Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah iyi haberler alırsın. Y YagmurrTanem senden de güzel haberler bekliyoruz canım aklımız da dualarımız da sizinle. aryakusum sen nasılsın canım geçti mi ağrın ? Merak ettim seni de.

Kızlar bir de 9+4 üm bugün. Dün doktor kontrolüm vardı bebek iyi kanama alanı yok yolunda herşey dedi. Dün gece başlayan kasık ve bel ağrım var ama çok fazla yerimde duramıyorum neden böyle oluyor ya

Kızlar bir de 9+4 üm bugün. Dün doktor kontrolüm vardı bebek iyi kanama alanı yok yolunda herşey dedi. Dün gece başlayan kasık ve bel ağrım var ama çok fazla yerimde duramıyorum neden böyle oluyor ya
Allah a şükür bebek iyi demiş doktorun . Büyük ihtimalle normaldir. Bel ağrısı için uzan dinlen . Ben uzanıp dinlendiğimde hafifliyor

Çok geçmiş olsun canım. Benim ilkinde kasık ve bel ağrım oluyordu. Hele öyle kasıklarım ağrıyordu acıyordu ki ne yatakta sağdan sola donebiliyordum ne de yürüyebiliyordum. Acıyordu ağrıyordu. 2. Kontrolümde Dr a anlattığımda magnezyum eksikliğinden kaynaklı olduğunu söyledi. Magnezyum başladık. Sonuna kadar da her gün kullandım. Çünkü bebek agirlastikca kasıklara ve bele baskı da artıyor. Günde 2ye cikarmistik ilerleyen dönemlerde. Belki ondan kaynaklı olabilir. Aklıma geldi. Şimdi de ilk kontrolde istedim. Migrene de iyi geliyor diye verdi o da.

Benim de bacak ağrım için önce iç sonra içme sonra veririm deyip vermedi bence çok mantıklıymış ben tekrar sorayım doktoruma teşekkür ederim

Kızlar rüya gördüm tam hatırlayamıyorum ama 10 ağustos ta doğum olur diyodu dr sadece bunu hatırlıyorum
Psikolojik mi yoksa hayır mı bilemedim

Kızlar ben grip oldum çok fena dün akşam doktora gittim hamile olduğum için ilac vermedi parol verdi onu de basın çok agrirsa iç dedi gece 3 te nane limon yaptım içtim sonu hüsran içim çıktı 1 saat lavaboda oturdum tavsiyesi olan var mı

Çok şükür bebeğimiz büyümüş her şey gayet yolunda dedi. Bana da günü birlik yatış yaptılar serumlarla toparladım kaç gündür ilk defa canım bir şey yemek istedi çok şükür

Ya canım benim sen daha fazla dikkkat et inşallah bu gebeliğinde bir sıkıntı olmayacaktır kimseyi eve çağırmaman kabul etmemen gayet normal onlarda anlayış gösteriyorlardır umarım bende bayadır yapmadım diye dün bi girişeyim dedim ama sonrasını düşünmedim artık bundan sonrası fazla dokunulmayacak heryere çok kirlensin sonra

Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim gece boyunca dinlendim sancım vardı ve bel ağrısı sonra bir uyumuşum anlatamam yorgunluktan hiç uyanamadım gece hep kalkardım su içmeye normalde bu gece nasıl düştüysem kalkamadım

Ben30 aralikta 12+1 de ikili icin gidicem o gun sorucam bakalim bende cok merak ediyorum

Bende öyle bir gaflete kapılıp dip köşe gireyim yavas yavas yaparım uzun süre de usten usten gider diye kapilara kadar sildim 2 3 gün de bitirdim ama bende yoruldum baya. Sonra kendimi yormanin pismanligiyla beraber neyse aradan ciktidaha bidahaki kirlenmesine de yardimci cagiririm diye avuttum kendimi

Çok şükür bebeğimiz büyümüş her şey gayet yolunda dedi. Bana da günü birlik yatış yaptılar serumlarla toparladım kaç gündür ilk defa canım bir şey yemek istedi çok şükür
Çok sevindim canım güzel haberlerle donmene çok şükür aman iyi ol
Sevindim canım benim aman iyi ol. Ya benim de kızım 4 yaşında onunla ilgilen ev süpür yemek yap topla bilmem ne derken yorulup kalıyorum. Gece kızım kalkıp geliyor nadir de olsa. O gelmezse sabaha kadar zaten açamıyorum gözümü. Sanki bütün gün dayak yemişim gibi kalkamıyorum. Sabahları yataktan zor kalkıyorum her sabah Allah'ım sadece uyumak istiyorum diyorum

Ahshahfjfj Bu şekilde kendini motive etmekte güzel
Gerçekten temizlik yapıldıktan sonra kendin yorulmanın ve bebişi yormanın düşüncesiyle gelen o pişmanlık duygusu çok kötü
Artık azar azar daha dinlenerek yapmak bizler için daha iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…