Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten sağlık ocağı druydu dünden beri harap ettim kendimi çok ağladım bebeğimde boşuna stres oldu 9 yıl bekledim bebişim kendiliğinden geldi o kadar ilaç tedviden sonra o yüzden dahada tedirgin oldum biraz assadaymis ama olsun yata yata geçiriyorum günleri inşallah canım hepimiz iicin çok guzel günler diliyorum

Ayy 4 sene muşta çalıştım bende bir köy okulunda şu manzara beni oralara götürdü şimdiii Allah kolaylık versin kaza bela vermesin inşallah iyi dersler hocam
Sağolun hocam bende Doğu'da görev yapan bir Karadenizliyim bu sene kış çok çetin geçecek gibi buralarda inşallah bir sıkıntı olmadan sömestr tatiline kadar ulaşabilirim

Yazdım galiba listede yokum
Yöneticiyi etiketleyerek yazarsan gözden kaçmaz.
Senin yerinde olsaydım, sağlık ocağını arar dr la konuşurdum. Siz böyle dediniz. Ancak kadın doğum dr u böyle söyledi. Size de haber vermek istedim derim. Mesleki tecrübe olsun.

Kızlar size bir sorum var. Filtre kahve içilebiliyor muydu bu dönemde türk kahvesi bir fincan müsade ediyorlar diye hatırlıyorum ama. Bunu tam olarak bilmiyorum. Kadın doğuma da 7. Hafta da gitmeyi düşünüyorum

Yas 34
İstanbul
1. Gebelik
Kilo 39.2
Sat 29 eylul
Kese 4+5
Kalp atisi 6+1
Tahmini dogum 6 temmuz

Y YagmurrTanem

Kızlar size bir sorum var. Filtre kahve içilebiliyor muydu bu dönemde türk kahvesi bir fincan müsade ediyorlar diye hatırlıyorum ama. Bunu tam olarak bilmiyorum. Kadın doğuma da 7. Hafta da gitmeyi düşünüyorum
Doktor bi bardak kahve bi bardak çay içebilirsin max demişti. Ben dün kafeinsiz kahve içtim ama onun etkisi var mı bilmiyorum çok canım istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…