- 12 Şubat 2021
- 640
- 806
- 29
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.101
GünaydınnKızlar hepinizi ekledim eksik var ise lütfen söyleyin eklerim. Yanlış bir bişey yazdıysam kusura bakmayınard arda ekledim hemen düzeltirim.
Günaydın bu arada
Ciğerci kedisi gibi buzdolabının kapısını açıp öyle bakıyorum ne yiyebilirim diyehastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim
yaa o nasıl övmektir eve gidip süreceğim ilk işim salça yemek olacak ahaha :)))Ciğerci kedisi gibi buzdolabının kapısını açıp öyle bakıyorum ne yiyebilirim diyeDün biri salça yiyorum demişti. Gittim salça sürdüm ekmeğe. Tazeydi ekmek. Uleyn! Ne lezzetli geldi.
Çocukluktan beri yememişim bi de. Bir daha sürdüm, bir daha.. zaten dibi gelmiş kavanozun. Sıyırıyorum güzelce. Kızım geldi, anne bana da ver dedi. Dedim kızım bana yetecek kadar var. Kurusa bakma. Sen yemek yersin
Maske çok mantıklıymış. Ben organize sanayide çalışıyorum ve dibimizdeki fabrika köpek maması üretiyor. O kokuyu size anlatamam... Alt kat yemekhane kokuyor. Odamın karşısı mutfak ekmek kızartıyorlar kokuyor. Üst katta yönetici bir amca var durmadan sigara içiyor kokuyor. Herhalde iş yerimden dolayı zayıfladım 1-2 kilo. Çok zorlanıyorum su bile kokuyor bu ara. Ama gözüm aç hani sarma börek yemek istiyorum ama önüme gelse de yiyemem.Ayy kızlar valla bende iş dönüşü otobüste çok fena oluyorum iki gündür kendimi zor atıyorum dışarı bulantıdan eşimde maske tak diyor. bilemedim yemek yiyeme ve sanki dünyaları yemiş durumdayım gak guk geziyorum
Esim aslan benim de valla saman alevi öfkesi harici memnunum. Kafasi rahat, benim gibi asiri dusunmez, asiri duygusal degil, hayat daha kolay onlara sanki:) Gamsiz yengec vallahi ilk defa duydum, masallah öyle de devam etsin kizinizAslan bi oğlan olursa fena
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor.
Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor.
Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine
AhhahahahhaSizin aileye bir kız çok güzel yakışır
Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş.
Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.
Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.
Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.
Y YagmurrTanem Manisa ve 67 kg rica ediyorum :)) benim de tahminim erkek bu arada.Merhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR/ÜLKE KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz @Eldorin 35 İzmir 2. 72 23 Ekim 1 Ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 70 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz Taranta babu 34 1. 4 Ekim 5+1 6+4 11 Temmuz birmucizeistiyorum 33 İstanbul 2. 11 Ekim Kız ve Erkek (İkiz) 17 Temmuz @ayesisa 26 Kahramanmaraş 2. 95 2 Ekim 6+2 7+1 Kız 9 Temmuz @ozzge1 32 Almanya 1. 65 7 Ekim 4+4 6+4 14 Temmuz @beyons 37 1. 68 14 Ekim Erkek 23 Temmuz @YAZ YAZ 33 1. 12 Ekim 5+3 22 Temmuz M muallime5353 35 Artvin 2. 1 Ekim 5+3 6+1 Erkek 8 Temmuz @Artemis580 33 Sivas 3. 76 22 Ekim Erkek 30 Temmuz @sirinemm1 26 İzmir 2. 60 11 Ekim 5+2 18 Temmuz @gul1620 33 Diyarbakır 3. 63 Erkek 4 Temmuz @PenceredekiKiz 32 Ankara 1. 55 3 Ekim 6+0 6+0 Erkek 10 Temmuz @ogretmenkls 26 İstanbul 1. 69 13 Ekim 5+3 Erkek 20 Temmuz @Huri92 32 Kocaeli 1. 61 24 Ekim 4+0 26 Temmuz D dafdt 42 İstanbul 3. 23 Ekim 4+4 Kız 30 Temmuz @ozmut 34 İstanbul 1. 60 26 Eylül 4+4 6+0 Erkek 3 Temmuz @RosaLx 41 İstanbul 1. 52 10 Ekim 6+1 17 Temmuz N Nurella42 26 Konya 1. 65 8 Ekim 5+4 Erkek 15 Temmuz @Elo16 29 Bursa 3. 80 26 Ekim Erkek 2 Ağustos @acemianne92 32 Eskişehir 2. 54 8 Ekim @hanfendi25 31 İstanbul 3. 80 5 Ekim 11 Temmuz @tilyam 30 Gaziantep 2. 72 24 Ekim 30 Temmuz @sondanbironceki 36 Ankara 1. 28 Eylül 5+3 6+3 5 Temmuz L lavienroselove 29 İstanbul 2. 12 Ekim 5+2 19-25 Temmuz
bende aynı durumdayım valla su bile bana da kokuyor metal tadı var sankiMaske çok mantıklıymış. Ben organize sanayide çalışıyorum ve dibimizdeki fabrika köpek maması üretiyor. O kokuyu size anlatamam... Alt kat yemekhane kokuyor. Odamın karşısı mutfak ekmek kızartıyorlar kokuyor. Üst katta yönetici bir amca var durmadan sigara içiyor kokuyor. Herhalde iş yerimden dolayı zayıfladım 1-2 kilo. Çok zorlanıyorum su bile kokuyor bu ara. Ama gözüm aç hani sarma börek yemek istiyorum ama önüme gelse de yiyemem.
Yavrum sen gerçek misin ?Günaydın kızlar
Kilo:40
Çocuk:1
Sat:16 Ekim
Kese:4+6
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet:erkek
BDT: 23 Temmuz
Y YagmurrTanem
GerçekYavrum sen gerçek misin ?
40 diye bi kilo
Benim ergen kızım 50 küsür kilo. Boyuna göre zayıf bi çocuk bi de.
Oy oy ooooyyyy!ya itiraf geliyor
kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıylabeşik ve ana kucağı aldık.
40 Kilo muGünaydın kızlar
Kilo:40
Çocuk:1
Sat:16 Ekim
Kese:4+6
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet:erkek
BDT: 23 Temmuz
Y YagmurrTanem
bende anakucağı istiyorum kızımda bir yakınımdan almıştık onu kullanmıştım ama en cok kullandığım şey olduöyle olacağını bilseydim o zaman alırdım. şimdi bende son indirimlerde onu alırım belkiya itiraf geliyor
kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıylabeşik ve ana kucağı aldık.
Bende öyle düşünüyorum aslında bakalım hayırlısıOy oy ooooyyyy!
Hayırlı olsun.
Ben kızımın herseyini verdim. Sadece mi poşet eşyası vardır. O da ilk giydiği tulum zıbın battaniye. Hatıra sakladım.
Şimdi bi tulum olmuş 500-600 tl. Bu zamanda çocuk doğurmak bile büyük maliyet. Birlerinden çocuk eşyaları alabilirsem güzel olur. Etrafımda öyle biri de yok ama bakalım.
Evet al canım tek bırakmayın benibende anakucağı istiyorum kızımda bir yakınımdan almıştık onu kullanmıştım ama en cok kullandığım şey olduöyle olacağını bilseydim o zaman alırdım. şimdi bende son indirimlerde onu alırım belki