Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

bende hamileliğimde 30 kilo almıştım. 90 ile doğuma girdim. çıktığımda 85 kiloydum. ve 1 sene sonunda tekrar 58 kiloydum. ve bu 1 sene boyuncada sütüm kesilmeden emzirdim oğlumu.
klasik olucak belki ama bol su içmiştim. abur cuburu tamamen kesmiştim. ama yemek öğünlerimden kesmedim. birde ben bol bol evde spor yaptım. eliptiğim vardı birde en çok leslie yapmıştım.
canım abur cubur istediğinde şekersiz nescafe içiyordum günde 2 fincanı geçmeden o çok açlığımı bastırırdı.
sade soda içerdim. aralarda meyve yerdim. zaten bizi yemeklerden ziyada arada atıştırdıklarımız kilo aldırıyor malesef.
düzenli beslenirseniz birazda hareket katarsanız eminim verirsiniz
Ben 14 kg aldım doğumdan sonra 4 kg gitmişti şu an vermem gereken 10 kg var. Evet haklısınız abur cuburlar kilo aldırıyor özellikle akşam çay yanında yediklerimiz sanırım.
Umarım bende veririm teşekkür ederim 🤲🏻

Bugünkü menüm
15.00
Tost çay
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam 20.00 yenecek
Ispanak yemeği
Yoğurt
Havuç salatası
Turşu
Az ekmek
Çay yanına bişey yemeyeyim diyorum ama geç yatınca illa acikiyorum bazen 2-3 kraker bazen bisküvi yiyorum onun yerine ceviz falan yemeye çalışicam artık.
Su az içiyorum 1 lt belki onu da arttiricam bı sekilde

Selam kizlarr
Sabah tam buğday ekmeğinden karışık tost 1tk tahinli pekmez

Arada 2 kurabiye🤭 kahve

Aksam
Kuru fasülye 4 5 yk pilav salata ayran

Spor yok bugün ama dışarda isim vardi 10 bin adim yaptım kurabiyeler ermiştir umarım 😬

Marul salatasını bitiremedim çok geldi 2-3 tane daha mercimek köftesi yedim bugünün kaçamağı mercimek köftesi olsun napalım 🥹 tatlı yemiyorum en azından 🥳

Nerde yaa bu grup😂

Sabah yarım litre su
2 gün kurusu 4-5 badem

12.00
Çorba
3 y.k taze fasulye yemeği
2-3 minik içli köfte
Yemek sonrası bir sade Türk kahvesi
16.00
Filtre kahve
İki hurma

18.30