2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Umarım pozitif inan gözlerim doldu isteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim benim de bugün 6. Günüm ama test dahi almadım benim de 4. Denemem daha önce hiç pozitif olmadı

Valla silik falan depill erken olmasına rağmen çok net çıkmışş canımmm hayırlısı inşallah pozitiftirrr ovitirelle vurunmuşmuydun

Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı başımıza kaçıncı gün yaptınız bide belirtiniz oldumu acaba

Hayırlı olsun bayağı net Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza

Ben yarın gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım hiç belirti yok bir de grip oldum hapşırırken falan karnım acıdı korkuyorum sizde belirti var mı
Gögüslerimde tomurcuklar çıkmaya başladı ,kaşık ağrısı arada oluyor birde . Bebişi göremeyince dün telaşlanıp kan testi yaptım ,betası çok iyi çıktı . Sizde çok stres yapmayın ne olur ,ins bugün keseyi görürsünüz . Sonrada kalp atışını nasipse duyarız :) herdeyim sırası var .

Bana da cesaret geldi ama yarın yapmayı düşünüyorum senin adına çok mutlu oldum bir de embriyo kaliten nedir canım ?
Erkenden olumlu bir sonuç görmemek seni etkilemeyecekse yap canım erken testi, geç tutunuyorda olabilir, moralini bozmaman lazım. Ben bunu göze alarak yaptım, kendime söz verdim, sonuçtan etkilenmeyip diğer günleri takip edeceğim dedim.
Emrbriyo kalitemi buradaki arkadaşlar kadar net bilmiyorum. Benımki aylar önce 3. Gün dondurulmuştu, çözülüp 2 gün daha bekledik 5. Gün kondu, konacagı gün doktorum ve embriyologum durup durup, bebekler ( 2 adet) çok saglıklı hadi bakalım deyip durdular, bende artık A kalite B kalite sorgulamadım

Daha önce 3 kez negatif sonuç alınca insan ister istemez çok korkuyor ben sadece regl olacakmışım gibi hissediyorum arada bi kramp giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…