Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Aynennn bu durumdayım. Ne olacak bilmiyorum. Hele bi de iş yerindeyken aşırı zor oluyor kimseye söylemedim çünkü. Sürekli midemi üşütmüşüm diyip duruyorum

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum size
Bugün baya ayak üzerindeydim git gel yaptım evi temizledim yoruldum tabi aslında o kadar farketmedim ama sonradan baya ağrım oldu belim çok ağrıyor şuan korktum biraz bir şey olur mu diye
Sadece uzanıyorum şimdilik
Yapabileceğim bir şey var mı

Kaçinci hafta, dinlen birşey olmaz inşallah, hep yatarak geçmiyor gebelik sonuçta ters hareket yapma dikkat et

Hayırlısıyla başaracağız bu etabı inşallah, hiç tat yok bir de yemkicin kavrulan o yag soğan aklıma gelince kulaklarım ugulduyor yapmadan görmeden kusasim geliyor
İnşallah ya. Hiç sorma valla bende bazen yemek yaparken kokuları duyunca tuhaflasiyorum. Bir hoş oluyor içim. Ama yerken yiyebiliyorum. Tabi tat almadan

Geçmiş olsun diyeyim. Geçsin gitsin ins. Bol dinlen. Kanama falan yoksa endişe etme, ins yarın daha iyi hissedeceksin.

Ben yolluk kilim çırptım bir kaç kez. Bi şey olmadı yani çok şükür.

Kaçinci hafta, dinlen birşey olmaz inşallah, hep yatarak geçmiyor gebelik sonuçta ters hareket yapma dikkat et
11 hafta canım
Evet hep yatarak olmaz tabi ama baya yormuşum kendimi birde aşırı ağrım olunca korktum biraz
Geçmiş olsun diyeyim. Geçsin gitsin ins. Bol dinlen. Kanama falan yoksa endişe etme, ins yarın daha iyi hissedeceksin.

Ben yolluk kilim çırptım bir kaç kez. Bi şey olmadı yani çok şükür.
Teşekkür ederim
Yok şükür kanama olmadı kontrol ettim iki defa
İnşallah yarına dinç olurum
Maşallah valla bende bir gazla eve girişeyim dedim sil süpür baya sürdü ama dayanamadım sonrasına

11 hafta canım
Evet hep yatarak olmaz tabi ama baya yormuşum kendimi birde aşırı ağrım olunca korktum biraz
Fazla yürüyünce hareket edince falan karnım geriliyor benimde taş gibi oluyor acayip belimle yanlarim ağrıyor kramplar geliyor, dinlen biraz da sıkıntı olmaz, bu haftalarda çok zorlama vücudunu, 10+5im bende, dusuklerim var o yüzden bu sefer dip köşe hicbirseye girmiyorum üstünkörü yapıyorum, yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum oğlumla oturup oynuyorum, kimseyi de açıkça eve kabul etmiyorum arada kayınvalidem yemek yapiyor canım birşey çekerse getiriyor onun dışında kimseyi kabul etmiyorum, sonra üzülmektense elimden geldiğince tedbirimi alayım da gerisi takdiri ilahi, o yüzden canından kıymetli değil koşturmaya kaptırma kendini

Bende şöyle oldu herhangi bi pıhtılaşma testi yapılmadı kilodan dolayı bide prediyabet çıkmıştı hamile kalmadan 1,5 ay önce önlem amaçlı doktor hemen iğneye başlattı doğuma kadarda kullancan dedi . Şimdi de idrarda protein kaçağı gördü ona dayanarak dedi pıhtı atar uzun yolculukta . Protein kaçağı yüksek tansiyona o da preeklamsiye sebep oluyormuş. Tabi bunlar kesin değil sadece önlem amaçlı yoksa bende hep yattım en başlarda halsizlikten yani ama çok güzel gidiyor şuan umarım da böyle devam eder ultrasondaki hareketleri gözümün önünden gitmiyor çok tatlı

Hayır ben yeni yaptırdım. 11. Haftalar en uygun zaman zaten allah korusun bi problem varsa diye normal doktor inceleyip sonucu söyleyebilir. Doktora bile ihtiyaç yok zaten o test için firmalar yapıyor. Sonuç heö size hem doktora gidiyor. Detaylı ultrasondan bahsetmedi bana henüz

kızlar hepinize günaydınlar
Dün gün içerisinde neredeyse 30 defa kustum. Hastanede çalışıyorum nöbetçiydim zaten. Acildeki doktor arkadaşlara söyledim biz olsak seni yatırırız dediler. Bu kadar kusmak iyi değilmiş yatarak tedavi olmak lazımmış. Doktor kontrolün ne zaman dediler yarın dedim. Bi doktoruma görün olmazsa o yatırsın seni dediler. Şimdi doktora gidiyoruz 7+6 ya da tam 8. Hafta olduk bugün. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınızı beklerim

Bizim doktor 11. haftadaki kontrolde önce kendisinin ultrasonda ense kalınlığını ölçeceğini söyledi, sonrasında da fetal dna yaptırmamızı önerdi. Ense kalınlığı ölçmek detaylı ultrason sayılır mı bilmiyorum ben öyle anlamıştım. Aslında Fetal dna zaten çoğu soruya cevap oluyormuş. Ayrıca ilerleyen süreçte yani 20. haftalarda gibi, doktor yine iç organların incelendiği detaylı bir ultrason yapıyormuş, bize de bahsetmişti.

Belki başka bir rahatsızlık denk gelmiştir, kan değerlerinize bakarlar sanırım, mide-bağırsak enfeksiyonu vs de olabilir belki. Bebeğiniz ve siz inşallah sağlıkla devam edersiniz sürece.

Ay maşallah Allah tamamına erdirsin

Geçmiş olsun bebeğiniz iyidir merak etmeyin benim arkadaşım iki gebeliginde de doğuma kadar ne yediyse kustu maşallah iki cocugu da sağlıklı doğdu...

2025 erkek senesi bence ya, etrafımdaki herkes hatta ünlülerin çoğunun bile bebesi erkek, kız doğuran şanslı olacak bence, ben kız hissediyorum. Kız ya da erkek istediğimden değil ikisi de yok ikisini de isterim. Ama sadece his ve annelerin hisleri bence doğru cikiyor

Korkmayın, doktor kontorulunde ilerleyin yeter ki az önce bir arkadaşa da söyledim size de yazayım, benim bir arkadasim iki gebelik yaşadı doğuma kadar sürekli kustu bişey yiyemedi, ikisinde de sağlıklı bebiş doğurdu, geçecek inşallah merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…