- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.521
Hayırlı olsun arkadaşımEki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
5. Gün embriyosu, 6.gününmdeyim.
İnanamayıp durup durup bakıyorum. Bu benım 5. Transferim, hiç böyle bir çizgi görmemiştim, hep tektibu pozitif mi şimdi
Çok şükür canım sagol, şimdi gördüm testini, sende inşallahHayırlı olsun arkadaşımsağlıcakla kucağına al inşallah
Umarım pozitifEki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
İnanamayıp durup durup bakıyorum. Bu benım 5. Transferim, hiç böyle bir çizgi görmemiştim, hep tektibu pozitif mi şimdi
Belirti filan var mıydı ?Eki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
Valla silik falan depill erken olmasına rağmen çok net çıkmışş canımmm hayırlısı inşallah pozitiftirrr ovitirelle vurunmuşmuydunEki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı başımızaMerhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç çok şükür pozitif hamile olan arkadaşlarım tebrik ederim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım olmayan arkadaşarım en kısa zamanda sağlıkla huzurla mutlu haber alsınlar herşey herkesin gönlünce olsun zor bir yolculuk ve devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun bayağı netEki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
Bu ara da keseyide gördükKızlar pozitifi gördükten sonra bel ve kasığında ağrısı olan var mı
Hayır canım önceki negatiflerden farklı bir belirti yok, o yüzden çok korka korka yaptımBelirti filan var mıydı ?
Yok canım ovitirelle vurmadım. O yüzden çok heyecanlıyımValla silik falan depill erken olmasına rağmen çok net çıkmışş canımmm hayırlısı inşallah pozitiftirrr ovitirelle vurunmuşmuydun
Bana da cesaret geldi ama yarın yapmayı düşünüyorumHayır canım önceki negatiflerden farklı bir belirti yok, o yüzden çok korka korka yaptım
Gögüslerimde tomurcuklar çıkmaya başladı ,kaşık ağrısı arada oluyor birde . Bebişi göremeyince dün telaşlanıp kan testi yaptım ,betası çok iyi çıktı . Sizde çok stres yapmayın ne olur ,ins bugün keseyi görürsünüz . Sonrada kalp atışını nasipse duyarız :) herdeyim sırası var .Ben yarın gitmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım hiç belirti yok bir de grip oldum hapşırırken falan karnım acıdı korkuyorumsizde belirti var mı
Erkenden olumlu bir sonuç görmemek seni etkilemeyecekse yap canım erken testi, geç tutunuyorda olabilir, moralini bozmaman lazım. Ben bunu göze alarak yaptım, kendime söz verdim, sonuçtan etkilenmeyip diğer günleri takip edeceğim dedim.Bana da cesaret geldi ama yarın yapmayı düşünüyorumsenin adına çok mutlu oldum bir de embriyo kaliten nedir canım ?
Evet sonucu öğrenene kadar kullan dedi, sonra bence doğuma kdr bile kullandıracaklarMelatonin kullanmanıza izin verdiler mi sizin
Daha önce 3 kez negatif sonuç alınca insan ister istemez çok korkuyor ben sadece regl olacakmışım gibi hissediyorum arada bi kramp giriyorErkenden olumlu bir sonuç görmemek seni etkilemeyecekse yap canım erken testi, geç tutunuyorda olabilir, moralini bozmaman lazım. Ben bunu göze alarak yaptım, kendime söz verdim, sonuçtan etkilenmeyip diğer günleri takip edeceğim dedim.
Emrbriyo kalitemi buradaki arkadaşlar kadar net bilmiyorum. Benımki aylar önce 3. Gün dondurulmuştu, çözülüp 2 gün daha bekledik 5. Gün kondu, konacagı gün doktorum ve embriyologum durup durup, bebekler ( 2 adet) çok saglıklı hadi bakalım deyip durdular, bende artık A kalite B kalite sorgulamadım
Ben transfer olduktan sonra bıraktım. Gece dalmakta çok zorlanıyorum. Bende bir sorayım doktoruma kullanmakta sakınca var mı diye. Hangi marka kullanıyosunuzEvet sonucu öğrenene kadar kullan dedi, sonra bence doğuma kdr bile kullandıracaklar
tebrikler canım çok belirgin çıkmış, test süresinin içinde bu hale geldiyse çok bariz pozitifEki Görüntüle 3549787 Arkadaşlar dayanamadım test yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?