Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    19
Sat nedemek kese neden farkli kalp atisi neden farkli ben de hamileyim 10 hafta 1 gunlük son adet tarihim de 9 ekim
Sat son adet tarihinin bas harfleri ile kisaltilmis hali, herkes keseyi farklı haftalarda görüyor ve ondan ortalama bir, bir buçuk hafta sonra da kalp atışıni duyuyor yani herkesin bu tarihleri farklı oluyor keseyi gorduleri ve ilk kalp atışını duydukları haftalarini yaziyorlar, benim dusukk tehlikem vardı sürekli doktora giderdim telastan hiç birini hatırlamıyorum

Cok erken degil
Fetal dna testi yaptırdığımız için erken öğrenebiliyoruz. Bebegin genetiğine bakılırken cinsiyette öğrenilmiş oluyor o yüzden
Kim yapiyor onu nasil bir test

Kim yapiyor onu nasil bir test
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla gelsin

Özel klinikler yapıyor, isteğe bağlı ve biraz maliyetli bir test.
Özellikle düşük geçmişi olan, genetik yatkınlığı bulunan, ileri yaş ya da riskli görülen gebeliklerde tavsiye ediliyor (Google'da fetal DNA testi yazarak detaylı bilgi alabilirsiniz ya da doktorunuza danışabilirsiniz)

Kızlar dün doktora gittim muane oldum bir sıkıntı yok bir tık ense kalınlığı fazla gibi geldi bana dedi takip edelim dedi ikili tarama testi yapmamı önerdi yaptırıcam inşallah cinsiyet konusunu dedim hocam görünce söylemeyin çünkü bu haftalarda yanılma çok oluyur diye doktorda zaten bu haftalarda bende söylemiyorum tam 11 haftalığız çünkü kızda da erkekte de çıkıntı oluyor bu haftalarda emin olmak için 14 haftayı bekleyelim dedi hayırlısı bakalım kızlar sağlıklı olsunda cinsiyet benim için hiç önemli değil rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek dileğim

Progestan fitil olarak alıyorum bende. Zaten ağızdan alınca emilimi çok düşük oluyormuş. %10’u emiliyormuş sadece doktorum öyle demişti. Gece yatarken koymak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…