Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174

Genelde durum bu galiba. Ben de ne zaman kadın doğum alanında devlet hastanesine gitsem bir beni öldürmedikleri kalmıştı. Bütün tahminleri fiyaskoydu. Ayrıca ultrason cihazları o kadar kötü ki (en azından benim gittiğim yerde öyleydi) ekran küçücüktü. Hocam rahmimdeki bant ne durumda diye sorduğumda doktor 'ben çıktı bile alamıyorum bundan sen bant soruyorsun' dedi. Okeey

Druma mesaj attım cevap bekliyorum çok hafif şeyler yiyip tekrardan uzandım bebişim hareketli Allah'tan tedirgin etmiyo beni sürekli varlığını hissettiriyo tekrar ilk çıktığında gideceğim dra
Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken pertim çıktı yavrumda yoruldu galiba o yüzden buralarda yoktum

Dinlenmeyi hak etmiş elleme çocuğu

Yaa çok yormasaydin kendini biz yorulunca onlarda yoruluyo sanırım dinlen sende canım benim uzat ayaklarını

Bu aktüel ürünler bu sabah çıktı karsima eşime yolladım burdan alacak çok eksiğimiz var diye

Şaka gibiler gerçekten

Benim de bugün misafirim vardı ama sağolsunlar herkes bısey yapıp getirdi bulaşıkları da yıkayıp gittiler ona rağmen yoruldum onlar da azcık el atsalarmıs yav bu halinle hizmet ediyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…