- 8 Temmuz 2017
- 349
- 500
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.081
kızımda 30 Temmuzda doğmuştuYaş 33
Şehir Sivas
Sat 22 Ekim
3.çocuk
Tahmini doğum 30 Temmuz
76 başlangıç kilom
Erkek hissediyorum(bi kızım14yaş bi oğlum var10yaş)
Cuma günü kese ve bebek için randevum var
beni etiketleyip bilgileri yazar mısınızBeni de ekler misiniz?
beni etiketleyip bilgilerinizi yazar mısınızSelam kızlar kendimi listenin altına ekledim ama doğru mu yaptım bilmiyorum
ay ben yanlış yapmışım sanırım :)beni etiketleyip bilgilerinizi yazar mısınız
Benim de tahmini 17 Temmuz ama iki tane olduğu için muhtemelen haziran ortaları sonu gibi inşallah vakitlerinde gelsinlerBenimde
3 Temmuz tahmini ama bende haziran sonu doğuracağım bence de birde aynı gün doğururmuşuz
Oyu maşallahhh rabbim ikisini de sağlıkla, sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de tahmini 17 Temmuz ama iki tane olduğu için muhtemelen haziran ortaları sonu gibi inşallah vakitlerinde gelsinler
ekledim siziay ben yanlış yapmışım sanırım :)
Kilo:65
Çocuk: İlk gebelik
Sat: 8 ekim
Kese: 5+4
Kalp atışı: henüz duymadık
Tahmini cinsiyet: bence erkek
Tahmini doğum: 15 temmuz
Y YagmurrTanem :)
Şimdiye geçmiştir canım. Evet negatif görmek insanı çok üzüyor gerçekten umarım tutmuştur bı seferO kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?
Hoşgeldin canım buraya daaaaY YagmurrTanem
Kilo:72
Çocuk:2.
Sat: 24 Ekim
Kese: -
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet: Henüz yok
BDT: 30 Temmuz ama ilki sezeryan oldugu için muhtemelen 15-22 Temmuz arası
Merhabalar, ben henüz yeni öğrendim ama hemen koştum :) inşallah haftaya kontrole gideceğim
Ahhahahha bende aslanım bu sene kardeşim doğum yaptı çok bekledim ki teyzesi ile aynı olsun ama olmadı. Onlarla çok dalga geçtim eşimin kardeşi de yengeç dedim ona benzeyecek yandınız falan şimdi benimki de yengeç olacak yiğenimle aralarında 1 sene bile olmayacak tamAslan bi oğlan olursa fena
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor.
Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor.
Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine
AhhahahahhaSizin aileye bir kız çok güzel yakışır
Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş.
Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.
Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.
Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.
elinize sağlık :)ekledim sizi
Günaydın teşekkür ederizKızlar hepinizi ekledim eksik var ise lütfen söyleyin eklerim. Yanlış bir bişey yazdıysam kusura bakmayınard arda ekledim hemen düzeltirim.
Günaydın bu arada
GünaydınKızlar hepinizi ekledim eksik var ise lütfen söyleyin eklerim. Yanlış bir bişey yazdıysam kusura bakmayınard arda ekledim hemen düzeltirim.
Günaydın bu arada
İnşallah dahası olmadan atlatırsınız bu süreci. Yoksa çok zor oluyor hele bide çocukla Allah hepimizin yardımcısı olsunGünaydıııınAllah yardımcın olsuun, bende daha bu şekilde başlamadı ama her uyandığımda midem bir çalkalanıyor. Ötesine geçemedik, umarım geçmeyiz de
İnşallah canım çok istiyorum Allah kalbimi biliyor ya adet olacağım diye ödüm kopuyır ama test yapmaya cesaretim yokŞimdiye geçmiştir canım. Evet negatif görmek insanı çok üzüyor gerçekten umarım tutmuştur bı sefer
Hoşgeldin canım buraya daaaa
hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyimAyy kızlar valla bende iş dönüşü otobüste çok fena oluyorum iki gündür kendimi zor atıyorum dışarı bulantıdan eşimde maske tak diyor. bilemedim yemek yiyeme ve sanki dünyaları yemiş durumdayım gak guk geziyorum