- 17 Kasım 2023
- 272
- 254
- 36
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.401
Sat son adet tarihinin bas harfleri ile kisaltilmis hali, herkes keseyi farklı haftalarda görüyor ve ondan ortalama bir, bir buçuk hafta sonra da kalp atışıni duyuyor yani herkesin bu tarihleri farklı oluyorSat nedemek kese neden farkli kalp atisi neden farkli ben de hamileyim 10 hafta 1 gunlük son adet tarihim de 9 ekim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Fetal dna testi yaptırdığımız için erken öğrenebiliyoruz. Bebegin genetiğine bakılırken cinsiyette öğrenilmiş oluyor o yüzdenCok erken degilmi
Cok erken degilİstanbulda yaşıyorum.
31 yaşındayım
İlk gebelik
5+3 keseyi gördük
6+4 te kalp atışını duyduk
Son muayenede ölçüm kilom 90 öncesini bilmiyorum.
Son adeti tarihini sorarlarsa doktor 4ekim deyin dedi.
Cinsiyetini bu hafta öğrenicez
Kim yapiyor onu nasil bir testFetal dna testi yaptırdığımız için erken öğrenebiliyoruz. Bebegin genetiğine bakılırken cinsiyette öğrenilmiş oluyor o yüzden
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla gelsinKim yapiyor onu nasil bir test
Allah razı olsun çok sağolun inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhafta+gün ne acaba tam
Kız çok iyi dayandin he
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sen nereye yaptırmıştın canım testiAllah razı olsun çok sağolun inşallah12+3 oldum ama ben fetal dna ile öğrendim
Ben de aynı şeyi düşündümBu sene kesin erkek senesi...
Nooooo!Bu sene kesin erkek senesi...
bende kızıma bir kız kardeş isterdim ama nasip bakalım herkes için hayırlısı hepsi sağlıkla gelsin inşaallahNooooo!
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Seninde benim gibi yumurtlama bir kaç gün sonra olmuşSat nedemek kese neden farkli kalp atisi neden farkli ben de hamileyim 10 hafta 1 gunlük son adet tarihim de 9 ekim
Allah içinizi ferahlatsın inşallah çok güzel olur her şey İsmi Azam duasını okuyun sürekliYarın bizde gideceğiz bakalımuyku uyuyamıyorum valla ne zamandır