı sizceDünyanın sonu değilayrıca tüp bebek tedavisinde kolaylıkla sonuca ulaşabilen hastalar olarak değerlendiriliyoruz başka bir sorun yok ise. Uzun bir süreç ama zor değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her çocuk isteminde tüp bebek yaptırmak kolay mı sizceDünyanın sonu değilayrıca tüp bebek tedavisinde kolaylıkla sonuca ulaşabilen hastalar olarak değerlendiriliyoruz başka bir sorun yok ise. Uzun bir süreç ama zor değil.
Ayrıca tüpler alındıktan sonra tüp bebek tutmasinda garanti degilkiHer çocuk isteminde tüp bebek yaptırmak kolay mı sizce
Öyle düşünme canımm Allahın izni ile olur sonuçta ihtimal var umut varr pozitif ol evet inan çok zor biliyorum ama tüp bebek deneme şansın var o şansı bile çok çok düşük olan insanlar var burda mücadele edenn Allah ol der olur o yüzden içini ferah tut emin dğilsen bi kaç doktora daha muane ol bakalım onlar ne diycek canımAyrıca tüpler alındıktan sonra tüp bebek tutmasinda garanti degilki
İki doktorda aynsiini dedi bakalım Allah'tan hayırlısı olsunÖyle düşünme canımm Allahın izni ile olur sonuçta ihtimal var umut varr pozitif ol evet inan çok zor biliyorum ama tüp bebek deneme şansın var o şansı bile çok çok düşük olan insanlar var burda mücadele edenn Allah ol der olur o yüzden içini ferah tut emin dğilsen bi kaç doktora daha muane ol bakalım onlar ne diycek canım
Hakkında hayırlısı neyse kolaylıkla olsn canm çözümü var öyle düşün Allah cansağlığı versnn herşey olurr stres yapmaİki doktorda aynsiini dedi bakalım Allah'tan hayırlısı olsun
yani tüp bebek süreci gözüktüğü kadar zor bir süreç değil. Çok fazla sayıda çift tedaviyle çocuk sahibi oluyor. Ayrıca yaşınız da genç, başka sorun yoksa ve güzel yumurtalarınız toplanıp güzel embriyolar oluşursa onları dondurursunuz. Çocuk istediğiniz zaman da hazır dondurulmuş olandan koydurursunuz. Sürece girin de ondan sonrası konuşulur.Her çocuk isteminde tüp bebek yaptırmak kolay mı sizce
Bir tane negatif gecmisim var söylemesi çok kolay tabiyani tüp bebek süreci gözüktüğü kadar zor bir süreç değil. Çok fazla sayıda çift tedaviyle çocuk sahibi oluyor. Ayrıca yaşınız da genç, başka sorun yoksa ve güzel yumurtalarınız toplanıp güzel embriyolar oluşursa onları dondurursunuz. Çocuk istediğiniz zaman da hazır dondurulmuş olandan koydurursunuz. Sürece girin de ondan sonrası konuşulur.
Mavilim hanım niye bu kadar umutsuzsunuz emin olun kimse ilk tüp bebekte hamile kalmıyor yalnız değilsiniz bu konuda 9 tüp bebek yapan insanlar var bende üç tane yaptım negatif oldu ve 4. Hazırlanıyorum benim normal çocuğum 10 yıl olmadı tüplerim açık aktif olmasına rağmen yani Rabbim kısmet etmezse istersen sağlıklı ol yine boş bazen çok uğraşlar sonunda kavuşursun isteklerine belki 2. Tüp bebekte hamile kalacaksınız bunu bilemezsiniz bu işler şansBir tane negatif gecmisim var söylemesi çok kolay tabi
Psikolojim alt üst durumda.. insanlar iyi bir şey dese bile batıyor nedense haklısınız aslında herşey rabbimin elindedirMavilim hanım niye bu kadar umutsuzsunuz emin olun kimse ilk tüp bebekte hamile kalmıyor yalnız değilsiniz bu konuda 9 tüp bebek yapan insanlar var bende üç tane yaptım negatif oldu ve 4. Hazırlanıyorum benim normal çocuğum 10 yıl olmadı tüplerim açık aktif olmasına rağmen yani Rabbim kısmet etmezse istersen sağlıklı ol yine boş bazen çok uğraşlar sonunda kavuşursun isteklerine belki 2. Tüp bebekte hamile kalacaksınız bunu bilemezsiniz bu işler şansve nasip işidir onun için biraz sakin olun stres yapmayın herşey gönlünüzce olsun inşallah
![]()
Psikolojim alt üst durumda.. insanlar iyi bir şey dese bile batıyor nedense haklısınız aslında herşey rabbimin elindedir
??? yani siz sanıyor musunuz ki burda herkes çok rahat, psikolojik olarak çok iyi durumda?Bir tane negatif gecmisim var söylemesi çok kolay tabi
Kaç yıldır evlisiniz ve çocuk isteminiz var öncelikle kendinizi toparlamanız lazım bu şekil olacağı varsa da olmaz stres çok büyük etken gönül isterdi hepimiz istediğimiz zaman hamile kalalım ama herkes o konuda şanslı değil çok şükür tıp ilerledi Rabbim bize dert vermişse dermanını da göndermiş çok şükür ya hiç tüp bebek diye birşey olmasaydı o imkanı bulamasaydık ne olurdu acaba onun için biraz pozitif ol tüp bebek te kötü birşey değil yaşınız gençse yumurtalarınız varsa eşinizde sorun yoksa illa ki olacaktır birinci de olmaz ikinci de olur üçüncü de olur yeter ki umudunu yitirme Allahtan ümit kesilmez Rabbim yeter ki can sağlığı versin maddi manevi bizlere güç kuvvet versin inşallah gerisi gelir inşallah Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağınızı doldursun inşallahPsikolojim alt üst durumda.. insanlar iyi bir şey dese bile batıyor nedense haklısınız aslında herşey rabbimin elindedir
3 yıldır evliyiz canım hiç korunmadik. Bir defa denedik tüp bebek negatif oldu. İkinciye başlamak istedik öğrendik ki tuplerimde sıvı varmış ve tüp bebek tutmasina da engel oluyormus ilki o yüzden negatif olmuş. Sıvı rahmimr dökülüyormus enfeksiyon yani. Ve amh degerim de düşük yaşıma göre doktor yumurtanin sorun olmayacağını bir tsne yeterli olacağını söyledi normal gebelik için ama bu tüplerle şansımin çok düşük olduğunu söyledi oyleki bir defa bile korunmadik. Ama hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile. Çok haklısın o anki psikolojiyle stres yaptım ama şuan düşünüyorum da tıp çok ilerledi herşeyin çözümü var çok şükür Rabbim ol derse olur Allah isteyen herkese bu mübarek günlerde gönlündekini kolaylıkla nasip etsin içinde de bize :)Kaç yıldır evlisiniz ve çocuk isteminiz var öncelikle kendinizi toparlamanız lazım bu şekil olacağı varsa da olmaz stres çok büyük etken gönül isterdi hepimiz istediğimiz zaman hamile kalalım ama herkes o konuda şanslı değil çok şükür tıp ilerledi Rabbim bize dert vermişse dermanını da göndermiş çok şükür ya hiç tüp bebek diye birşey olmasaydı o imkanı bulamasaydık ne olurdu acaba onun için biraz pozitif ol tüp bebek te kötü birşey değil yaşınız gençse yumurtalarınız varsa eşinizde sorun yoksa illa ki olacaktır birinci de olmaz ikinci de olur üçüncü de olur yeter ki umudunu yitirme Allahtan ümit kesilmez Rabbim yeter ki can sağlığı versin maddi manevi bizlere güç kuvvet versin inşallah gerisi gelir inşallah Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah![]()
Amin canım eğer ki tüplerinizde sıvı olmasaydı pozitif bile olabilirdi nasip değilmiş ama inşallah bir dahakine dilerim sağlıklı güzel pozitif haberler alırsın inşallah emin ol yalnız değilsin bende çok yoruldum ama yine de pes etmiyorum Rabbim bizleri çok uğraştırmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallah3 yıldır evliyiz canım hiç korunmadik. Bir defa denedik tüp bebek negatif oldu. İkinciye başlamak istedik öğrendik ki tuplerimde sıvı varmış ve tüp bebek tutmasina da engel oluyormus ilki o yüzden negatif olmuş. Sıvı rahmimr dökülüyormus enfeksiyon yani. Ve amh degerim de düşük yaşıma göre doktor yumurtanin sorun olmayacağını bir tsne yeterli olacağını söyledi normal gebelik için ama bu tüplerle şansımin çok düşük olduğunu söyledi oyleki bir defa bile korunmadik. Ama hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile. Çok haklısın o anki psikolojiyle stres yaptım ama şuan düşünüyorum da tıp çok ilerledi herşeyin çözümü var çok şükür Rabbim ol derse olur Allah isteyen herkese bu mübarek günlerde gönlündekini kolaylıkla nasip etsin içinde de bize :)