Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinizi ekledim eksik var ise lütfen söyleyin eklerim. Yanlış bir bişey yazdıysam kusura bakmayın ard arda ekledim hemen düzeltirim.
Günaydın bu arada
Günaydınn

Kilo:45
Çocuk: 2.
Sat: 12 Ekim
Kese: 5+2
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet: Henüz yok
BDT: 19-25 Temmuz arası :)

hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim
Ciğerci kedisi gibi buzdolabının kapısını açıp öyle bakıyorum ne yiyebilirim diye Dün biri salça yiyorum demişti. Gittim salça sürdüm ekmeğe. Tazeydi ekmek. Uleyn! Ne lezzetli geldi.

Çocukluktan beri yememişim bi de. Bir daha sürdüm, bir daha.. zaten dibi gelmiş kavanozun. Sıyırıyorum güzelce. Kızım geldi, anne bana da ver dedi. Dedim kızım bana yetecek kadar var. Kurusa bakma. Sen yemek yersin

yaa o nasıl övmektir eve gidip süreceğim ilk işim salça yemek olacak ahaha :)))

Maske çok mantıklıymış. Ben organize sanayide çalışıyorum ve dibimizdeki fabrika köpek maması üretiyor. O kokuyu size anlatamam... Alt kat yemekhane kokuyor. Odamın karşısı mutfak ekmek kızartıyorlar kokuyor. Üst katta yönetici bir amca var durmadan sigara içiyor kokuyor. Herhalde iş yerimden dolayı zayıfladım 1-2 kilo. Çok zorlanıyorum su bile kokuyor bu ara. Ama gözüm aç hani sarma börek yemek istiyorum ama önüme gelse de yiyemem.

Esim aslan benim de valla saman alevi öfkesi harici memnunum. Kafasi rahat, benim gibi asiri dusunmez, asiri duygusal degil, hayat daha kolay onlara sanki:) Gamsiz yengec vallahi ilk defa duydum, masallah öyle de devam etsin kiziniz

Kızlar hadi eşlerimizden konuşalım biraz.
Neler yapıyorlar destek oluyorlar mı size? Muhtemelen çoğunuzun ilk gebeliği değil o yüzden ilişki dinamiğiniz daha sakin ilerliyor olabilir. Bizim ilk bebek, eşim çok duygusal ve her şey olsun istiyor bebek alışverişi falan yapmak istiyor çok heyecanlı ve tezcanlı. Hakkını yemeyeyim, doktorum bana hareket etmeyi kısıtladı, deterjan temizlik vs yasak. Eşim yapıyor, yemekleri de o yapıyor çoğu zaman. Bana çok destek oluyor. Bir de açık iletişim çok kıymetli bu dönem. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa ya da beklentiniz varsa ne bileyim mutlaka açıkça paylaşın derim. Pat diye söylemek yerine bu süreçte ondan güç aldığınızı desteğinin çok kıymetli olduğunu ama şu şu konularda şöyle beklentileriniz olduğunu eğer yapabilirse çok daha huzurlu olacağınızı böyle tatlı bir dille.

Y YagmurrTanem Manisa ve 67 kg rica ediyorum :)) benim de tahminim erkek bu arada.

bende aynı durumdayım valla su bile bana da kokuyor metal tadı var sanki
Allah kolaylık versin hepimize

ya itiraf geliyor

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla beşik ve ana kucağı aldık.
Oy oy ooooyyyy!
Hayırlı olsun.

Ben kızımın herseyini verdim. Sadece mi poşet eşyası vardır. O da ilk giydiği tulum zıbın battaniye. Hatıra sakladım.

Şimdi bi tulum olmuş 500-600 tl. Bu zamanda çocuk doğurmak bile büyük maliyet. Birlerinden çocuk eşyaları alabilirsem güzel olur. Etrafımda öyle biri de yok ama bakalım.

ya itiraf geliyor

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla beşik ve ana kucağı aldık.
bende anakucağı istiyorum kızımda bir yakınımdan almıştık onu kullanmıştım ama en cok kullandığım şey olduöyle olacağını bilseydim o zaman alırdım. şimdi bende son indirimlerde onu alırım belki

Bende öyle düşünüyorum aslında bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…