Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben chatgptye soruyorum aklıma takılanları bence güzel bi cevap vermiş gibi duruyor. kullanmazsanız bana satın bitince alamıcam diye korkuyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG_4797.png
    141 KB · Görüntüleme: 17
ya itiraf geliyor

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla beşik ve ana kucağı aldık.
bizim iki kere kaybımız olunca eşim sürekli dizginliyor beni alma dur etme ne olacağı belli olsun diye hem moral bzouyor hem temkinli yaklaşıyor beni düşünüyor aslında ama işte

bizim iki kere kaybımız olunca eşim sürekli dizginliyor beni alma dur etme ne olacağı belli olsun diye hem moral bzouyor hem temkinli yaklaşıyor beni düşünüyor aslında ama işte
Aynı fikirdeyim sonra alınan eşyalar daha çok moral bozuyor. Geçen seferki düşüğümde sadece kitap almıştım kargosunu bile açamadım bebeğim gitmişti maalesef yüzüne bakmak istemedim kitapların görmeyeceğim yerlere attım

Ben de öyle yapıcam. Ama sezeryan olacağı için büyük ihtimal temmuzda doğacak
Ben de aynı şeyi düşündüm. 2021 temmuz anneleri grubundaydim. Ve çok kalabalık olmasına rağmen 3 4 tane 2. 3. Çocuk olan vardı. Nerdeyse hepimizin ilk gebeligiydi
hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim
Nurella mesleğin nedir. Ben de hemşireyim. Şuan çalışmıyorum. Evlenmeden önce yenidoğan yogunbakim hemsiresiydim.
Benim ikizler bir kız bir erkek. Az çok kıyafet var. Hangisi olursa benimkiler prematüre doğdular. O yüzden yavaş buyuyolar normal doğan bebeklere nazaran. Kıyafetler de üzerlerinde uzun durduğu için eskiyor. Yine biraz kenarda var. Bakalım

evet bende ördüğüm battaniyeler aldığım bi kaç ufak eşyaları görünce dönüp dönüp aklıma geliyor. bi ara aklımı yitirecek gibi oldum eşim durdurdu şimdi de o yüzden beni dizginliyor bence

tıbbi sekreterim canım doktor yanında çalışıyorum

Allah razı olsun sizden şimdi doktora gidiyorum devam ettiği için. İlginiz için çok teşekkür ederim

Meslektaşımm Ben de evlendikten sonra eşimin atandığı ile gidince bırakmak zorunda kaldım

Planlı değil o kadar korunmaya rağmen oldu. Çocukları büyüttüm işime odaklandım şimdi sıfırdan başla kızım 8 yaşında oğlum 4 yaşında. Nasibinde varmış geliyor diyorum. Hayırlı evlat olsun başka bir şey istemiyorum

Merhaba canım benide yazarmısın sat 17 ekim ama doktora gittim 23 kasımda 3 haftalık dedi yani temmuz annesimi oluyorum

Bende 34 yaşındayım temmuzda 35 olacağım. Henüz doktorum böyle bir şey demedi. Neye göre risklisin dedi ki sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…