- 8 Temmuz 2017
- 360
- 516
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.661
3. çocuğunuza hamilesiniz olarak anladım bir yanlışlık var ise düzeltebilirimYaş 25
Kese 4 +3
Kalp 7+4
Kilo 69
Şehir İstanbul
2 çocuk
Sat 30 Eylül
Y YagmurrTanem yazdım sanmıştım ama gönderilmemiş beni de eklermisin
İstanbul kilo 82,yas 26 sat bat yok cunku dogumdan sonra regl olmadan hamile kaldim keseyi 5+3 te gordum bebegi gormeye gidicem hafta icimerhaba günaydın diğer bilgileride yazabilir misiniz hepsini bir ekleyebilirim
Yok ikinci gebeliğim bununla beraber3. çocuğunuza hamilesiniz olarak anladım bir yanlışlık var ise düzeltebilirim
Hoşgeldin canım aramızaKızlar benide alırmisiniz araniza bir hafta once ogrendim gebe oldugumu sat ve bat yok cunku dogumdan sonra hic regl olmadan hamile kalmisim bebegim 6 aylik pazartesi keseyi gorduk bu pazarteside bebegi gormek icin cagirdi doktorum 5+3 tu gittigimde simdi 6+1 olduk sezeryan olucagim icin tahmin dogum tarihim temmuz basi gorunuyor
Amin canım rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsinHoşgeldin canım aramıza
Maşallah bebişe bir kardeş daha geliyor
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim yaş 28Kızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın
Beni de ekleyebilir misin Haziran sonu görünüyor ama ilk gebelik ve geç döllenme olunca temmuz başıda olabilirKızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın
Süpürge kullanmanın bir zararı var mıKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Canım kullanma zorluyor süpürge doktor bana hiçbir iş yapma dedi ablam annem eşim dönüşümlü yapıyorlar temizliği 9+5 teyim ilk 3 ay temizliği onlara yaptiracam aşılama yaptığım zamanda doktor süpürge özellikle yasak dedi bide düşük riskimde olduğu için ben ful yatıyorum içim rahat etmiyor onların yaptığıyla ama mecburuz yapacak bişey yokSüpürge kullanmanın bir zararı var mı
Benim ailem yanımda olmadığı için eşimde sürekli çalışıyor ve malum bir kızım var ev işlerini ben yapıyorum kendimi zorlamadan elimden geldiğince yapıyorum mecburiKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Kuzum benim 2 tane kedim var ben mecburum süpürmeyeKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Canım valla ben her seyimi yapiyorim. Düşük tehlikesi var kanama var gibi bir şey olmadığı sürece fiziksel olarak aktif olmanin hiçbir sakıncası yok. Ben bugün zeytin toplamaya geldim meselaKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Ben bugün badana yaptım evdeKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Tehliken olduğunu başına bişi geldiğinde anlıyorsun cnm insallah kimse yaşamasın ben kürtaj olduğumda kanamam ilişkiden sonra başlamıştı ve yasak değildi ama hep vicdan azabı çektim şimdi herşeye dikkat ediyorum olacaksa yine olur ama ben vicdan azabı çekmek istemiyorumBen bugün badana yaptım evdedoktoruma sorduğumda hasta değilsin hamilesin hayatına devam edeceksin çok ağır kaldırma sadece dedi. Tabiki herhangi bir düşük tehliken vs yoksa
Bende çok içiyordum ogr ndigim gün bıraktım canım arada çok zorluyo ama midem bulanıyor bazen midemin sakin olduğu gün çok arada eşimden bı iki fırt çekiyorum içime cekmeden çok canım isteyinceAh oralara girersek bende aynıyım hemen baska seyler düşünmeye çalışıyorum birde sagliksiz oldugunu bildigim seylerAmaa canım da istiyoooo
Yaş:26Kızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın