- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.221
Anladım, ben başından beri multivitamin kullanıyorum folik asit içeren ona devam ediyorum, ayrıca folik asit kullanmıyorum, doktor kontrolüme iki hafta var bakalım sorarım bunu da...Ekstra kombine vitaminlere başlıyorlar o yüzden onlarda folik asit içerdiği için fazla olmasın diye bazıları birak diyor, bazilarida farklı vitamin yazıyor folik asit içeriği olmayan ya da düşük falan öyle kişiye göre doktora göre degisir
Çok zor canım benim ama inşallah diyelimYaa üzüldüm bu duruma canım
İnşallah bir gün sende bu durumu aşar yiyebilirsin rahatlıkla
İyi yıllar diliyorum hepimize arkadaslarim. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yillarimiz olsun sevdiklerimizle evlatlarımızla birlikte nice mutlu senelere inşallahHepimize sağlıklı güzel musmutlu yıllar diliyorum güzel anneler
Yeni yılda hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarımıza inşallah
İyi yıllar diliyorum hepinize ve sizlere kocaman sarılıyorum
Florence Nightingale hastanesine gidiyorum 1700 civarı bir şeydi muayene ücreti doktorumun. Doktorum çok tatlı bir adam sen yanlış hatırlamıyorsam erkek istemiyordun. Medicalpark Maltepe de refika gasimova var kadın normal doğum vs yaptırıyor genelde istersen ona bak birde.Özelde nereye gidiyordun ?
Bugünhati hati nin gittiği hastaneyi aradım bilgi almak için. Hale hanımdı galiba, muayene ücretini sordum. 1515 tl dedi.
Alparslan
Böyle kerli ferli, yağız bi delikanlı canlanıyor gözümdeKişi, ismine rücu edermiş.
İsmiyle doğsun ve yaşasın
Hangisine gidiyorsunuzFlorence Nightingale hastanesine gidiyorum 1700 civarı bir şeydi muayene ücreti doktorumun. Doktorum çok tatlı bir adam sen yanlış hatırlamıyorsam erkek istemiyordun. Medicalpark Maltepe de refika gasimova var kadın normal doğum vs yaptırıyor genelde istersen ona bak birde.
Bu zor sureclerden geçmeleri, bebeği cokk beklemeleri, her kontrole giderken endişe ile gitmeyi o kadar iyi biliyorum ki... Umarım bir an önce iyilesirsin, miden bulansa da su içmeye çalış benim de bulanıyor iki litreyi tamamlamaya çalışıyorum ama her su içtikten sonra midem mahvoluyor, napalim bebeğimiz iyi olsun da bu mide bulantıları da geçer, rahatsızlığın da iyileşir geçer gider merak etmeMrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı bebişim 10+6 günlük sat ile uyumlu dedi ama benim baya sıkıntılarım var idrar tahlillerim iyi çıkmadı lökosit değerinin yüksek bı kaç değer daha yüksek çıktı Dr hiç beğenmedim bu değerleri dedi tekrar idrar kültürü istedi ama zaten dün pek su içemiyorum midemi bulandırıyor bana tek kullanımlık toz bişey verdi akşam içtim ayrıca miyomlarimda var nasıl bı süreç beni bekliyor bilmiyorum ama çok korkuyorum zor sureclerden geçtim bebeğimi çok bekledim kaybetmekten korkuyorum
Canım benim pek kusmam yok ama sürekli mide bulantısı var midem kötü vede hiç bişey yiyemiyorum hiç iştahım yok kuru ekmek peynir bunlarla idare ediyorum bişey olur diyede hep bı korku üzerimde her Dr gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorumBu zor sureclerden geçmeleri, bebeği cokk beklemeleri, her kontrole giderken endişe ile gitmeyi o kadar iyi biliyorum ki... Umarım bir an önce iyilesirsin, miden bulansa da su içmeye çalış benim de bulanıyor iki litreyi tamamlamaya çalışıyorum ama her su içtikten sonra midem mahvoluyor, napalim bebeğimiz iyi olsun da bu mide bulantıları da geçer, rahatsızlığın da iyileşir geçer gider merak etme
Ladycigim ben hale hanıma 2 kez gittim ama aynı hastanede serap simavlinin adını çok duydum ben başka bı dra gideceğim için oraya gitmedim ama Serap simavliya Avrupa yakasından bile gelen varmış yıllar önce tedavi için gitmiştim kendisine tatlı dilli hoş bı bayan eğer o hastaneye gideceksen bence serap hanımı tercih etmelisin ben gebeligimi cumartesi öğrendim bı tek hale hanıma gidebilme şansım vardi 10 gün sonrada ücretsiz muayene için gittim tekrar gitmek istemedim tanıdık drum olduğu içinÖzelde nereye gidiyordun ?
Bugünhati hati nin gittiği hastaneyi aradım bilgi almak için. Hale hanımdı galiba, muayene ücretini sordum. 1515 tl dedi.
Alparslan
Böyle kerli ferli, yağız bi delikanlı canlanıyor gözümdeKişi, ismine rücu edermiş.
İsmiyle doğsun ve yaşasın
Geçmiş olsun diyelim. Geçsin gitsin ins.Mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı bebişim 10+6 günlük sat ile uyumlu dedi ama benim baya sıkıntılarım var idrar tahlillerim iyi çıkmadı lökosit değerinin yüksek bı kaç değer daha yüksek çıktı Dr hiç beğenmedim bu değerleri dedi tekrar idrar kültürü istedi ama zaten dün pek su içemiyorum midemi bulandırıyor bana tek kullanımlık toz bişey verdi akşam içtim ayrıca miyomlarimda var nasıl bı süreç beni bekliyor bilmiyorum ama çok korkuyorum zor sureclerden geçtim bebeğimi çok bekledim kaybetmekten korkuyorum
Daha önce kayıplar yaşandıysa o kadar normal ki.. annelik hamilelikten başlayan sonsuz ihtimaller ve vicdan zaten. Elinden geleni yap. Sonra tevekkül et. İns iyi olacakCanım benim pek kusmam yok ama sürekli mide bulantısı var midem kötü vede hiç bişey yiyemiyorum hiç iştahım yok kuru ekmek peynir bunlarla idare ediyorum bişey olur diyede hep bı korku üzerimde her Dr gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum
Onun ismini duydum evet. Tüp bebekle daha çok. Onu da sorarım.Ladycigim ben hale hanıma 2 kez gittim ama aynı hastanede serap simavlinin adını çok duydum ben başka bı dra gideceğim için oraya gitmedim ama Serap simavliya Avrupa yakasından bile gelen varmış yıllar önce tedavi için gitmiştim kendisine tatlı dilli hoş bı bayan eğer o hastaneye gideceksen bence serap hanımı tercih etmelisin ben gebeligimi cumartesi öğrendim bı tek hale hanıma gidebilme şansım vardi 10 gün sonrada ücretsiz muayene için gittim tekrar gitmek istemedim tanıdık drum olduğu için
Her özel hastaneye mahsus bişey sanırım bı muayene ücreti ödeyip 10 gün sonra ücretsiz muayene oluyo yani benim gittiğim hastanelerde öyleydi hep genellikle var diye biliyorumGeçmiş olsun diyelim. Geçsin gitsin ins.
Benim de tahliller iyi değil ama ilaçla geçecek insAllah dermansız dert vermesin.
Daha önce kayıplar yaşandıysa o kadar normal ki.. annelik hamilelikten başlayan sonsuz ihtimaller ve vicdan zaten. Elinden geleni yap. Sonra tevekkül et. İns iyi olacak
Onun ismini duydum evet. Tüp bebekle daha çok. Onu da sorarım.
Bu 10 gün sonraki kontrol rutin bi şey mi, ihtiyaç halinde mi kullanılıyor ?
Bi de önümüzdeki dönemde detaylı ultrason var. Son gittiğimde Dr bilgilendirme yaptı. Kayıt açtık sistemde, Perinatolojiye zamanı gelince randevu al dedi. Hem devlette iyi bi Dr a muayene olmak istiyorum. Hem de özelde. Onun da araştırmasındayım. Zeynep Kamilde Nazan Tarhan ve Mucize hanım varmış. İsimlerini çok duydum. Bakalım.
Evet bende onu kullanıyorum yanında da decavit çokta güzel karşılamış kanım bile 14 e çıkmış ilk defa bu değerleri görüyorumSelamlar lady ben doktorumun önerisi ile en balından beri iMom kullanıyorum kutusu kahverengi multivitamin içinde her vitamin var
Ataşehir / Emrah kolHangisine gidiyorsunuz
Genel olarak ilaç içebilen biri değilim zaten bir de 6 haftalıktan beri hamilelik yüzünden sürekli kusuyorum iyice kötü oldu hiç ilaç içemiyorum artık. Ocean mommy leş gibi kokuyo kutudan çıkardığım anda öğürmeye başlıyorum ağzıma bile götüremiyorumKusman hamilelikten mi, yoksa ilaçların yan etkisi mi ?
Hepsini birden içme. Misal birini iç. Kendini takip et bakalım. Hangisi seni rahatsız ediyor, onu bul. 3ü birden rahatsız ediyor olamaz.
Bana fi tarihinde Dr gynoferon diye bi demir vermişti hamile değildim o zaman. Ama mahvetti beni ishal ishal WC den çıkamıyordum.Bulantı da yaptı. O zaman çok arastırdım. Yan etkisiz olarak bi solgar demiri yazmış herkes. Onu alacaktım. Eşim ferro sanol yazdırmış arkadaşına. o da biraz bağırsak düzenimi bozdu ama kullanabildim. Ama sanırım tüm demir ilaçları yapar onu çünkü bildiğim kadarıyla demir bağırsakta çözünüyor.
Yaaa?! O bulantı kusmalar…Selam benim güzel annişlerim hamişlerim nasılsınız doğumlar yaklaşıyor30 aralıkta mide bulantısı yaşadım istifra edeceğimi bildim 7 8 defa istifra ettim kötüydüm gece 12 oldu ne denediysem geçmedi eşim hastane dedi ben yok iyiyim dedim dedikçe tuvalete koştum 1 falandı acile gittik doktor a söyledim anlatım gel bir bebişlere bakalım dedi bebişin biri zıplamış dr diyor bak bak köftehor zıplıyor dedi gülüştük 11 haftalığız bulantı ile gittik bebişin birinin zıplamasana şahit olurken birinin keyfine şahit olduk bu günleri gösteren Rabbim’e şükürler olsun sağlıcakla kucağıma alalım bebişlerimizi amin ecmain
“Amaaaan, eskiden vitamin mi vardı ?” derdi annem olsa..Genel olarak ilaç içebilen biri değilim zaten bir de 6 haftalıktan beri hamilelik yüzünden sürekli kusuyorum iyice kötü oldu hiç ilaç içemiyorum artık. Ocean mommy leş gibi kokuyo kutudan çıkardığım anda öğürmeye başlıyorum ağzıma bile götüremiyorum
Böyle nasıl olacak vitaminsiz bilmiyorum artık
Sen eşittir ben demektirBen çok aldım ya, zaten kiloya elverişli bir yapım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?