- 8 Ağustos 2011
- 11.694
- 8.703
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.121
İşte hormonlar yapıyor bunu yaaa.Çok geçmiş olsun. Benim de tuzlu yemememe rağmen 2 gün önce tansiyonum 16ya dün de 14e çıktı birkaç saatliğine malesef. İdrarda protein kaçağım falan yok. Tüp bebek olduğu için en başından beri coraspin kullanıyorum. Ben de limonlu su içtim dinlendim geçti tekrarlamadığı için de gitmedim doktora
Bence de öyle. Bir gün önce de 10-5 e düşmüştü tansiyonum kafasına göre takılmaya başladıİşte hormonlar yapıyor bunu yaaa.
Yoksa biz aşırı tuzlu yedik de böyle olmadı yani.
Aynı gebelik şekeri gibi. Olacağı varsa oluyor fizyolojik olarak.
Ay harikaAy bugün benim oğluşumun hastane için yaptırdığım eşyaları geldiduygusal bir ponçiğimmm şu an
Teşekkür ederim kuzumAy harikaben de aynısını almayı planlıyordum hangi sayfadan aldın acabaaa
Ay güzelmiş ben de beyazını düşünüyordum bunun da acaba boyu nasıl tesettürlüyüm kısa kalmasın istiyorum gerci benim boy kısa 160 yani uzun olur diye tahmınım amaAldığım gecelik geldi. Kuponla 620 tl ye düştü. Kumaşı esnek. Bedeni XL. 85 kg a iyi oldu. Zaten daha büyüğü de yok
Düşünülenler için, beyaz rengi çok zarif ama ben iç gösterir düşüncesiyle koyu renk aldım.
Eki Görüntüle 3578871 Eki Görüntüle 3578872
Bakıyorum canımTeşekkür ederim kuzumtheduubaby intagram sayfası
Güle güle giy canımAldığım gecelik geldi. Kuponla 620 tl ye düştü. Kumaşı esnek. Bedeni XL. 85 kg a iyi oldu. Zaten daha büyüğü de yok
Düşünülenler için, beyaz rengi çok zarif ama ben iç gösterir düşüncesiyle koyu renk aldım.
Boy 164. Şimdi giydim tekrar baktım. Dizimden 6 parmak aşağıda eteği. Sabahlığı zaten daha da uzunAy güzelmiş ben de beyazını düşünüyordum bunun da acaba boyu nasıl tesettürlüyüm kısa kalmasın istiyorum gerci benim boy kısa 160 yani uzun olur diye tahmınım ama
Çok güzel Allah sağlıkla kavuşmayı giydirmeyi nasip etsin Amin. Allah izin verirse bizimde adı AlpAslan olacakAy bugün benim oğluşumun hastane için yaptırdığım eşyaları geldiduygusal bir ponçiğimmm şu an
Tahmin ettiğim gibi bana uzun olur kısa kalmaz demek ki teşekkürler canımBoy 164. Şimdi giydim tekrar baktım. Dizimden 6 parmak aşağıda eteği. Sabahlığı zaten daha da uzun
Ben de tesettürlüyüm ama hastanede namehram kimse olmayacak diye kolları transparan bi şey aldım. Eşim görmedi ama görmesin de kıskanç adam
Yorumlarında fotoğraflar var. Bi bak.
Eki Görüntüle 3578879Miss Dünya Lissa Beyaz Dantel Detaylı Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Beyaz Dantel Detaylı Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zayıf gebelerden hoşlanmadığımı söylemiş miydim?Tahmin ettiğim gibi bana uzun olur kısa kalmaz demek ki teşekkürler canımşuan 62 kg yum doğuma kadar artar daha o yüzden L beden almayı düşünüyorum ben de ,
Ama 55 le baslamıstım ben ve bu halim boy kısa olduğu için dombiş dombiş duruyor görenler doğum yakın mı diyor göbikim biraz fazla büyümüşZayıf gebelerden hoşlanmadığımı söylemiş miydim?
Aramızda bi damacanadan fazla fark var.
Vazgeçtim. Gecelikle ilgili benden aldığın bilgileri geri ver.
Ay ben "yok gibi" Olanlardan aldım kenardan çıkarır emziririm falan dedimKızlar dagi de emzirme sütyeni tamamen pamuklu balensiz baya rahat ama göğüs uçları baya belli oluyor kapsız olduğu için emin olamadım ya fiyatta iyiydi 800 e 2 adet alınıyor
Amin amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımÇok güzel Allah sağlıkla kavuşmayı giydirmeyi nasip etsin Amin. Allah izin verirse bizimde adı AlpAslan olacak
Amin cümlemizinkiAmin amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımoyy maşallah çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
Canım geçmiş olsun, ben ilk trimesterdan beri Ocean B12 fısfıs kullanıyorum, neden vermiyor bebeğe çok faydalıBiraz moral bozukluğu ile geldim buraya
Aç iken ölçtüğüm değerler yüksek olunca doktor insülüne başlayalım dedi çünkü bebeğin ileride bu durumda olmasını istemiyoruz bu yüzden bu günden itibaren başla dedi 5 lik bir dozla her gece saaat 10 yapacağım insülünü
Tiroid için sorduğum da ise içmemeye devam et dedi çok bir düşüklük yok o yüzden içmeyeceğim B12 ise çok düşük gebelik bittikten sınra ilaç vereceğim o zaman kullanırsın dedi şuan için ilaç veremem
Kadın doğum kontrolü ise iyi geçti bebek haftasıyla uyumlu herhangi bir sıkıntı yoktu demir ve vitamin ilacına devam kilosunu sordum özellikle sanırım devlet hastanesi söylemiyor bunu bir iki defadır sordum ama yanıt alamadım şuan kaç kiloda bilmiyorum ama tek söylediği geride değil haftasıyla uyumlu o kadar
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
Hepinize teşekkür ederim
Of ya, bir kere bime tam ihtiyacım olan bebek eşyaları gelmişti. Saat 09.10da falan gittim, neredeyse bir şey kalmamış. Önümdeki kadınlar zaten gerekli gereksiz her şeyi almışlar ellerinde koca paketler. Ya da bazı ürünler dediğin gibi ayrılmıştı. Bim deyince canım sıkılıyor artıkKızlar haftaya cuma bime çok güzel anne bebek ürünleri geliyor. Oyuncaklar için erken aslında ama hepsi baya uygun fiyatlı. Size görsellerini atayım da bakın
Hayatın bana BİM’den çocuk ürünleri takip ettirdiği evre hayırlı olsun dkdkdk
Leydiciğim çok güzel hayırlı olsun. Üst kısmı nasıl gidilir oldu? Ben o bahsettiğim geceliğin daha dantelli modelini almıştım bugün geldi denedim. Tabii L aldım göğüs kısmından emin olmadığım için. Üst pek likralı değil göğüslerim daha çok büyürse ne üstü olacak gibi, ne de düğmeden açıp emzirebilirim gibi geldi. Aynı yapıda üstü seninkiyle. Foto ekliyorum. Alt da bol yine ama başka beden beni kurtarmazdı.Aldığım gecelik geldi. Kuponla 620 tl ye düştü. Kumaşı esnek. Bedeni XL. 85 kg a iyi oldu. Zaten daha büyüğü de yok
Bir bakıyım ona daAy ben "yok gibi" Olanlardan aldım kenardan çıkarır emziririm falan dedim
Aşırı güzel çok rahat kesinlikle
Bir bakıyım ona damodel adı ney canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?