- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.261
Teşekkür ederim ilk haftalarda kanamam olmuştu ve çok korkmuştum o nedenle kendimi çok dinlemeye başladım 15 den önce hissedilenler bağırsak hareketleridir yazıyor heryerde ama birden belirtilerim azalınca panik yaptım ben deCanım 12 den önce zaten bişey hissetmen mümkün değildir herhangi bir hissiyat olmamasını sıkıntı etme kendine bence bi sıkıntı yoktur
Benim de belirtilerimin azaldığı hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmedigim günler oldu, oluyor öyle arada sonra yine basliyorTeşekkür ederim ilk haftalarda kanamam olmuştu ve çok korkmuştum o nedenle kendimi çok dinlemeye başladım 15 den önce hissedilenler bağırsak hareketleridir yazıyor heryerde ama birden belirtilerim azalınca panik yaptım ben de
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız düşünmek istemiyorum ama elimde olmuyor 10 gün sonra doktor randevum var inşallah hem cinsiyetini öğrneiriz hem de güzel haberler alırızBenim de belirtilerimin azaldığı hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmedigim günler oldu, oluyor öyle arada sonra yine basliyor
Tam böyle birşey yazacaktım . Bugün dün kendimi hamile değil gibi hissettim kendi kendime bir vesvese 13+1 im bulantı ilacı içmeme rağmen önceki günler çok yoğun bulantım olmasına rağmen dün rahat geçti . Bulanmayınca da stres oluyorum birşey mi oldu diye . Vallahi bu annelik delilik . Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bitse şu şüpheler .Benim de belirtilerimin azaldığı hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmedigim günler oldu, oluyor öyle arada sonra yine basliyor
Söylediğiniz için teşekkür ederim valla büyük bir yük kalkti üstümden. Eş yanına alınıyordur dimi bir bilginiz var mi ?Pendik bölge Hastanesi'nde yaptıracağım sadece Çarşamba günleri yapılıyor aynı haftada sayılırız 19 24 aradı bir haftaya randevu alabilirsiniz
Çarşambaya randevu aldım. Deyatlıyı soracağım. Bakalım burda nasıl oluyormuş bu işler.Detaylı ultrason için dr 12. Haftada şimdiden randevuyu al bankodan dedi Bilkent sehir hastanesinde gittiğimde 22. Haftaya hemen verdiler sehır hastanelerinde erken danışırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım
Aynen hayırlısı ile bir doğursaydikTam böyle birşey yazacaktım . Bugün dün kendimi hamile değil gibi hissettim kendi kendime bir vesvese 13+1 im bulantı ilacı içmeme rağmen önceki günler çok yoğun bulantım olmasına rağmen dün rahat geçti . Bulanmayınca da stres oluyorum birşey mi oldu diye . Vallahi bu annelik delilik . Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bitse şu şüpheler .
Bana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldıKızlaaar herkese selaaam.
1 kasımda transfer oldum. 12+6 hamileyim çok şükür. Bugün kontrolüm vardı. Fetal dna için kan verdim. Doktor cinsiyet için erkek gibi ama net bişey söylemiyorum dedi. Erkek gibi görünüp kıza dönen var mı? Çok merak ediyorum
Benim şöyle bir ağrım oldu; hem batma hem de alttan göğsüme kadar bir damarim çekiliyor gibi bir his ve sağ bacağıma vücut ağırlığımi verince oluyordu, nedenini bilmiyorum, alt bolgemden batma hissi gibi, kasigimda damar çekilmesi gibi sonra geçti kendi kendine, sonrasında doktora gitmiştim herşey yolundaydı.. senin ki böyle birşey mi bilmiyorum ama doktor bir sebep söylerse bana da söylersen sevinirimBana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı
Kızlar ben de bi şey sorayım. 3-4 gündür yürürken sol ayağımın üstüne bastığım an, vajinanın sol alt kısmında ciddi bir batma oluyor. Hani yükümü sağa verdiğim an o ağrı acı gidiyor
Bugün sil süpür yaptım. Kilim yolluk çırpmalı, dolap-makineleri çekip arkalarını silmeli.Baktım acı artıyor. Kızımı yardıma aldım. Söylendi falan ama yaptı saolsun. Sanırım fiziksel olara farkında olmadan zorlandığımdan acı arttı. Galiba artık daha hassas davranmam lazım
Şu an mesela yatakta oturuyorum. O batma olan noktada bi ağrı değil ama bi hassasiyet var. Sol ayağımı kaldırayım, oturduğum yerde dizimi kırayım herhangi bi harekette o noktada hafif bir ağrı oluyor.
Bunu yaşayan var mı ?
Talha düşünüyoruz bizBen Çınar olabilir diye düşünmüştüm eşim istemediisim bulursak paylaşalım birbirimizle
Benm ilk kızımda erkek dedi kız olduKızlaaar herkese selaaam.
1 kasımda transfer oldum. 12+6 hamileyim çok şükür. Bugün kontrolüm vardı. Fetal dna için kan verdim. Doktor cinsiyet için erkek gibi ama net bişey söylemiyorum dedi. Erkek gibi görünüp kıza dönen var mı? Çok merak ediyorum
cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli olur 12+6 yım ben şuanBenm ilk kızımda erkek dedi kız oldu
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlaaar kontrolden çıktım şimdi kesin olmamakla beraber erkek dedihatta bacak arasını gösterirken sen ne hissediyoesun dedi hocam bişey hissetmeye gerek yok bu bildiğiniz erkek dedim
Ahh ladyim sen niye bu kadar kendini paralıyorsun? Çok geçmiş olsun. Valla ben olduğu kadar diyorum. Kendimi zorladigim an karnima kasığıma ağrı saplanıyor. Seninki gibi bir şey yaşamadım ama farketmeden kendimi yorunca başlıyor hemen kasığımda ağrı karnimda batma. Kendi kendime kızıyorum sonra da bebeğini düşün diye. İnşallah bir an önce geçer gider. İnsanın neresi ağrısa acısa canı orada oluyor.Bana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı
Kızlar ben de bi şey sorayım. 3-4 gündür yürürken sol ayağımın üstüne bastığım an, vajinanın sol alt kısmında ciddi bir batma oluyor. Hani yükümü sağa verdiğim an o ağrı acı gidiyor
Bugün sil süpür yaptım. Kilim yolluk çırpmalı, dolap-makineleri çekip arkalarını silmeli.Baktım acı artıyor. Kızımı yardıma aldım. Söylendi falan ama yaptı saolsun. Sanırım fiziksel olara farkında olmadan zorlandığımdan acı arttı. Galiba artık daha hassas davranmam lazım
Şu an mesela yatakta oturuyorum. O batma olan noktada bi ağrı değil ama bi hassasiyet var. Sol ayağımı kaldırayım, oturduğum yerde dizimi kırayım herhangi bi harekette o noktada hafif bir ağrı oluyor.
Bunu yaşayan var mı ?
Bikac haftaya değişir bende normalde severim salata da falan bol bol balıkla falan ama tiksinme gelince eve sokturmadim dokunmadan da kokuyordu şimdi açılmaya başladım yemeğe koymuyorum kokusu yağla falan yine hoş gelmiyor ama salata tüketiyorum iki gündür ondan önceki günde balıkla yedim lezzet gelmeye başladı yineBen soğan sarımsak seven biriydim ama acayip tiksindim ya, yeşil soğan salatada bazen yiyorum onun dışında ne yemekte ne çiğ yiyemiyorum, hamilelikten sonra bu değişir mi kızlar yoksa böyle tiksinti kalır mı?
Ben de 3 Mart'a aldım sanırım 22.haftaya denk geliyor. 2li tarama günüydü, 12.haftada. Erkenden almak gerekiyor dedi bana da doktorum. Özelde de yaptıracağım sanırım ama eşim de gelmek istiyor çünküDetaylı ultrason için dr 12. Haftada şimdiden randevuyu al bankodan dedi Bilkent sehir hastanesinde gittiğimde 22. Haftaya hemen verdiler sehır hastanelerinde erken danışırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım
Canım çok yorulunca yürüyünce oğlumu kucaklayınca falan ya da anı bir hareket yaparsam bana da oluyor dinlenince geciyor kendine rahat ettiğin bir pozisyon bul keyfine bakBana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı
Bunu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?