-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.681
Aslında aynı benim dün adet gunumdu 14 Kasım'da iğne vuruldu 15 Kasım'da çatladı çünkü çok kötü sancı cektim.16 Kasım'da aşılama yapıldı.sizce rakam yüksek mi adet gününe göreAşılama ile normal adet döngüsü nasıl oluyor bilmiyorum ama adetimden 5 gün sonra ki testimde benim de 350 çıktı
O günlerde bende de çok olmuştu canım hatta 4 gün boyunca fıtığım azmıştı lavaboya zor gidiyordum kanama akıntı yoksa rahim büyüyor diye bağlar geriliyor bebek yukarı çıktıkça hala oluyor afedersin eskiden progestan fitili kullanırken elim keseye değerdi hissederdim şimdi baya yukarı çıkmış hafif hissediyorum keseyi 7 ile 9. haftalar arası çok normal ani saplanmalar batma kasik agrisi sırt ağrısı hepsi olabiliyorKizlar 8+2 deyim bugün sabah sancıyla uyandim hala devam ediyor aşırı derecede afedersiniz assaya doğru ince bı sızlama var drum bebek assada dedi ama sürekli yatıyorum kanama vs yok çok şükür varmı bu durumu yaşayan biraz korkuyorum çünkü
Çok teşekkürler canım benim adet gecikmesi olduğundan beri çok sancım oluyo ama bazen böyle rahmimi bı damar cekiyo ince bı sızı giriyo hemen geçerdi genelde bu biraz uzun sürdü korktum ilk gebeliğim çok tecrubesizim inşallah yukarı çıkıyor dur bebisimO günlerde bende de çok olmuştu canım hatta 4 gün boyunca fıtığım azmıştı lavaboya zor gidiyordum kanama akıntı yoksa rahim büyüyor diye bağlar geriliyor bebek yukarı çıktıkça hala oluyor afedersin eskiden progestan fitili kullanırken elim keseye değerdi hissederdim şimdi baya yukarı çıkmış hafif hissediyorum keseyi 7 ile 9. haftalar arası çok normal ani saplanmalar batma kasik agrisi sırt ağrısı hepsi olabiliyor
Olacaksa tabiki olur a bambaşka birşey. Ama mecbur kalınca bazı şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz. Belki de her doktorun tarzı farklı bilmiyorum. Bana herşeyi yapabilirsin dedi ama 9 ay kesinlikle ilişki yasak dedi. Kimi doktor 3 ay dan sonra izin veriyorTehliken olduğunu başına bişi geldiğinde anlıyorsun cnm insallah kimse yaşamasın ben kürtaj olduğumda kanamam ilişkiden sonra başlamıştı ve yasak değildi ama hep vicdan azabı çektim şimdi herşeye dikkat ediyorum olacaksa yine olur ama ben vicdan azabı çekmek istemiyorum
Benim de eşim yapıyo şuan, hiç içime sinmiyor ama doktor bir şey yapma dedi. Mecburen ağlayarak izliyorumKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Merak etme annesi minikler ilk olduğu için bizi hoplatip duruyorlar uzun sürebilir bebeğe kan taşıyan damarlar genişliyor bebiste büyüdükçe rahim büyüyor bağlar geriliyor bende çok korkmuştum tecrübeli anneler baya rahatlattı beniÇok teşekkürler canım benim adet gecikmesi olduğundan beri çok sancım oluyo ama bazen böyle rahmimi bı damar cekiyo ince bı sızı giriyo hemen geçerdi genelde bu biraz uzun sürdü korktum ilk gebeliğim çok tecrubesizim inşallah yukarı çıkıyor dur bebisim
Aşılamadan anlamam ama arkadaşımla aynı adet günlerimiz benim 70 çıkmıştı gecikmenin 5. Günü onun 4. Gün 2600Aslında aynı benim dün adet gunumdu 14 Kasım'da iğne vuruldu 15 Kasım'da çatladı çünkü çok kötü sancı cektim.16 Kasım'da aşılama yapıldı.sizce rakam yüksek mi adet gününe göre
Teşekkür ederim sizde beni rahatlattınizMerak etme annesi minikler ilk olduğu için bizi hoplatip duruyorlar uzun sürebilir bebeğe kan taşıyan damarlar genişliyor bebiste büyüdükçe rahim büyüyor bağlar geriliyor bende çok korkmuştum tecrübeli anneler baya rahatlattı beni
Yok yok sıkmam düşük olmasın bide iki gün sonra güzel artış olsun şuan okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine.sizlerde sağlıkla kolaylıkla alın evlatlarinizi kucağınıza banada dua edin lütfen.dunya dua üzerine kuruluAşılamadan anlamam ama arkadaşımla aynı adet günlerimiz benim 70 çıkmıştı gecikmenin 5. Günü onun 4. Gün 2600bence canınızı sıkmayın
Ben adet olduktan sonra elektronik sigaraya başlamıştım. Şimdi sigarayı yanımda içen olursa canım çekiyor. Ama direniyorum. Elektroniği de 3 günde bir falan en düşük ayarda bir fırt içiyorumSigara kullanıp hamile olunca bırakan var mı aranızda?bıraktım ama çok zorlanıyorum sakız çiğniyorum oda midemi bulandırıyo bi süre sonra
Ay canım çok geçmiş olsun okurken ben de çok korktum. Şükür güzel haberlerle gelmişsinKızlar gerçekten kabusu yaşadım
Dün akşam ishal oldum, daha sonra gece yattığımda aşırı ağrım oldu kasıklarımda yattım uyudum. Sabah tuvalete kalktım pat diye parça düştü inanılmaz bir kanamam oldu. Bugün zaten doktor kontrolümüz vardı hemen gittik. Doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim kesin düştü dedim. Doktorda çok şükür kalp atışını gördük 7+0 her şeyi uyumlu çok güzel ama kanama alanı var bu yüzden düşük riski var dedi. Günde 2 kere progestan fitil alıyordum zaten ona ek her gün progestan iğne vurulacaksın dedi ve sadece yatacaksın dinleneceksin dedi.
İlk hamileliğimde aynıydı maalesef bunda da aynı
Yaa çok geçmiş olsun canımKızlar gerçekten kabusu yaşadım
Dün akşam ishal oldum, daha sonra gece yattığımda aşırı ağrım oldu kasıklarımda yattım uyudum. Sabah tuvalete kalktım pat diye parça düştü inanılmaz bir kanamam oldu. Bugün zaten doktor kontrolümüz vardı hemen gittik. Doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim kesin düştü dedim. Doktorda çok şükür kalp atışını gördük 7+0 her şeyi uyumlu çok güzel ama kanama alanı var bu yüzden düşük riski var dedi. Günde 2 kere progestan fitil alıyordum zaten ona ek her gün progestan iğne vurulacaksın dedi ve sadece yatacaksın dinleneceksin dedi.
çok geçmiş olsunKızlar gerçekten kabusu yaşadım