Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Deli gibi yer fıstıklı cipsi yiyorum, kolaya hayır diyemiyorum. Ne kadar sağlıksız şey varsa gözümün önüne geliyor İnsanın canı hiç mi sağlıklı bir şey istemez

Demek ki hepimiz aynıyız bebişin canı çekiyor canımmmm yoksa bizle alakalı değil
Bence evdeki yaptığım yemekleri istemediğim için hazıra yönelmeye çalışıyorum. Komşuların getirdiği yemekler nasıl güzel, nasıl lezzetli Kokulardan dolayı yaptıklarımı yiyemiyorum

Benimde sanki bi hamburger yiyesim var menü ama

Bence evdeki yaptığım yemekleri istemediğim için hazıra yönelmeye çalışıyorum. Komşuların getirdiği yemekler nasıl güzel, nasıl lezzetli Kokulardan dolayı yaptıklarımı yiyemiyorum
Kesinlikle öyle. Evde kendim yapınca tiksiniyorum. Eşim yapınca da yine kokusu geliyor yine yemek istemiyorum. Kendi ailem şehir dışında. Eşimin ailesi de inanılmaz hastalar ailecek. Zaatüre olmuşlar o yüzden şimdilik offline lar bi iyileşin sizin evden çıkmayacağım diyorum acil hazır yapılmış yemek lazımmmm helpppp

Sen ben misin ben de hiç içmem geçen bikac yudum içtim ne yapayım çölde susuz kalmışım gibi canım çekiyordu bir iki yudum bı ağzımda çevirdim oh mis ama o kadar, zararlı cidden abartmamak lazım

Sen ben misin ben de hiç içmem geçen bikac yudum içtim ne yapayım çölde susuz kalmışım gibi canım çekiyordu bir iki yudum bı ağzımda çevirdim oh mis ama o kadar, zararlı cidden abartmamak lazım
Ya ben hamile kalamıyorum diye sağlıklı beslenmeye geçmiştim. Her gün yumurta avakado Akdeniz tipi beslenme bi görseniz evime asla paketli gıda girmiyordu. Arkadaş ortamında cips bile yemezdim max yediğim atıştırmalık mısır olurdu düşün ekmeğimi bile glutensiz yapıyordum evde bi ara kafayı yemiştim. Sonra bi influencer takip ediyordum. Tüp bebekle çok zor hamile kaldı. Ve hamileliği boyunca çubuk kraker yedi. Ya dedim insan biraz dikkat etmez mi sağlıklı şeyler yese keşke falan. Şimdi bilin bakalım kim her gün elinden çubuk kraker düşürmüyor allahım çok özür dilerim tüm aklımdan geçirdiklerim için

Bı gün bı günümü tutmuyor ah dedim çok iyiyim rahatladı midem geçti heralde yihuu gıdelm karakoye balık dürüm yiyelim falan gittim yedim şükür o gün iyi ertesi gün kahvaltı yaptım akşam oldu bir şey yiyemedim bı muzla günü kapattım, bugünde zorla eşim sevdiğim yemeklerden getirmiş yedim biraz yok hepsi çıktı yediğim bı parca ceviz yarım havuç maşallah demeye gelmiyor

Öyle güzel yazmışsınki birebir içimden geçenler Allah razı olsun evet planlı değildi zaten kilo vermeye çalışıyordum ki vermiştim biraz eşim bile çok şaşırıp doktora eşimin yediklerini görseniz ben açlıktan ölürdüm dedi E bu kilo havadanmı geldi dedi ayrıca iki yıl önceki tahlil sonuçlarıma baktı e nabızdan ozaman iyiymiş dedi e daha ne dimi yaşım 37 kilom var ve annem şeker hastası bukadar normal değilmi çıkması ki çok yüksek doz vurmuyorum üstelik gebeliğim başladığından beri üç dört kilo verdim bile benden daha ne bekliyorsunuz amuda kalkamamya birkaç haftaya üç ay dolunca yürüyüslermede başlayacağım gerisi Allah’a kalmış belki hiçbi sıkıntı yaşamayacağım belkide yaşayacağım ama ben bebeğim aklıma geliyo da bir meyve bir kuruyemişi bile azıma atmıyorsam yapabileceğimin en iyisini yapıyorum demektir anca burda o güne sıra bulabildik inanın ne doktora dert anlatacak nede daha fazla yıpranacak halim kalmadı ben artık ne söylerlerse sölesinler kilo vermeye çalışıp bebeğimi düşünmeye çalışacağım beni asla bidaha kimse üzemicek kendi doktorum zaten riskli gebelik uzmanı ve çok dikkatli çok iyi birisi önce Allah’a sonra ona teslim ettim kendimi ben inanıyorum herşey güzel olacak

Selam kızlar umarım herkes iyidir bu süreçte ailesiyle aynı şehirde oturanların ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha anladım. Feci bir iştahsızlıgim var 4 kilo vermişim. Yemek kokusu beni mahvediyor yiyemiyorum. Canım kokusunu almadan pişirilmiş ev yemegi istiyor. Kapı çalsa da biri haşlanmış patates dahi olsa getirse diyorum keşke eşimin ya da benim ailem biri bizimle aynı şehirde olsa ne güzel olurdu diyorum. Çarşamba günü randevum var inşallah herkesle beraber bende iyi şeyler duyarım

Zaten zor bir dönemden geçen insanları niye böyle korkuturlar anlamam, sen önemlemini al ki alıyorsun zaten canım, gebelikte şeker sorunu olan kilosu varken hamile kalan bir tek sen değilsin, şuan benim de kilom boyumun 20 fazlası ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben de kanama alanım varken progestan kullandım, seni çok iyi anlıyorum... Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın merak etme

Çok tskr ederim cnm inş hepimiz alırız biliyorum tek değilim artık kötü düşünmüyorum artık iyi olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…