Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
Kızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz 🥰❤️
Benim mide bulantilarim tekrar başladi, bir kaç gündür iyiydim 😊 bı de fetal DNA sonucumu bekliyorum sonucum iyi olursa ben de iyi olcam, bende durumlar böyle🙋🏼‍♀️kimseye gebeligimi anlatamadigim için sizinle konuşuyorum sizleri takip ediyorum, iyi geliyor 😊

Aiyy ben de bugün nöbetçiyim işten pek fırsat bulamadım buralara gelmeye 🌺 yarın 9+5 olacağız. Aslında kontrolüm 2 hafta sonraydı ama lekelenme olunca doktorum yarın çağırdı. Öyle heyecanla bekliyoruz bakalım onun haricinde çok iyiyiz

Benim mide bulantilarim tekrar başladi, bir kaç gündür iyiydim 😊 bı de fetal DNA sonucumu bekliyorum sonucum iyi olursa ben de iyi olcam, bende durumlar böyle🙋🏼‍♀️kimseye gebeligimi anlatamadigim için sizinle konuşuyorum sizleri takip ediyorum, iyi geliyor 😊
Geçmiş olsun inşallah bir an önce biter gider 🤲🥰 inşallah iyi gelecek ben tüm kalbim ile inanıyorum buna ❤️🥰
Aiyy ben de bugün nöbetçiyim işten pek fırsat bulamadım buralara gelmeye 🌺 yarın 9+5 olacağız. Aslında kontrolüm 2 hafta sonraydı ama lekelenme olunca doktorum yarın çağırdı. Öyle heyecanla bekliyoruz bakalım onun haricinde çok iyiyiz
Kolay gelsin Rabbim kolaylık versin ❤️🤲🥰 inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya inanıyorum kuzun iyi hissediyorum 🥰
Bende sabah perinatolojiye gideceğim doktor görüş dedi bakalım 🤷🏻‍♀️
İnşallah güzel haberlerle geleceksin buna inanıyorum tüm kalbimle ❤️🤲 Rabbim tüm endişelerinizi geride birakmamizi saglasin, sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımıza 🥰

Hanımlar ben bugun baya stresli bir gun gecirdim ve dünde temizlik ile biraz yormustum kendimi. Sabahtan beri baş ağrım ve vucudumun gerginliği gitmiyor arada kasilmalar oluyor birde benim epilepsi gecmisim var. Ilac kullanmak da istemiyorum ama kendimi sıkmaktan nöbet geciricem diye de korkuyorum gebelikte nöbet riski hormonlardan dolayi biraz daha yüksek oluyormuş:KK43: senelerdir nöbet geçirmiyorum ilaci da bırakalı cok oldu ama bas agrim gecmiyor

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Çok kötü bir gün geçiriyorum. 😞

Allahım lady e huzur ver diyin. Dertlerine deva ol diyin. Çok acizim. Çok bedbahtım. 😔
Allah sana ve senin gibi darda olan herkese ferahlık versin inşallah. Bende bugün fenayım dua okudukca kendimden geçiyorum Rabbim huzur versin saglik versin ferahlik versin inşallah. Bugun ne oluyor bize 😞

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Allahım lady e huzur ver diyin.
Dertlerine deva ol diyin.
Çok acizim. Çok bedbahtım. 😔
Allah’ın yardımını talep ediyorum.
Bir tek O’ndan umut ediyorum.
Hayırdır insallah cnm bir sıkıntımı oldu bebiş iyidir umarım

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Rabbim gönlünü şifalandırsım, senin ve tüm kabz galinde olan kullarının❤️ Hormonlar büyüteç etkisi yapıyor, biri bin görüyoruz, hissediyoruz, Ben de kafamda yarattığım olmayan olası bile belki olmayan kaygılardan kurtaramadım aklımı kalktım oturdum sigara içiyorum şu saatte😭 Hakkıyla tevekkül edebilenlerden eyle beni diye diye sakinlemeye çalışıyorum. Buradaki tüm kadnlar, kardeşlerim, Allah ne sıkıntınız varsa üzerine rahmet yağdırsın inşallah❤️❤️

Cok üzgünüm, ben de pazartesi günü 8.haftada kaybettim, cok iyi anlıyorum hislerinizi. Sabır diliyorum ve en kısa sürede toparlamamizi umuyorum🙏
Ben bu mesajı yeni gördüm😔 Allah sabır versin arkadaşım, olanda bir olmayanda bin hayır aramak lazım, üzülmemek mümkün değil ama umarım hemen kendini toparlar ve sağlıklı bir bebekle müjdelenirsin❤️

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Ladyciğim ne oldu sana 🥺 inşallah bebişin iyiyidr. Rabbim yardımcınız olsun kalbine gönlüne ferahlık versin dertlerini alıversin üstünden. Ne olursun çok stres yapma bebişine yansımasın arkadaşım. Dualarımız seninle.

Bende sabah perinatolojiye gideceğim doktor görüş dedi bakalım 🤷🏻‍♀️
Guzel haberlerle gelecegini umuyorum ve oylede olacak oldu oldu oldu ❤️😀 2025 e hepimiz guzel girecegiz insallah 🌸
Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Ladycim derdin sıkıntın ne ise insallah bugunde kalmistir. Yarin uyandiginda insallah hersey gecmis bitmis olur 🙏🙏🙏

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Allah gönlüne ferahlık versin. Her ne işin varsa kolaylıkla hallolsun, ne sıkıntın varsa hemen selametle çözülsün.

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Hayırdır inşallah?
Tez zamanda sıkıntıların, dertlerin refaha kavuşur umarım 🙏

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Allah yar ve yardımcınız olsun her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah 🤲🏻 🫂

Hanımlar ben bugun baya stresli bir gun gecirdim ve dünde temizlik ile biraz yormustum kendimi. Sabahtan beri baş ağrım ve vucudumun gerginliği gitmiyor arada kasilmalar oluyor birde benim epilepsi gecmisim var. Ilac kullanmak da istemiyorum ama kendimi sıkmaktan nöbet geciricem diye de korkuyorum gebelikte nöbet riski hormonlardan dolayi biraz daha yüksek oluyormuş:KK43: senelerdir nöbet geçirmiyorum ilaci da bırakalı cok oldu ama bas agrim gecmiyor
Dinlen canım, üşütme kendini, güzel sıcak bişiler iç mideni rahatlatacak, baş ağrısı kasık ağrısı normal hemen olumsuz şeylere bağlama.. Allah yardımcın olsun toparlanirsin inşallah hemencecik..

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Rabbim ne sıkıntınız varsa ferahliga cevirsin, Allah'ım bunu okuyan bütün kardeşlerimin sıkıntısını kederini ferahliga sevince donustur 🤲🏼 hayırdır valla merak ettik, sağlık olsun inşallah gerisi olur.... Ben de gece uyuyamadım sıkıntı vardi üstümde çok kaygılıyım fetal DNA sonucum icin, ondan olabilir, Allah gonullermize ferahlık verecek güzellikler yaşatsın, kaygılarımızi sevince dönüştürsün 🤲🏼🤲🏼🤲🏼💐💐

Bana dua edin. 😔

Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..

Umarım iyisinizdir ailece... Dermansız dert olmasın, ferahlık diliyorum.🙏💐

Baş ağrısı bende de çok oluyor son zamanlarda, hamilelikle ilgili normal bir şeydir, içinizi ferah tutun. Temiz hava almak, uykuyu iyi almak baş ağrısına iyi gelebiliyor. Hamilelik bazı bakımlardan yorucu ama bazı bakımlardan da doping olacak bize, daha iyi olursunuz umarım yakında. 🙏💐

Biz de 11. hafta içinde kontrole gittik cumartesi günü, çok şükür ölçümler normal çıktı. Ama hareket ettiğini görmedik, uyuyormuş. Sonraki sefer türk kahvesi içip ve bitter çikolata yiyip giderek denemeyi önerdi, sadece bir teoriymiş ama teorileri denemek bizim işimiz😊 Bebeği uyandırma ihtimali oluyormuş bu tür şeylerin. Kalp atışını da sorup kız erkek teorisinden bahsettim, kalp atışı 163'müş, kemik yapısı da belki kız olabilir dedi doktor. Sağlıklı olsun yeter ama kız ihtimali sevindirici bizim için.

Fetal DNA için de kan verdik cumartesi günü, sonuçları bekliyoruz, bekleyiş gerçekten zor K kafamdadelisorularrrrr endişelerini paylaşıyorum, umarım hepimiz için iyi devam eder her şey.

X