Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
3.ye hamile olarak söylüyorum ağda son 3 ayda zor. Ben doktora soracağım artık. 9+1 haftalık ama 8+3 geç döllenme var sanırsam. 1 ayda ancak randevu alırım

Yaptığım işlem işe yaramayacak zaten düşük tehlikem var ağdayla da uğraşamam. Bazı doktorlar sorun yok dedi. Ufff yaaa valla orman olacağım planlı gebelik olmayınca herşey üst üste geldi
Olsun ya miniklerimiz iyi olsun zaten hormonlardan dolayı dökülecekler belli süreden sonra benim yüzüm şuan sakal şeklinde ama maskeyle falan kapatıyorum bebişimden önemli değil istersen sende biraz ertele azda olsa radyasyon yayıyor doğamızda var zaten kendiliğinden çıktığı için elimizden bişey gelmiyor ağda max 20 gün hep o acıya katlanamam ben (4. Aydan sonra göğüs ucu bikini ve koltuk altı hariç yapılıyor demişti gittiğim yer )

Ben de evde lazer epilasyon yapmaya başlamıştım, hamile old öğrendiğimden beri bıraktım. Kazanımlar boşa mı gidecek bilmiyorum. Hele de suan en ihtiyacım olan zaman. Keşke bitirmiş olsaydım bu işi.

Bilen varsa yazsın. Bikini bölgesi ve koltuk altıyla başladım. Bikini bölgesi zaten suan mümkün değil sanıyorum. Ama koltuk altı gibi uzak bölgelere de uygulanmaz mı acaba ?

Benim drum kesinlikle olmaz demişti ayrıca hamilelik hormonuyla zaten kıllar cogaliyo yaptirsakta tam bitmez demişti gittiğim yerdeki lazer yapan kadın

İlk hamilelik gerçekten cennet gibi yaşanıyomuş. 3 yaşında çocukla düşük riski yaşamak çok zor kendimi çok eksik hissediyorum çocuğuma yetemiyormuşum gibi
Gel bir sarılalım, benim de 2 yaşında oğlum var. Çok zor gerçekten. Yetememe duygusunu aşamıyorum şu günlerde..

Kızlar iyi haftasonları hepinize

Ben dün gece 3-4 defa farklı zamanlarda sıtma gibi titredim sanki buzluktaymışım gibi, sonrasında aşırı terleme geldi oda sıcaklığı 25-26 idi oysa. Korkmalı mıyım yoksa normal mi bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kızlar merhaba dün yazmıştım beta 368 çıkmıştı göğüslerimde inince panik yapmıştım.artis devam mı yoksa kimyasal mi diye düşünmekten iyice stres yaptım ve gittim tam 24 saat sonra ikinci tahlili verdim.581 çıktı asilamanin14.gunu bugün

Benim 14.gun 148 di bence gayet güzel bı değer ve artışı da güzel olmuş

Her gün deli gibi üşüyüp gece uyurken de aşırı terliyorum. Bence normal

Harbiden bende öyleyim gündüz battaniye altından çıkamıyorum ama gece bı yanma geliyo
Demek ki hepimizde bu belirtiler var ve demek ki çok normal bi psikolog takip ediyorum instagramda. Yeni hamile kadınlar için mutlaka sizle aynı sürede gebelik geçiren kadınlar bulun ve süreçte arkadaş olun diyor. Çünkü aynı belirtiler, aynı duygular, aynı kaygılar. Sizi bazen eşiniz bile anlayamazken o arkadaşlarınız anlayacak diyor. O kadar doğru ki sonuna kadar beraber takip edelim süreçlerimizi

Merhaba kizlar aranizda antidepresan kullanirken hamile kalan var mi peki? Ben prozac ve duxet idame dozu kullaniyordum, ogrenir ogrenmez biraktim. Doktorum da 3 ay kesinlikle yasak dedi. Sanirim yoksunluk sendromu yasiyorum, hormonlar da sagolsun halaya durdu ben cok sabirli biriyimdir ama cok ofkeli ve sabirsiz davranmaya basladim, sacmasapan aglayasim geldi bugun. Sizde duygu dalgalanmalari var mi?

Haklısın yapmam beklerim bikini kısmı beni yoruyor onu da ağda yada normal makine ile alırım. Önemli olan bebeklerimiz

Antidepresan bir anda nasıl bıraktın? Düşük doza düşürüp bırakılması lazım. Kullandım ama hamile kalmadan 7 ay önce bırakmıştım. Halen ara ara atak yapıyor ani ağlama krizleri ve sinirlilik hali.

Aslında aynı benim dün adet gunumdu 14 Kasım'da iğne vuruldu 15 Kasım'da çatladı çünkü çok kötü sancı cektim.16 Kasım'da aşılama yapıldı.sizce rakam yüksek mi adet gününe göre
Bence değer gayet iyi. Ama değerden ziyade artışı önemsiyorlar. İki gün sonra ki artışa bakılıyor. Yarın acilde bir kan verin artışa bakın.

Bence değer gayet iyi. Ama değerden ziyade artışı önemsiyorlar. İki gün sonra ki artışa bakılıyor. Yarın acilde bir kan verin artışa bakın.
Canım ben vesvese yaptım stres yaptım daha önce 3 kaybim olduğu için (1 kürtaj 2kimyasal) acaba y diye diye 24 saat sonra tekrar test verdim.581 çıktı yani tam bugün aşılamanın 14. Günü

Kızlar 5+4deyım kasık ağrılarım geçti denilecek kadar az normal mı bu durum ?
Canım ben dun göğüslerim indi diye resmen ağladım kesin ağzıma almak istemiyorum yine kimyasal geciricem diye kostüm test vermeye idrarla pozitifi gormustum.dun 368 beta bugün yine rahat edemedim yine verdim 581 canımbende çok korktum ama birşey olsaydı artmazdi herhalde

Canım ben vesvese yaptım stres yaptım daha önce 3 kaybim olduğu için (1 kürtaj 2kimyasal) acaba y diye diye 24 saat sonra tekrar test verdim.581 çıktı yani tam bugün aşılamanın 14. Günü
Ooo hadi gözün Aydın canım . Darısı benim durumumun netleşmesine. Kimyasalla ilgili size özelden soru sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…