2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhabalar arkadaşlar. Dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp kan testi verdim. 44 çıktı. Sizce nasıl? Hastanemi aradım 10. Gün olmadan birşey söyleyemeyiz dediler çok merak ediyorum
aynı yerde 48 saat sonra bir daha kan ver canım artışı gör için rahatlasın 44 bile yeterli zaten pozitif olması için daha erken bir tarih olduğu için değerin düşük olması normal takılma tebrik ederim şimdiden

Kızlar pozitifi gördükten sonra bel ve kasığında ağrısı olan var mı
transferin 20.günü halen belde ve kasıkta ağrım oluyor

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Peki testi nerede yaptırdınız hangi bölüme gitmek gerekiyor? Ne kadar surede sonuclaniyor. Hatirlarmisiniz acaba
Şehir hastanesinden tıbbı genetiğe randevu alıyosun. Oraya söylüyosun kan pıhtılaşması testi yaptırcm die orda yapıyolar 1 ayda çıkıyor sonuç

Çok teşekkür ederim. Perşembe günü kan testi günüm o güm tekrar vereceğim inşallah.

tebrikler canım çok belirgin çıkmış, test süresinin içinde bu hale geldiyse çok bariz pozitif
Çok teşekkür ederim seni de tebrik ederim arkadaşım, Allah sonuna kadar saglıklı süreçlerle devam ettirsin inşallah. evet test süresinin içinde max 5-10 dk'da ulaştı bu koyuluğa çok şükür.

İnşallah siz de görürsünüz duyarsınız da inşallah her şey yolunda sağlıkla ilerler

[/QUOTE]
Labaurantı iyi bir yerde tedavi olun

Çok teşekkür ederim seni de tebrik ederim arkadaşım, Allah sonuna kadar saglıklı süreçlerle devam ettirsin inşallah. evet test süresinin içinde max 5-10 dk'da ulaştı bu koyuluğa çok şükür.
harika o zaman sıra kan vermeye geldi ne zaman kan vericeksin ben Cuma günü gidip vereceğim doktorumda

[/QUOTE]
Gayet iyi laboratuvar ı cnm zaten araştırıp öyle gitmiştim problem bende yaştan dolayı kalitesiz yumurta oluyor eşimde de hız düşüklüğü var morfoloji 1 sanırım o yüzden embriyo az oluyor

Gayet iyi laboratuvar ı cnm zaten araştırıp öyle gitmiştim problem bende yaştan dolayı kalitesiz yumurta oluyor eşimde de hız düşüklüğü var morfoloji 1 sanırım o yüzden embriyo az oluyor
[/QUOTE]
Hangi hastane acaba morfoloji eşimin 0 benden 5 yumurta toplandı 4 blast oldu ileri hız nasıl morfolijiden daha önemli . Bende Acıbadem Maslak iyi sanıyordum hiç bir embriyom yaşamadı 5. Gün çöp oldu yıllarım da paramda

Embriyolarız için 3. Gün aradıklarında me demişlerdi canımm yani 5. Güne gitmeyecek gibi olduğu belli olup 3. Gün dondurma yapılamıyormh acaba

Benim bugün transfer gününü sayarsak 8. gündü, erken gebelik testi yaptım, maalesef tertemiz. 18 Şubatta 3. gün donmuş embriyo transferiydi. Sanırım benim olmadı, moralim bozuldu(

Benim bugün transfer gününü sayarsak 8. gündü, erken gebelik testi yaptım, maalesef tertemiz. 18 Şubatta 3. gün donmuş embriyo transferiydi. Sanırım benim olmadı, moralim bozuldu(
Bence 3.gün embriyosu için test gününüz erken daha . Biraz daha bekleyip testi tekrarlayın . Hiç morelinizi bozmayın

Bence 3.gün embriyosu için test gününüz erken daha . Biraz daha bekleyip testi tekrarlayın . Hiç morelinizi bozmayın
Çok teşekkür ederim Hafif de olsa bir çizgi görmeyi umuyordum ama göremeyince moralim bozuldu. Umarım dediğiniz gibi olur. Test günüm 1 Mart ama muhtemelen dayanamayıp yarın da tekrarlarım Hepimiz güzel sonuçlarla mutlu olalım inşallah

Hangi hastane acaba morfoloji eşimin 0 benden 5 yumurta toplandı 4 blast oldu ileri hız nasıl morfolijiden daha önemli . Bende Acıbadem Maslak iyi sanıyordum hiç bir embriyom yaşamadı 5. Gün çöp oldu yıllarım da paramda
[/QUOTE]
Cnm izmir irenbe tüp bebek merkezi hatta laboratuvar ı izninin eniyilerinden olduğunu biliyorum

Embriyolarız için 3. Gün aradıklarında me demişlerdi canımm yani 5. Güne gitmeyecek gibi olduğu belli olup 3. Gün dondurma yapılamıyormh acaba
Ben tek embriyommkaldığı için 3. Gün dondurulmuş cnm 3 ten az embriyo olduğu zaman 3. Gün de dolduruluyor riske atılmıyor. En iyi kalite de 8 hücreli denildi. 5. Güne gidebilirsin ama tek embriyo olduğu için riske atmayıp dondurduk dendi cnm

Cnm izmir irenbe tüp bebek merkezi hatta laboratuvar ı izninin eniyilerinden olduğunu biliyorum
[/QUOTE]
Memorial irembeden çok çok iyi araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…