Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim bebeğim hep öndeydi başından beri de hep doktorum ölçümlerinin fazla olduğunu söylüyordu . Şekerle beraber daha kötüye gitmiş sanırım durum . Ama toparlanıyor inan . Sadece şekerini yükselten şeyleri zamanla kendin çözüyorsun öğreniyorsun sonra düzeliyor. Mesela diyetisyen bana 7-8 tane çilek yiyebilirsin demişti yediğimde şekerim 190 olmuştu aklım çıktı direk bıraktım çileği . Veya tam buğday ekmeği iki dilimin üzerine çıktığında da yükseliyor. Böyle böyle çözüyorsun . Tek başına diyetle de olmuyor tek başına insülinle de . İkisini aynı anda katı şekilde götürmen lazım
Çok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar amin 🥰❤️

Yaklaşık aynıyız çok teşekkür ederim canım inşallah benim de diyetle düzelir değerlerim ❤️🙏🏼
Benim de sonuçlarım şöyle.
Diyete katı uyduğum sürece ölçümler sınırı aşmıyor.

Dahiliye diyetle devam ettiriyor. Ama arada şeker ölçmeye devam ediyorum. Bir aydır kaçamak da yapmamıştım. Şimdilerde arada başka şeyler yemek istiyorum. :cry:

Eklentiler

• IMG_5383.webp
    IMG_5383.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5309.webp
    IMG_5309.webp
    34 KB · Görüntüleme: 47
Mide bulantısı güncellemesi geliyor şu ara çoğumuza galiba, mide garibim sıkıştıkca şaştı kendini
Bazen bi his oluyor. İki göğsümün arasında, sanki yemek yerken lokma boğazımda kalmış da, orada sıkışmış gibi bi his var. Su içiyorum. Başka şeyler yiyorum geçmiyor.

Mide yanması çok yaşamıyorum. Ama mide gazı, afedersiniz geğirme isteği ve geğirirken de yediklerimin ağzıma gelmesi gibi bi his oluyor. O da reflü oluyor sanırım. :bicak:

Bazen bi his oluyor. İki göğsümün arasında, sanki yemek yerken lokma boğazımda kalmış da, orada sıkışmış gibi bi his var. Su içiyorum. Başka şeyler yiyorum geçmiyor.

Mide yanması çok yaşamıyorum. Ama mide gazı, afedersiniz geğirme isteği ve geğirirken de yediklerimin ağzıma gelmesi gibi bi his oluyor. O da reflü oluyor sanırım. :bicak:
Aynen aynen tam da öyle bı durum daha iyi anlatamazdim 😂 aynı durum, aralara serpiştirilmişte bulantım var iki gündür 🤦🏻‍♀️

Bimden ben de sağlam ganimet yaptım 😂 mama kaşıkları ve kapları vardı ama biberon kurutmak için olan o adını söyleyemediğim aletten aldım internette çok pahalıydı iyi denk geldi 🤗 aldıkların da çok güzel bu arada sağ salim giydirmek nasip etsin

Evet bime bazen çok güzel şeyler denk geliyodu bu defa bana da nasip oldu. Çok teşekkür ederim sizde güle güle sağlıkla kullanın aldıklarınızı inşallah

Çok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar amin 🥰❤️

Eklentiler

• IMG_4971.webp
    IMG_4971.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 47
Bak eleye eleye kalan meyveler bunlar 😂 muz da yeşil olucak olgunu çok şeker çıkartıyor

Benim de sonuçlarım şöyle.
Diyete katı uyduğum sürece ölçümler sınırı aşmıyor.

Dahiliye diyetle devam ettiriyor. Ama arada şeker ölçmeye devam ediyorum. Bir aydır kaçamak da yapmamıştım. Şimdilerde arada başka şeyler yemek istiyorum. :cry:
Benim de çok yakın sonuçlarım size . Tatlı yemek istiyorum deli gibi🥹 önceleri

Ayvayı ilk hamileliğimde deli gibi yiyordum mide yanmama çok iyi geliyordu
Birde kızım gamzeli olsun diye sonuç gamzeli 🥰
Ay hadi bakalım ☺️ bunu bilmiyordum.

Ben gamzeliyim. Bakarsınız oğlum da olur. :KK51: Gamze kızıma daha çok yakışırdı ama :KK23:

Kızım besin alerjisi olan bir bebekti 8 ay diyet yaptım 😥 su ile emzirdim. Yediklerim bir elin parmağını geçmiyordu zorlu bir süreçti ama odaklanınca Allah veriyor kolaylığını şimdi geriye dönüp baktığımda nasıl yapmışım diyorum
Çok zor şükür hem tedavisi var hemde doğuma az kaldı , sizde dayanın geçecek bu günler 🙏🏼

Akşam yemeklerinde ne yiyorsun ? Güvendiğin sağlam menü önerisi varsa alırım 😂
Bu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.

Dün; tarhana çorbası, yeşil mercimek salatası ve bir dilim kıymalı börek.

Ondan önceki gün; yine tarhana, çorbası fellah köftesi ve sarımsaklı yoğurt

İçim dışım bulgur oldu kurudum :KK47:
Ama midemi tutuyor.
Etsiz doymuyorum ben. Sebze ile doyan arkadaşlara hayranım :super:

Bu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.

Dün; tarhana çorbası, yeşil mercimek salatası ve bir dilim kıymalı börek.

Ondan önceki gün; yine tarhana çorbası fellah köftesi, sarımsaklı yoğurt

İçim dışım bulgur oldu kurudum :KK47:
Ama midemi tutuyor.
Ben ekmeksiz hiçbişey yiyemediğim için bulgur yerine buğday ekmeği yiyorum. Hepsi saman gibi sonuçta ama dayanmaya çalışıyorum

Back
X